sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 7 februarie – Pasi mici in dragoste si o veste surprinzatoare pentru o zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 7 februarie. Atat in dragoste, cat si in relatiile profesionale, lucrurile solide se construiesc in timp. 

A astepta o schimbare in bine este doar o pierdere de timp. Orice mare aventura incepe cu un mic pas. 

Horoscop 7 februarie 2019 Berbec
Berbecii sunt plini de idei creative si cauta solutii pentru a le pune in practica. E genul de zi in care toate usile se deschid, iar lucrurile se intampla cu repeziciune, de la o ora la alta. Plini de energie, Berbecii vor primi si o veste extraordinara de la serviciu, motiv suficient pentru a sari in sus de bucurie. E adevarat, cand norocul isi schimba pasul, nu aduce anul ce aduce ceasul! 

Horoscop 7 februarie 2019 Taur
Taurii asteapta ca viata lor sa se schimbe in bine, insa e doar o iluzie. Nimic important nu se va intampla fara sacrificii, mai ales in dragoste. Iar ele nu trebuie sa fie neaparat mari. Un mic pas, dar facut zilnic, poate schimba destine mai rapid decat si-ar putea imagina oricine. Poate ca aceasta este solutia pe care o tot asteptau cu nerabdare.

Horoscop 7 februarie 2019 Gemeni
Gemenii sunt prinsi cu drumuri, acte si multi nervi. E situatia clasica in care trebuie sa piarda o zi intreaga, doar pentru a rezolva o singura problema. Iar toata lumea pare a pune bete in roate. In orice caz, sunt lucruri care trebuie facute, mai devreme sau mai tarziu. Seara va aduce linistea specifica celor care rezolva situatii neplacute si nu fug de ele.

Horoscop 7 februarie 2019 Rac
Astazi emotiile ar putea sa iti aduca ceva probleme. Experientele din aceasta zi provoaca manifestari negative ale unei afectiuni, sau inrautatesc o boala deja existenta. Nu e cazul sa refuzi ajutorul unui medic. Profesional, ai putea avea cateva succese, daca reusesti sa ajungi la serviciu. Cel mai bine ar fi sa lasi ziua sa treaca domol, fara sa te incarci cu emotii negative, cu stres si oboseala.

Horoscop 7 februarie 2019 Leu
Cel mai bine e sa nu ai nicio initiativa in plan personal. Stai in banca ta daca se iveste o disputa in familie sau la birou. Astfel vei putea sa te bucuri de succesele prevestite de astre pentru astazi in plan profesional si sentimental. Ti-ar prinde bine sa incepi o dieta si un program sustinut de exercitii fizice.

Horoscop 7 februarie 2019 Fecioara
Dorinta teribila de a atrage atentia asupra ta, astazi. Exista astfel riscul unui conflict generat de setea ta de publicitate. E o zi potrivita pentru activitati creative si mici cumparaturi. Spre seara ai toate sansele sa primesti o veste surprinzatoare, care iti va schimba complet parerea despre o persoana apropiata.

Horoscop 7 februarie 2019 Balanta
Balantele au sansa de a petrece aceasta zi intr-un mod cat mai productiv. Trebuie doar sa ascultati de sfaturile prietenilor vostri sau sa va urmati intuitia. Unele evenimente v-ar putea afecta emotional, insa trebuie sa va pastrati calmul si sa nu analizati prea mult lucrurile. Aveti sansa sa va faceti noi prieteni. Cei care sunt singuri trebuie sa se pregateasca pentru sansa de a atrage un nou partener.

Horoscop 7 februarie 2019 Scorpion
Scorpionii ar putea avea tendinta de a se simti nesiguri azi. Totusi, aceste sentimente nu va vor afecta activitatea zilnica. Pregatiti-va cat mai bine pentru o aparitie importanta azi, rezultatele va vor ajuta sa va imbunatatiti increderea in sine. Ziua de joi va poate aduce o noua relatie romantica sau chiar una de iubire. Scopionii care au deja familie trebuie sa le acorde mai multa atentie partenerilor de viata.

Horoscop 7 februarie 2019 Sagetator
Ziua de azi va trece pentru Sagetatori fara prea multe evenimente notabile. Veti avea cateva intalniri placute, veti discuta cu un membru al familiei plecat in strainatate sau veti flirta cu un coleg de la locul de munca. Spre seara, o amintire neplacuta v-ar putea afecta starea. Este posibila si o mica cearta in familie.

Horoscop 7 februarie 2019 Capricorn
Capricornii trebuie sa-si aleaga cu grija cuvintele astazi. Exista riscul sa jigniti pe cineva facand o gluma proasta sau o remarca plina de cinism. Ziua de azi va poate aduce o schimbare radicala in viata, poate fi vorba de o fosta cunostinta care apare in viata voastra sau de un fost partener care va cere sa reluati legatura. Apar si dificultati in relatia cu partenerul de afaceri.

Horoscop 7 februarie 2019 Varsator
Pentru Varsatori, aceasta zi promite sa fie una lejera. Nu va grabiti atunci cand luati decizii legate de partea financiara. Cantariti bine lucrurile si atunci veti avea rezultate bune. Sa nu va surprinda daca veti vedea si rezultate neasteptate la actiuni pe care le-ati intreprins in ultima perioada.

Horoscop 7 februarie 2019 Pesti
Pestii vor avea un comportament aparte astazi. Este posibil sa va pierdeti intr-un labirint de sperante si ganduri. Deci, este bine sa fiti prudent daca veti fi implicat in proiecte importante (cautarea unui job, interviuri, achizitii scumpe sau alte intalniri importante). Nu va angajati in activitati sportive sau in activitati care consuma timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img