joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE: Ne confruntam cu niste probleme imposibile

Distribuie:

Publicat:

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa aflam dedesubturile unei chestiuni complicate si o sa le dam de capat problemelor imposibile cu care ne confruntam. Vibratia zilei este 4 si familia are mare nevoie de noi, si noi de ea. 

FECIOARA 

Poate incepeti niste investigatii medicale, mai ales daca va doare cate ceva, ca sa va puteti trata, sa fiti in forma. Se poate sa vi se dea ceva nou de lucru la serviciu si poate evitati si voi alte pretentii financiare, sa va fie rasplatita cum se cuvine munca.

BALANTA

Cineva care vrea sa va cunoasca mai bine tatoneaza terenul sa vada daca si voi sunteti interesati de o relatie. O sa va intrebe niste fosti parteneri de afaceri daca va puteti angaja intr-un nou proiect, sa nu ratati o sansa de a va face mai cunoscuti si de a va imbogati!

SCORPION 

Poate mai cumparati cate ceva pentru casa, reamenajati exteriorul si o sa cheltuiti niste bani din cei stransi pentru asa ceva. Niste bani pe care trebuia sa-i luati mai demult apar si o sa completati niste goluri, luati acele lucruri absolut necesare ca sa faceti fata obligatiilor de moment.

SAGETATOR 

E posibil sa va inscrieti intr-un concurs pentru ocuparea unui post care v-ar aduce o pozitie mai sus in ierarhie si bani. Cineva din strainatate vrea sa faceti lumina intr-o chestiune de afaceri, poate trebuie sa semnati niste acte, sa transportati ceva si e de reglat situatia.

CAPRICORN 

O sa va straduiti sa cheltuiti cat mai putini bani, sa-i strangeti pentru o plecare in excursie, posibil in afara tarii. Poate apelati la un avocat care sa pledeze in favoarea voastra si sa va recapatati bani, o proprietate, un titlu, un job si multe alte lucruri.

VARSATOR 

Vi se va semna in sfarsit un act care sa va dea mana libera sa lucrati in colaborare, sau sa va deplasati acolo unde nu s-a putut pana acum. O sa va bucurati de o veste buna, de prezenta cuiva care a lipsit o vreme din viata voastra si o sa va faceti planuri de comun acord pentru perioada care urmeaza.

PESTI 

O problema de sanatate s-ar putea sa va faca zile fripte, dar daca va tratati cum trebuie o sa fiti in afara pericolului. Ati mai putea face rost de niste bani, pe langa cei de salariu, daca va asociati cu cineva care poate lucra in ritmul vostru ca sa fie totul eficient, cu spor.

BERBEC 

Sfera parteneriala e nuantata frumos si va fi si mai si in curand, semn ca veti cunoaste pe cineva sau va logoditi, o sa va casatoriti. Poate reluati o activitate care sa va resusciteze creativitatea, sa va dea un nou suflu de prospetime si sa dati drumul proiectelor de anvergura.

TAUR 

E posibil sa faceti o reparatie a masinii pe bani putini si sa mai strangeti bani daca vreti sa va luati alta. E posibil sa cumparati la pret redus, ori in rate, niste corpuri de mobilier, sau aparatura electrocasnica, diverse lucruri utile care v-ar aduce un confort sporit acasa.

GEMENI 

Poate va dati intalnire sambata, duminica, la un pranz cu rudele apropiate sa vorbiti despre evenimentele festive ale perioadei, aveti nunti, botezuri. O sa reglati o situatie contractuala si n-o sa mai fiti la mana altora, o sa fiti pe picioarele voastre si vi se vor plati la timp banii.

RAC 

O suma de bani ratacita prin alte conturi, sertare, isi face aparitia si va salveaza la momentul oportun. Poate va mai luati ceva de lucru in particular ca sa faceti fata cheltuielilor, ca incep scolile, or mai fi si alte situatii neprevazute si s-aveti bani de buzunar.

LEU 

E cineva care vi s-a lipit de suflet si o sa isi manifeste atasamentul fata de voi, si relatia va avea mult de castigat. Un drum la banca v-ar scapa de angoase, ca n-aveti toti banii pentru ratele lunare, c-o sa va puteti amana o rata sau sa va micsorati dobanda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img