vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop 5 mai 2018. Doua zodii vor incepe ziua cu o durere in suflet

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 5 mai 2018. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta zi. Doua semne zodiacale isi vor incepe ziua cu o mare durere in suflet.

Horoscop Berbec 5 mai 2018

Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de a aluneca incet spre deceptie. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca tot e ceva decat nimic, pentru ca sigur exista un avantaj in ceea ce ti se ofera la efortul depus, chiar daca nu e chiar ceea ce ai dorit.

Jumatatea plina a paharului cantareste mult mai mult decat crezi. Bucura-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obtinut deja, spunand ca de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, si inca suficiente, dar daca pretentiile tale sunt mult prea ridicate, risti o dezamagire.

Horoscop Taur 5 mai 2018

Esti in criza de timp si asta te face sa dai la o parte ceea ce nu ti se pare urgent sau relevant. Tocmai pentru ca nu sunt importante, ai sa vezi ca dai prea multe pe linie moarta pana se aduna acolo un adevarat morman de restante si atunci nu vor mai parea atat de mici.

Daca te-ai ocupa de ele acum, cat sunt putine si simple, ar fi mult mai bine pentru tine, pentru ca, dupa ce se va forma ditamai muntele de maruntisuri, nu vei mai sti de unde sa le apuci. Cel mai bine e sa nu amani nimic din ceea ce nu ti se pare, in acest moment, vital. De dragul timpului tau liber de mai tarziu, este!

Horoscop Gemeni 5 mai 2018

Un lucru trebuie sa eviti azi: sa discuti despre politica, indiferent in ce plan s-ar aplica aceasta! Ca e politica firmei, ca e vorba de guvern si presedinte, ca e vorba e politica dupa care te ghidezi singur, aici e vorba de principii si nu vei gasi prea usor oameni care sa gandeasca la fel ca tine.

Tu oricum ai o relatie speciala cu acest domeniu, avand chiar stofa de politician, dar orice ai face, tot se va trezi unul care sa se ridice impotriva ideilor tale si nu o va face cu prea multa diplomatie. Si tu ai principii ferme, bine conturate, deci mai bine taci. Politica naste antipatii si conflicte!

Horoscop Rac 5 mai 2018

Stai putin si asculta ce-ti transmite vocea interioara cu privire la directia de mers in situatia de fata. Poate sensul la care te-ai gandit nu este cel mai bun, ci mai exista si altceva care ar merita folosit ca solutie in ceea ce te preocupa acum.

Nici nu stii cum auzi un sfat excelent din cel mai neasteptat ungher al mintii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informatiile cele mai folositoare vin catre tine pe cai subtile, nu sub forma de sfaturi concrete, informatii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent si la aspectele mai ciudate cu care intri azi in contact.

Horoscop Leu 5 mai 2018

Nicaieri nu te simti mai bine decat in medii aglomerate, printre cat mai multi oameni, chiar si complet necunoscuti. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta vesela si relaxata e perfecta pentru a uita de toate. Se leaga usor discutiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de aceasta atitudine pozitiva pe care fiecare reuseste sa o arate in ochii celorlalti.

Daca fiecare face efortul de a mentine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distractie, deci si tu, si ceilalti trebuie sa alungati din minte orice gand neplacut care ar putea strica atmosfera. Discuta doar de ceea ce-ti face placere!

Horoscop Fecioara 5 mai 2018

Ai tendinta de a te juca un pic cu orele care trec, de parca nu ti-ar pasa daca mai ai o ora sau zece pana la un anumit eveniment de o importanta speciala. Incearca sa devii mai organizat, mai atent, pentru ca orele trec cat ai clipi si nici nu stii cum te trezesti in fata unui impas, fara sa stii de unde sa mai faci rost de macar cateva minute.

Iti vei da seama pana la urma ca ai risipit timpul pe nimicuri si vei incerca, macar in ultimul ceas, sa te aduni si sa devii mai eficient, astfel incat te vei incadra cu bine in termenele limita ce te imping de la spate. Uita-te mai des la ceas: tic – tac!

Horoscop Balanta 5 mai 2018

Experienta acumulata de tine poate fi pusa si in slujba altora, ca atare dedica-te celor care au nevoie de ceea ce stii tu sa faci. Nu te deranjeaza deloc sa lucrezi pentru altii, pentru ca stii ca rolul tau, prin exemplu personal, e sa-i ghidezi pe cei care inca isi cauta calea.

Tu stii ce faci, si le poti arata si lor ce trebuie sa faca, dar nu te rezumi doar la informatii teoretice adunate de prin carti, ci pui efectiv umarul pentru a le arata practic ce e de facut. Te vor privi cu recunostinta si cu admiratie, pentru ca ai uitat de timpul si treburile tale pentru a darui ceva din bagajul tau de informatii celor aflati la inceput de drum.

Horoscop Scorpion 5 mai 2018

Afacerile ar trebui sa mearga foarte bine, pentru ca sunt mari sanse sa-ti mai refaci un pic bugetul. Intra sume mai consistente in posesia ta, vanzarile incep sa se mai miste, semnezi un contract promitator sau esti platit ceva mai bine, deci perspectivele financiare incep sa arate bine, totul e sa nu dezechilibrezi tu balanta.

Ofertele care ti se fac suna bine, nu le lasa sa astepte, pentru ca norocul nu sta pe loc. Daca tu nu pui mana pe sansa imediat, apare altul care e mai iute in reactii si primeste ceea ce ar putea fi al tau.

Horoscop Sagetator 5 mai 2018

Esti elev la un curs foarte util din care ai multe de invatat si abordezi informatia cu o curiozitate de copil dornic sa acumuleze noi si noi experiente. Exista un mentor in fata ta, unul demn de respect si de urmat, un exemplu de intelepciune si de maturitate si, in sinea ta, iti doresti sa-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoastere.

Accepti faptul ca esti un incepator in domeniu, un novice inca necopt, dar esti convins ca lectiile pe care le primesti de la acel model de inteligenta din fata ta vor avea efectele scontate si, intr-o zi, vei fi si tu ca el.

Horoscop Capricorn 5 mai 2018

Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm, pentru ca vor fi deplasari incarcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs si iti strica tie toata placerea calatoriei, ori nu gasesti ceea ce ai fi sperat, la destinatie, ca atare nu se poate vorbi de o zi tocmai buna pentru a pleca de acasa.

Dar parca nici acasa nu te simti in largul tau, ca atare fii pregatit pentru o atmosfera cam sumbra in care nu te vei simti bine oriunde te-ai afla. Se vede ca esti obosit si stresat si de aceea nimic nu-ti convine. Daca esti afara, te comporti ciudat, daca ramai acasa, nu-ti gasesti locul.

Horoscop Varsator 5 mai 2018

Aminteste-ti azi de un lucru din fizica de clasa a saptea: daca sufli in foc nu-l stingi, ci il aprinzi si mai tare! Asa ca asta trebuie sa faci tu azi: sa eviti sa torni gaz pe foc, sa alimentezi o disputa, sa iriti si mai tare pe un om deja nervos, pentru ca ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere si orice cuvant nelalocul lui il poate arunca in aer imediat.

Nici tu nu esti in cea mai buna forma, si tu esti irascibil si sensibil la orice afront, dar tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura de la nimic, mai bine stai departe de orice factor de risc ce poate inteti conflictul fara rost!

Horoscop Pesti 5 mai 2018

Se deschide o perspectiva noua in fata ochilor tai, dar nu te poti concentra asupra ei cat timp esti prins in alte probleme. Merita sa te dedici acestei noi directii, ca atare e convenabil sa renunti la ceea ce faceai, sa-i pui punct aici, ca sa te poti elibera de orice sarcina care te-ar putea tine pe loc.

Numai de curajul si vointa ta proprie depinde felul in care inchizi capitolul din trecut, ca mai apoi sa-ti canalizezi timpul, energia si atentia spre noua ta cale, deci greul e acum, cand a venit momentul sa spui punct… si de la capat, dar in alta directie!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img