sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 6 martie. Uranus in Taur pana in 2026, in Casa Banilor. Zodia Berbec, cea mai afectata

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 6 martie. Uranus in Taur pana in 2026, eveniment major pentru toate zodiile, pe segmentul bani, dragoste, sanatate. Zodia Berbec e cea mai afectata in domeniul financiar. Ce anunta horoscopul zilnic de miercuri si cum sunt afectate zodiile de Uranus in Taur.

Pe 6 martie, astrologii anunta un eveniment major, si anume intrarea lui Uranus in semnul zodiei Taur, eveniment care va dura vreme de 7 ani. Astfel ca, horoscopul anunta mari schimbari pentru zodii pe segmentele importante de viata, pana in anul 2026. Berbecii sunt afectati din punct de vedere financiar, zodia Taur, se va afirma si isi va consolida pozitia in societate, Gemenii se vor confrunta cu ”boli karmice”. Vezi ce anunta horoscopul din 6 marrtie pentru toate zodiile. 

Uranus in Taur, repere

6 martie 2019: Uranus trece din nou din Berbec in Taur

7 iulie 2025: Uranus trece din Taur in Gemeni

8 noiembrie 2025: Uranus retrograd revine in Taur

26 aprilie 2026: Uranus paraseste zodia Taurului, unde va reveni abia in anul 2102

Horoscop 6 martie Berbec
Pe 6 martie, Uranus va intra in sectorul banilor; pana in 2026, cand va parasi definitiv aceasta casa, unde va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legatura cu sistemul si nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora platile necesare. Luna Noua in Pesti isi va pune amprenta pe universul gandurilor si pe starea lor psihica. Totusi, ziua se anunta favorabila pentru a va trata de afectiunile cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, functionarea corecta a pancreasului. 

Horoscop 6 martie Taur
Uranus intra in zodia Taurului, semn pe care il va parasi definitiv in 2026. Timp de sapte ani, Uranus isi va exercita influenta in sectorul casei I, a personalitatii, a corpului fizic, a constructiei de sine, introducand nevoia de a face schimbari radicale, dar si riscul de a trece prin „zguduiri” existentiale. Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar. 

Horoscop 6 martie Gemeni
Pe 6 martie, Uranus va intra in zodia Taurului, pe care o va parasi definitiv in 2026. In tot acest timp,  isi va pune amprenta pe sectorul lucrurilor ascunse, al bolilor karmice, al subconstientului, dar si al evolutiei subterane a unor circumstante destabilizatoare. Gemenii se pot confrunta miercuri cu probleme ce tin de  tensiunea intraoculara, stari de agitatie. Surprize placute la nivel amoros. 

Horoscop 6 martie Rac
Pe 6 martie, Uranus intra in zodia Taurului, pe care o va parasi definitiv in 2026. Acolo va genera  furtuni si schimbari bruste, radicale, uneori costisitoare in planul relatiilor de prietenie; unele vor fi pozitive, altele vor crea surprize de proportii cu impact social sau sufletesc. La caapitolul bani, Racii pot primi miercuri un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret. Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare.

Horoscop 6 martie Leu
Pe 6 martie, Uranus intra in zodia Taurului si va influenta sectorul carierei (afirmare, succes, ascensiune) pana in 2026, punandu-i, pe nativi sa fie mereu gata de actiune, de atac, de aparare. Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale. 

Horoscop 6 martie Fecioara
Pe 6 martie, Uranus intra in zodia Taurului si va genera, pana in 2026, numeroase prilejuri sa-si schimbe opiniile majore despre lume si viata. Viata nativilor va cunoaste turnuri neasteptate. La capitolul dragoste, dati frau liber romantismului in relatia de cuplu, fiindca simtiti o apropiere emotionanta de partener. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea. 

Horoscop 6 martie Balanta
Pe 6 martie, Uranus intra in zodia Taurului si pana in aprilie 2026 va pune la incercare sectorul banilor si al bunurilor care stau la baza unor partaje si succesiuni, precum si stabilitatea materiala personala. Unele avantaje se pot ivi pe neasteptate, alteori pot fi sacrificate pe fondul altor urgente. O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit. 

Horoscop 6 martie Scorpion
Pe 6 martie, Uranus va intra in zodia Taurului, urmand 7 ani de stres in sectorul relatiilor parteneriale. Urmeaza incercari si situatii drastice functionand, deseori, ca un factor generat de destin. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Provocari imense pe toate sectoarele de viata.

Horoscop 6 martie Sagetator
Pe 6 martie, Uranus va intra in zodia Taurului. Pana in 2026, cat va tine acest tranzit, Uranus isi va exercita influenta asupra casei a VI-a a sanatatii. Uremeaza probleme de sanatate, dar profituri mari la capitolul bani,  salturi profesionale spectaculoase, castiguri salariale mari, dar cu riscul sanatatii. O cura cu ulei de catina ii poate oferi ficatului dumneavoastra protectia de care are nevoie. 

Horoscop 6 martie Capricorn
Pe 6 martie, Uranus va intra in zodia Taurului, zodie pe care o va parasi definitiv in 2026. Se vor  radicaliza relatiile dintre parinti si copii, se vor pune probleme de autoritate si de educatie, dar se contureaza si o viata sentimentala destul de profunda, desi neconventionala. Cine stie, poate o veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie.

Horoscop 6 martie Varsator
Va fi randul relatiilor de familie si al chestiunilor care dau stabilitate vietii (casa, averea, patrimoniul) sa sufere transformari si incercari si nu dintre cele trecatoare sau superficiale, timp de 7 ani de acum incolo. Pe de alta parte, vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare. 

Horoscop 6 martie Pesti 
Pe 6 martie, Uranus va intra in zodia Taurului, pe care o va parasi definitiv in 2026. Planeta revolutiei va revizui sectorul invatatura si comunicare. Apar noi orizonturi de cunoastere si ii va cupla la tot ceea ce este modern si de viitor. Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi. 

Ce reprezinta evenimentul astrologic Uranus in Taur
 Uranus este planeta care in astrologie simbolizeaza evolutia si revolutia. Uranus este (alaturi de Jupiter, Saturn, Neptun si Pluton) una dintre planetele care ne influenteaza puternic atunci cand trece dintr-o zodie in alta. Intrarea sa in zodia Taurului se va face simtita de toate zodiile. Uranus va sta in semnul Taurului pentru urmatorii sapte ani, adica pana in 2026. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img