sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop 8 ianuarie – Zi perfecta pentru o zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 8 ianuarie 2019 BERBEC
Ti se face o oferta tentanta, dar nu o poti accepta cat timp esti inca implicat in alte contracte. Fa mai intai ordine prin actualele proiecte si nu te implica in nimic nou, ca nu cumva sa-ti aglomerezi prea mult agenda.

Cauta mai intai care proiect se apropie de final si du-l la capat cu maxima seriozitate, pentru ca daca accepti si una, si alta, risti ori sa le rasolesti pe toate, ori sa lasi o impresie proasta la adresa ta, cum ca ai fi superficial si neglijent.

Si propunerea proaspat facuta merita atentie, dar elibereaza-te de ceea ce e acum pe ultima suta de metri.

Horoscop 8 ianuarie 2019 TAUR
Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist.

Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut.

Accepta grija celor care tin cu adevarat la tine, pentru ca vorbele lor de incurajare, semnele lor de afectiune vor contrabalansa perfect situatia si vei incepe sa vezi, chiar si in cel mai negru punct, o raza de lumina. Nu lupta singur cu problemele.

Horoscop 8 ianuarie 2019 GEMENI
Este o zi de succes in care toate ar trebui sa-ti mearga struna. Te afli printre oameni cu care ai ceva in comun si discutiile cu acestia merg spre un scop comun de care fiecare va beneficia in parte.

Joci si tu un rol important in acest colectiv, pentru ca unii fara altii nu ati putea ajunge prea departe. Trebuie sa va recunoasteti reciproc unii altora contributia, pentru ca ar fi pacat sa traga fiecare succesul doar pe turta lui la final, pentru ca este un succes la care fiecare a avut un rol de-a lungul timpului.

Horoscop 8 ianuarie 2019 RAC
Esti blocat intr-un punct sensibil si nu gasesti in tine forta sau motivatia de a trece peste el. Ai avea nevoie de incurajari de pe margine, de sustinerea celor din jur, dar, cand te uiti in preajma ta, nici acestia nu sunt in toane mai bune, ca atare ziua pare sa fie ratata din multe puncte de vedere, avand impresia ca bati pasul pe loc.

Daca vezi ca nimic nu inainteaza, ocupa-te de cu totul alte aspecte, mai banale si mai simple, pentru ca cele carora le acorzi mai multa importanta nu inainteaza. O zi de pauza ar fi de preferat, dar daca nu ti-o poti permite, nu te crampona de piedici, fa altceva!

Horoscop 8 ianuarie 2019 LEU
Ai grija la decizia pe care esti gata s-o iei pentru ca, desi pe tine poate te avantajeaza, pe altul il trimite intr-o zona cam sumbra. Evident, asa e viata, cand unul castiga, altul pierde, dar nici sa sacrifici total pe cel de langa tine pentru fericirea ta nu e bine.

Cauta o solutie de mijloc, prin care si unul si altul sa iasa multumit din aceasta impartire. Cum tu tii enorm la propria persoana, e normal sa alegi ceva in beneficiul personal, dar pune-te, macar o clipa, si in pielea celui care te priveste de pe margine cu jind.

Horoscop 8 ianuarie 2019 FECIOARA
Banii vin si se duc cat ai clipi, dar nu conteaza ca dispar atat de repede, ci ca, datorita lor, mai stergi de pe lista de restante o serie de cheltuieli care te apasa pe umeri ca o povara.

Si azi ai putea scapa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune ca scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare si vei incheia ziua cu un sentiment de satisfactie ca ai mai onorat cateva datorii si luna aceasta.

Chiar ar fi indicat sa te indrepti azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru ca ai putea plati mai multe deodata, si lista cea lunga se va micsora!

Horoscop 8 ianuarie 2019 BALANTA
Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici.

Oricare ar fi lupta la care esti nevoit sa participi, succesul nu poate fi decat al tau, deci fa un pas in fata cu incredere, pentru ca nimeni nu te poate intrece astazi.

Ca e o competitie intelectuala, ca e un concurs pentru a obtine un premiu sau doar o infruntare cu o persoana la fel de bine pregatita ca si tine, sansele de reusita sunt de partea ta deoarece ai incredere absoluta in puterea si valoarea ta. Bravo tie!

Horoscop 8 ianuarie 2019 SCORPION
Daca esti sustinut de cei dragi, ai mai mult curaj sa te implici intr-o actiune ce necesita un mare consum de energie. Singur, nestiind daca ceilalti tin cu tine, nu ai avea aceeasi indrazneala de a porni la drum, dar asa, privind in jurul tau ca ceilalti te incurajeaza sincer, parca prinzi tot mai multa forta sa duci mai departe ce ai inceput.

Esti abia la primii pasi, dar increderea celor din familie si aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cat mai repede la etapele urmatoare.

Horoscop 8 ianuarie 2019 SAGETATOR
Ai prea multe de facut si, pentru ca vrei sa te imparti intre atatea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna asa cum ar trebui. Fii exigent si alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care sa te ocupi prioritar, altfel consumi timp si energie pe atat de multe planuri fara sa ajungi la nici un rezultat satisfacator.

Nu poti fi eficient facand si una si alta, impartindu-te pe atatea fronturi simultan, pentru ca nu faci altceva decat sa lasi loc de greseala si epuizare fizica. Ar trebui sa stabilesti prioritatile acestei zile si sa le iei pe rand, una cate una, nu pe toate odata!

Horoscop 8 ianuarie 2019 CAPRICORN
Merita sa lupti pentru sansa nemaipomenita care ti se ofera azi. Nu ti se intinde pe tava, asta e sigur, ci e nevoie de o competitie pentru a ajunge la capat.

Pune-ti in joc toate calitatile, pentru ca mai sunt si altii care vizeaza acelasi rezultat de la capatul acestor eforturi si nimeni nu va sta cu mainile in san.

Toti vor sa puna mana pe reusita care se prefigureaza la orizont, dar spre deosebire de ei, tu mai ai si un dram de noroc deasupra capului. Cu atuurile tale plus bafta care te insoteste, ai putea iesi invingator!

Horoscop 8 ianuarie 2019 VARSATOR
Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie in mediul in care te afli pentru ca cineva incearca sa-si impuna doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei sta in banca ta si iti vei astepta randul la replica.

Dar e posibil sa taci cam mult, pentru ca celalalt vorbeste intruna. Cauta un moment liber pentru a-ti expune si tu parerea, altfel celalalt va interpreta tacerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc asa. Nu esti deloc de acord cu ce spune, dar cand sa spui si tu?

Horoscop 8 ianuarie 2019 PESTI
E o zi cu totul speciala pentru tine, deoarece ai asupra toate calitatile necesare pentru a te remarca si a culege laurii unei victorii de toata frumusetea.

E bine ca tintesti spre cele mai inalte varfuri, caci nu te multumesti cu putin, de aceea nu bati deloc in retragere daca ai contra-candidati la fel de buni ca tine sau chiar persoane de elita cu care, altadata, nu ai fi avut curajul sa te compari. Azi poti iesi primul din orice confruntare de forte, spre satisfactia si mandria ta deplina!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img