joi, 28 martie, 2024

Horoscop 5 ianuarie 2018: Momente de neliniste pentru o zodie. Motivele sunt necunoscute

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 5 ianuarie 2018. Nativii acestei zodii vor avea astazi parte de clipe de neliniste, dar motivele nu le sunt clare.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Berbec

Exista mai multe riscuri astazi, dar cel mai mare este acela de a strica relatiile cu cei dragi, din cauza unor convingeri puternice, pe care vrei sa le impui cu orice pret si in ciuda oricarei opozitii.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Taur

Se poate ajunge la un conflict exploziv cu unul dintre partenerii importanti. Daca vei fi suficient de atent si de intelept, vei putea transforma intreaga situatie intr-un dialog constructiv.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Gemeni

Poti fi martorul unor situatii care degenereaza in conflicte in anturajul apropiat. Vei avea posibilitatea de a da o mana de ajutor, dar numai daca vei fi intr-o stare mai pasnica decat restul lumii.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Rac

Ar fi de dorit sa acorzi mai multa atentie propriului comportament, care iti poate provoca mai multe probleme decat crezi ca ai acum, in special in relatia cu cei dragi.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Leu

S-ar putea sa te cuprinda nelinistea, din motive care nu iti sunt foarte clare. Ar fi bine sa nu te lasi dominat de aceasta stare negativa.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Fecioara

Este posibil sa aluneci usor spre o eroare, pornind de la prostul obicei de a lua in calcul doar ceea ce se afla sub ochii tai, ca si cum toata lumea s-ar reduce la microuniversul in care traiesti sau muncesti.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Balanta

Te poate surprinde atitudinea categorica a unui apropiat, drept pentru care vei face la fel sau chiar mai mult, ca sa nu fii mai prejos.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Scorpion

Poti fi cauza unui conflict in familie, care nu isi va gasi rezolvarea prea curand, poate si din cauza ca sunt multe minciuni si adevaruri ciuntite la mijloc.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Sagetator

Stii sa te feresti de orice fel de influenta negativa, inclusiv aceea care vine de la tine insuti, dar e mai greu sa faci acest lucru daca vine de la o persoana pe care o respecti.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai impresia ca altii iti controleaza viata si poate ca asa si este, mai ales daca aceia sunt detinatorii resurselor de care ai nevoie sau pe care le doresti.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Varsator

Exista riscul unor exagerari cu care te intalnesti rar sau foarte rar. Un conflict cu un superior poate deveni motiv de demisie sau de certuri aprinse cu partenerul de cuplu.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Pesti

Poti tine sub control tendinta de a impune tuturor stilul tau perfectionist de lucru. Ar fi bine sa accepti ca nu poti face asta si ca, pana la urma, nici nu e nevoie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img