sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 7 noiembrie. Vesti excelente pentru nativii a doua dintre zodii

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Nimic nu dureaza vesnic, iar astrele tin sa va reaminteasca faptul ca nici macar lucrurile frumoase nu sunt de regretat daca le-a trecut vremea.
Taur
Astazi cineva va inconjoara cu gesturi curtenitoare si calde, dar dincolo de amabilitatea de fatada, sentimentele nu sunt tocmai sincere.
Gemeni
Intrati intr-un dialog mai apropiat cu o persoana pe care o admirati mult. Aveti multe de invatat din aceasta relatie care se anunta de bun augur.
Rac
Apar beneficii in plan personal de la o ruda care tine mult la voi. Sanatatea insa este vulnerabila pe aspecte ce vizeaza imunitatea.
Leu
Aflati lucruri care va inspira in organizarea optima a muncii la serviciu. In plus, o intalnire cu un prieten vechi va bucura din plin.
Fecioara
Va indreptati privirea si atentia spre un exemplu demn de urmat.Astfel, veti fi stimulat sa va supravegheati mai atent stilul de viata.
Balanta
Astazi sunteti un motor de energie si forta pentru toti. Astrele va sfatuiesc sa aveti in vedere si putina relaxare sau distractie.
Scorpion
Copiii, fratii, cei din familie asteapta mai mult de la voi.N-ar fi rau sa cautati sa iesiti impreuna la o plimbare in parc, in natura sau chiar in oras.
Sagetator
O miscare care o sa va surprinda apare din sfera relatiilor amicale, cand un apropiat isi va retrage sprijinul promis Nu intrati in panica.
Capricorn
V-ati fixat atentia intr-o directie neproductiva,care va mananca timpul si energia.Incercati sa va detasati ocupandu-va mintea cu altceva.
Varsator
Reusiti sa va distraiti foarte bine in compania prietenilor si colegilor, intr-o ambianta de relaxare generala si de buna dispozitie.
Pesti
S-ar putea sa fiti astazi usor confuz datorita unor noutati in plan profesional. Nu e cazul sa va speriati, asa e la orice inceput.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img