vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP 4 IULIE 2017 URANIA: Marti, trei ceasuri rele. Ce pregatesc astrele celor in zodia Gemeni

Distribuie:

Publicat:

HOROSCOP 4 Iulie 2017 URANIA: Trebuie sa alegi pe ce drum vrei sa mergi in perioada urmatoare, astrele anunta o zi de cumpana pentru multe zodii.
Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai ajuns la finalul unei etape si iti permiti si tu o zi de odihna. Se vede ca esti obosit, refuzi orice activitate care cere de la tine chiar si cel mai mic efort. Ai parcurs un drum lung si acum simti nevoia de o recuperare totala a energiilor consumate. Meriti toate felicitarile, si ziua de azi sunt un prilej excelent de a povesti lumii prin ce ai trecut si cat de mult ai muncit ca sa ajungi la acest nivel care te satisface din multe puncte de vedere. Faptul ca ai ajuns la capat este cea mai mare bucurie!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai motive de bucurie cand vine vorba de cheltuieli, de cumparaturi, de bugetul familiei. Calculul sumar pe care il faci suna promitator si te incurajeaza sa te gandesti la o noua serie de investitii pentru confortul casei tale. Discuti si cu familia despre cumparaturile la care te gandesti si primesti din partea lor numai confirmari ca momentul e potrivit, ca si ei vor acel lucru la care tu visezi, deci merita sa iesiti la cumparaturi. Poate ai ramas cu ceva bani nefolositi si acum e momentul cel mai bun pentru a aduce acasa ceva nou, de care toata lumea se bucura. Ca e un televizor nou sau un obiect de decor, lumea se strange in jurul lui cu veselie.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ceea ce, la prima vedere, pare a fi un hop, vei vedea mai tarziu ca era cel mai bun lucru care se putea intampla, ca atare nu privi in jur cu ostilitate. Daca unele planuri nu evolueaza atat de repede sau usor pe cat ai fi dorit, nu e altceva decat un prilej pentru tine de a descoperi cat de capabil esti in momentele cele mai dificile. Daca treci peste un moment mai complicat genereaza o stare de satisfactie si de mandrie personala net superioare decat daca toate ar fi mers ca unse, fara sa depui nici un efort. Vei avea cu ce te lauda la final tocmai pentru ca acest proiect a fost mai greu, altfel nu ai sti sa apreciezi un succes daca ar fi obtinut prea simplu. Ce-i simplu nu-i neaparat si ce-i mai bun pentru tine! 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Trebuie sa alegi pe ce drum vrei sa mergi in perioada urmatoare, dar nu esti inca pregatit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispozitie, toate au ceva de oferit si toate au un pret de platit, deopotriva, tocmai de aceea nu stii asupra careia sa te opresti. Nu face alegerea la intamplare, in functie de starea de moment, ci analizeaza atent ce ti se potriveste, pentru ca alegerea, odata facuta, nu mai poate fi schimbata. Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte, pentru ca e posibil ca cea de a doua sa fie mai inspirata.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Verifica toate informatiile inainte de a pleca la drum, pentru ca se poate strecura un detaliu minor care iti poate strica toata placerea calatoriei. O iei pe un drum gresit, te ratacesti intr-o zona necunoscuta, esti deturnat spre o alta destinatie decat ai stabilit initial sau cei care au promis ca te vor insoti intr-o anumita directie isi schimba peste noapte optiunile. Ceva nu iese conform planurilor in calatoria de azi, dar poti schimba totul din mers astfel incat sa pleci totusi de acasa. Chiar daca nu ajungi acolo unde ti-ai propus, poate fi o iesire placuta.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Foloseste aceasta zi pentru un mic proces de constiinta pentru tine insuti. Chiar daca ai parte de o insomnie de toata frumusetea in urma unei perioade obositoare pentru psihicul tau sau alegi de buna voie doua ore de nesomn in care te concentrezi asupra lucrurilor cele mai ascunse ale sufletului tau, te vei trezi maine cu o atitudine noua de viata si cu multe idei. Se petrece ceva in constiinta ta, in subconstientul tau, in adancul inimii tale care seamana cu o revelatie, cu un raspuns primit de sus. Se formeaza o conexiune mult mai puternica intre tine si cer, deci invata sa rogi, sa chemi, sa ceri in viata ta ceea ce vrei sa primesti!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Calatoriile nu sunt cea mai buna idee pentru azi, de aceea ar fi recomandabil sa nu pleci azi la drum, deoarece surprizele cele mai neplacute de la drum pot sa apara. Ori primesti vesti proaste de departe, ori deplasarea programata pentru azi e intesata de piedici si situatii neprevazute, incat aproape ca ar fi mai bine pentru tine daca nu ai pleca nicaieri. Se poate ivi un aspect de ultima ora care sa te opreasca sa mai ajungi la destinatia propusa, dar se pare ca e mai bine asa.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te deranjeaza nimic in jurul tau, abordezi o atitudine relaxata indiferent ce ai auzi de la ceilalti. Desi nimeresti de multe ori in medii tensionate in care planeaza animozitati si neintelegeri, parca nici nu le vezi. Perfect, ramai asa de detasat pana la capat ca sa nu-ti strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine si ocupa-te de ceea ce-ti face tie placere, fara a asculta problemele interminabile care ii framanta pe ceilalti. Le ai si tu pe ale tale, fara indoiala, dar azi faci complet abstractie de motivele de suparare de pana mai ieri. 

Horoscopul zilnic de azi Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Esti in forma excelenta si ar fi bine sa folosesti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi pacat sa o lasi sa se stinga ocupandu-te de activitati minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, daca nu ai cu cine face echipa pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc sa pierzi elanul si sa aluneci spre o stare de dolce far niente, asa cum iti dicteaza anturajul. Ai in preajma oameni care nu au chef de miscare sau de aventura si te trag si pe tine alaturi de ei, cand tu ai fi vrut sa urci azi Everestul!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

E greu de spus daca ziua aceasta e un mare noroc sau reversul acestuia, de parca ai trece printr-o situatie care contine ambele fete ale medaliei. Poate e un eveniment fericit dar care este cumva umbrit si de o veste trista. Sau exact invers: ceea ce incepe prost, in cele din urma se va dovedi a fi de fapt un motiv de maxima bucurie, ca si cum un lucru bun are si un pret de platit inainte de a spune tuturor ce ai castigat. Nu cataloga ziua ca fiind nici ghinionista, nici super-norocoasa, pentru ca vei avea parte de ambele extreme pe parcursul ei.

Horoscopul zilnic de azi Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Relatia cu institutiile statului sau cu autoritatile intra in prim plan. Pe de o parte ele te ajuta sa treci la etape superioare ale proiectelor incepute, dar, pe de alta parte, tot de la ele vin azi cei mai aprinsi nervi. Unii te irita cu birocratia la care nu renunta nici in ruptul capului, in timp ce altii cer de la tine si luna de pe cer pentru vreo semnatura sau aprobare pe care o ceri. Totusi, in ciuda atator hopuri, obtii ceea ce iti era necesar daca bati la usa acestor birouri.

Horoscopul zilnic de azi Pesti (19 februarie – 20 martie)

Unii nu-si dau seama ca esti intr-o pasa cam vulnerabila si-ti vorbesc pe un ton care va lasa urme asupra ta. Te deranjeaza, desigur, felul in care ti se adreseaza, pentru sa unii te judeca, te critica, te ataca pe nedrept. Incearca sa nu pui la suflet tot ce auzi, ci sa astepti ca furtuna emotionala sa se mai linisteasca, pentru ca, dupa ce treci de socul initial, s-ar putea sa vezi si tu lucrurile din aceeasi perspectiva. Acum, cand esti afectat de ce auzi, e greu de crezut ca le vei da dreptate, si suferi in sinea ta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img