joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop 8 martie – O zodie va fi pedepsita de astre de Ziua Femeii

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul din 8 martie anunta schimbari importante pentru nativi. Taurii devin mai bogati, Gemenii flirteaza cu vechi iubiti, Balantele si Berbecii primesc avrtismente din partea astrelor. Ce anunta horoscopul de Ziua Femeii pentru toate zodiile.

Horoscop 8 martie Berbec
Unele discutii stau de mult in asteptare, iar acum explodeaza. Astazi veti simti o opozitie puternica din partea celor din jur, probabil ca o ”pedeapsa” a unor evenimente din trecut in care nu v-ati comportat foarte bine. Incercati sa nu va luati prea in serios: viata este frumoasa si destinul nostru este sa fim fericiti. Lasati-i pe ceilalti sa se simta importanti ignorandu-va daca asta vor! Nu lasati maruntisurile sa va strice o zi frumoasa de 8 Martie.

Horoscop 8 martie Taur
O gandire clara si logica nu poate decat sa va propulseze in cariera, in aceasta zi. Este un moment perfect pentru a semna documente importante, mai ales cand vine vorba de finante. La finalul zilei, va veti simti bine, mai bogat sufleteste, dar si financiar. O zi de 8 Martie perfecta pentru nativii zodiei Taur.

Horoscop 8 martie Gemeni
Un fost iubit ar putea aparea din nou in viata voastra inopinat. Veti avea parte de flirturi si primisiuni de iubire. Pana pe data de 29 a lunii martie pot aparea coomplicatii la locul de munca, iar asta va face sa va pierdeti cumpatul si increderea de sine. Atentie la esacaladarea conflictelor!

Horoscop 8 martie Rac
Nu sunteti in apele voastre si va simtiti abandonati de prieteni si colegi.Ca sa va ridicam moralul, va reamintim ca nativii  zodiei Rac in 2019 sunt vedetele horoscopului. Elementul Karmic (Nodul Nord) este plasat in semnul vostru inca din luna Noiembrie 2018, pentru urmatoarele 18 luni, prin urmare pe tot parcursul anului veti beneficia de acest tranzit benefic.

Horoscop 8 martie Leu
Invata ca libertatea nu este intotdeauna periculoasa, ci dimpotriva v-ar putea scapa de toate frustrarile acumulate pana acum. Niciun obstacol nu va va sta in cale maine, asadar se anunta o zi profitabila pe toate palierele vietii.

Horoscop 8 martie Fecioara
Odata cu miscarea stelelor, pe 8 martie se anunta sfarsitul unei etape importante in viata profesionala a Fecioarei. Nativii vor fi atat de motivati incat in ​​saptamanile urmatoare vor intreprinde noi provocari in cariera. Fecioarele isi vor asuma riscuri majore si vor avea parte de beneficii la locul de munca. Martie va fi o luna in care cei nascuti sub acest semn zodiacal vor trai o perioada de auto-cunoastere care ii va ajuta sa se relationeze mai bine in mediul lor cel mai apropiat si le va permite sa stie ce vor in dragoste. Multe Fecioare vor alege un nou partener, isi pot intalni dragostea vietii.

Horoscop 8 martie Balanta
Va fi o zi foarte productiva pentru zodia Balanta. Atentie mare insa la cei care vor sa va ispiteasca si sa va lase fara bani. Nu cadeti in capcana celor pe care cumva ii venerati, deoarece acestia va vor aduce dezamagiri uriase. Puneti o bariera intre voi si care va pandesc la colt de mult timp!

Horoscop 8 martie Scorpion
Astazi, pozitia stelelor se va concentra energia pe zona de lucru, prin urmare, va fi o zi productiva. Asta le va permite Scorpionilor sa se indreptate catre orizonturi care aduc prestigiu si avansare profesionala semnificativa, riscand sa investesti bani in ideile tale. Retine ca urmeaza o etapa de mare succes daca ai incredere in tine. Planuri in acest weekend,  Deconectarea de griji ii va permite Scorpionului sa-si echilibreze sanatatea fizica, mentala si emotionala.

Horoscop 8 martie Sagetator
Excesul de munca de care Sagetatorul a dat dovada in ultimele zile este cauzat si de faptul ca inca nu a invatat sa spuna ”nu”. Trebuie sa stie sa puna piciorul in prag odata pentru totdeauna, pentru ca multi vor profita de pe urma lor. Totusi, pozitia stelelor pentru luna martie va fi foarte favorabila pentru cei nascuti sub acest semn al zodiacului, va incepe o etapa importanta de crestere pentru a lasa in experiente noi, noi iluzii si sentimente pe care Sagetatorul le va trai din plin. 

Horoscop 8 martie Capricorn
Avand obiective foarte clare, Capricornilor li se ofera avantaje concrete care le va permite in aceasta luna sa progreseze spre noi domenii profesionale. Capricornul va actiona cu abilitati nebanuote pana acum. In ciuda agitatiei la locul de munca, cei nascuti sub acest semn zodiacal vor avea acum timp sa planuiasca o calatorie scurta. Si la capitolul dragoste, Capricornii sunt favorizati.  

Horoscop 8 martie Varsator
Este momentul relatiilor de familie si al chestiunilor care dau stabilitate vietii (casa, averea, patrimoniul) sa sufere transformari si incercari si nu dintre cele trecatoare sau superficiale. Atentie insa la agresivitatea verbala de care veti da dovada vineri. Varsatorii se vor enerva repede, nu vor fi atenti si vor avea reactii superficiale destul de nefavorabile in cazul unor examene, indiferent de forma lor de sustinere.

Horoscop 8 martie Pesti
Pentru aceste persoane, urmeaza o revolutie care le va revizui sectorul invataturii si al comunicarii. in general, le va deschide noi orizonturi de cunoastere si ii va cupla la tot ceea ce este modern si de viitor, dar asta pe fondul unei lupte cu prejudecatile. La multe obiceiuri nesanatoase vor fi obligati sa renunte, iar pe 8 martie vor avea preocupari de ordin financiar,  insotite de oboseala si enervarea inerenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img