vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 4 iunie. Inceput de saptamana bun pentru unele zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 4 iunie 2018. Saptamana incepe in forta pentru unii nativi, in timp ce altii vor avea probleme cu unele persoane care se joaca cu nervii lor.

Vezi aici horoscopul pentru fiecare zodie!

Horoscop 4 iunie Berbec

Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama dar, in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna.

Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar daca nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru ca ai fost avertizat si ai timp sa le aranjezi pe toate in asa fel incat sa nu te afecteze urmarile neplacute.

Zi mersi ca mai ai cateva zile la dispozitie pentru a te pregati sufleteste ca sa treci cu brio peste acel hop.

Horoscop 4 iunie Taur

Afacerile merg bine, banii se aduna usor, pentru ca ai idei excelente care pot atrage castiguri frumusele daca sunt puse in practica. Daca iesi la cumparaturi, te atrag lucrurile foarte moderne, incat nu ar fi de mirare sa te intorci acasa cu o tableta de ultima generatie sau cu o poseta din ultima colectie.

Simti nevoia sa-ti arati bunastarea si prin obiectele pe care le detii, caci e o placere sa iesi la cumparaturi azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o forma excelenta sa atragi atentia si sa-ti demonstrezi valoarea.

Horoscop 4 iunie Gemeni

Ai alaturi de tine un om care isi deschide inima in fata ta tocmai pentru ca are incredere deplina in sfaturile tale. Din prietenie sincera, ii vei oferi ajutorul tau, convins ca vei juca un rol cheie in rezolvarea problemei care il macina.

Nu esti direct implicat emotional, si tocmai capacitatea de a ramane detasat de ceea ce traieste acesta te ajuta sa-i oferi un sfat corect si concret. Ii vei castiga respectul si prietenia pentru o viata intreaga, pentru ca simte ca fara tine nu ar fi depasit impasul.

Horoscop 4 iunie Rac

Timpul se dovedeste a fi cel mai mare inamic al tau, pentru ca trece incredibil de greu. Ai vrea sa treci deja la etapa urmatoare, dar nu poti inca, pentru ca mai ai de rezolvat cate ceva pe nivelul pe care esti acum si de care simti ca nu mai scapi.

De felul tau esti mai rapid, mai dinamic, or aceasta lentoare in care esti blocat nu-ti prieste deloc, nu-ti place, te face sa fii ineficient si sa bati pasul pe loc. Fa un efort sa te supui ritmului in care evolueaza lucrurile, fara sa-ti pierzi rabdarea si interesul pentru ceea ce se ridica atat de greu.

Horoscop 4 iunie Leu

Unii se cam joaca azi cu nervii tai, dar in loc sa le dai satisfactie, mai bine le raspunzi in doi peri, ca sa nu vada ca te-ar deranja. Poti pune pe figura o masca falsa ca si cum totul ar fi perfect, chiar daca in sinea ta te supara atitudinea lor obraznica, dar nu trebuie sa le arati ce simti.

Mai mult, ai putea sa intorci armele impotriva lor intr-o maniera pe care ei nu o vor agrea, astfel incat ironia si sarcasmul tau sa-i dezarmeze complet. Ia-i tu pe ei peste picior si nu-i mai lasa sa te raneasca!

Horoscop 4 iunie Fecioara

Nu trebuie sa pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sarbatorit. Nu e dovada de egoism faptul ca razi, cand altul, alaturi plange, pentru ca nu poti rezolva necazurile tuturor de pe pamant. Acum conteaza bucuria ta si a celor care au contribuit la acest succes, deci nu te jena sa te distrezi.

Sunt unii care nu stiu sa se bucure de lucrurile bune pe care le au si tot cauta ceva ce nu vor obtine. Tu ai obtinut si trebuie sa profiti de norocul tau, pentru ca viata nu e echitabila. In timp ce tu castigi ceva, altul pierde, dar asa e viata.

Horoscop 4 iunie Balanta

Nu merita sa fii amabil chiar cu oricine, pentru ca vei vedea ca la vorbele tale amicale ti se raspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ti modul de comunicare in functie de anturaj si de subiectul despre care se vorbeste, pentru ca sunt situatii in care trebuie sa fii la fel de vehement in exprimare.

A fi mereu impaciuitor si bland nu e in avantajul tau, pentru ca vor veni altii cu personalitate puternica care te vor da deoparte. Lupta pentru dreptul tau la replica!

Horoscop 4 iunie Scorpion

Joci un rol important intr-un proiect de care depind si altii. Iti dai seama ce responsabilitate imensa porti pe umeri si faci tot ce poti ca sa nu-i dezamagesti. Esti in pozitia de creator, de strateg, de invatator pentru altii, pentru ca lumea presupune ca tu detii deja toate informatiile de a ajunge la succes si te urmeaza intocmai.

Da, poate esti cel mai potrivit pentru ceea ce se petrece acum, dar trebuie sa recunosti ca, desi esti in fruntea plutonului, si tu mai inveti inca din mers. Recunosti ca nu le stii sau nu le poti tu chiar pe toate, ci chiar si asa mai ai inca surprize de transformat in experienta!

Horoscop 4 iunie Sagetator

Te preocupa mult viitorul profesional si iei de pe acum unele masuri care vor avea efecte benefice cu privire la pozitia ta la serviciu sau la profesiunea ta privita in perspectiva mai indepartata.

Te inscrii la un curs, te gandesti sa urmezi o noua facultate sau seful iti face o propunere de nerefuzat care poate implica si preluarea unor responsabilitati mai mari decat inainte. Esti multumit de ceea ce se prefigureaza la orizont, convins ca e un pas inainte pentru tine, ca profesionist.

Horoscop 4 iunie Capricorn

Cineva iti ofera o mana de ajutor, dar ceva iti spune sa nu accepti atat de repede, de parca ai presimti ca in spatele aparentelor bune intentii, s-ar ascunde si un interes negativ. Nu mai fi atat de suspicios, nimeni nu-ti vrea raul, dar azi ai tendinta de a vedea chiar si in cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate si adversitate.

Cel care este acum alaturi de tine chiar isi ofera prietenia pe tava, numai tu esti cel care respinge totul cu teama, ca nu cumva sa te increzi in cine nu merita.

Horoscop 4 iunie 2018 Varsator

Uneori esti nevoit sa mai faci si compromisuri pentru a face lucrurile sa mearga mai departe. Esti in fata unui sacrificiu care merita facut, il poti face, ca atare nu te mai gandi ca ti-ai calca pe orgoliu cu aceasta ocazie!

Cand vei vedea ce bine se aseaza lucrurile dupa aceea, te vei felicita singur ca ai facut asta, fara sa te mai gandesti la pretul platit. Oricine plateste un tribut cat de mic pentru succesele pe care le obtine, deci accepta si tu, fara regrete!

Horoscop 4 iunie 2018 Pesti

Stresul te face sa vezi in jur numai pericole si piedici si simti ca bati pasul pe loc. Nu intalnesti oameni care te pot ajuta cu adevarat in ceea ce ai de facut, pentru ca ai ghinionul de a atrage in calea ta oameni pesimisti, exagerat de critici, care comenteaza malitios fiecare pas al tau, inamici care-ti pun bete in roate si, in asemenea cadru tensionat, e si normal sa te copleseasca gandurile negative.

Lupta impotriva celor care ti se opun cu atata vehementa, pentru ca efectele lor pot fi contracarate printr-o atitudine puternica, increzatoare in fortele proprii si neaparat… optimista!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img