vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 8 noiembrie – Surprize de proportii pentru trei zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 8 noiembrie 2018 BERBEC
Nu toate visele se implinesc, de aceea trebuie sa discerni clar, astazi, care sens merita urmat catre scopul tau cel mare. Sunt momente cand mai renunti la unele aspecte neimportante, cand mai schimbi din mers directia, cand mai faci si compromisuri.

Vei vedea ca toate aceste sacrificii de pe parcurs au si ele rostul lor, chiar daca, pe moment, ai impresia ca tot tu esti cel care trece cu vederea, ca tot dai de la tine iar si iar. Nu le considera esecuri, ci e ca si cum, pentru ca balonul tu sa se inalte, mai arunci din sacii cu nisip. Asta faci si tu acum: arunci bagajele care nu-ti trebuie!

Horoscop 8 noiembrie 2018 TAUR
Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la ideile propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine.

Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

Horoscop 8 noiembrie 2018 GEMENI
Protejeaza-te singur, pentru ca te afli intr-un mediu tensionat, in care planeaza numai energii pozitive. Numai tu poti tine la distanta influentele nefaste, ca atare inchide poarta inimii si nu lasa pe nimeni sa se apropie de tine.

Sunt prea multi oameni care abia asteapta sa otraveasca mediul cu vorbele lor urate, cu injuriile si criticile lor, si tu ai putea cadea usor prada atacurilor lor energetice, dar detii toate resursele pentru a te inconjura cu o platosa protectoare de care nimic nu mai trece.

Nu raspunde provocarilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidente, deci blocheaza orice dialog cu astfel de oameni cu influente nocive.

Horoscop 8 noiembrie 2018 RAC
Incepi ziua cu sobrietate, de parca ai devenit mai intelept peste noapte. Esti mult mai preocupat de cele sfinte, incat ti s-ar potrivi de minune o vizita la biserica sau un minut de meditatie, stand de vorba cu latura ta spirituala.

Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru ca iti dai seama ca ai cam pierdut relatia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea iti propui sa-ti faci mai mult timp si pentru acest domeniu. Parca ai ceva pe constiinta si vrei sa repari.

Horoscop 8 noiembrie 2018 LEU
Gandeste-te la ce nu ai reusit sa rezolvi corect pe parcursul intregului an poate, pentru ca acum ai starea necesara dar si timp suficient sa repari ce se mai poate.

Daca ai gresit fata de cineva, daca ai ranit cu o vorba sau cu o fapta, daca nu ai spus adevarul intr-o situatie si constiinta te trage de maneca, fa acum un efort si recunoaste-ti greseala. Vei fi iertat si te vei elibera de o mare povara de pe suflet. Poti face asta, deci fa ceva ca sa restabilesti ordinea corecta.

Horoscop 8 noiembrie 2018 FECIOARA
Unde-i lege, nu-i tocmeala, ca atare nu insista sa duci la capat o actiune daca stii ca nu e intru totul legala. Cineva sta cu ochii pe tine gata sa te sanctioneze daca te prinde cu ocaua mica, deci evita tentatia de a calca stramb doar cu gandul ca nu te vede nimeni.

Ba da, te vede, si ai putea avea mult de suferit daca erorile vor fi scoase la lumina. Reputatia ta, imaginea ta de profesionist, chiar si stima de sine ar putea fi stirbite de o critica indreptata acum spre tine, ca atare urmeaza numai caile cinstite, ba chiar repara repede si vechile erori pe care le ai pe constiinta.

Horoscop 8 noiembrie 2018 BALANTA
Te intorci prea des inapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare sa mearga bine, dar tu te simti mai in siguranta acolo, in trecut. Elibereaza-te de vremurile de altadata, ce a fost a fost, acum conteaza mai mult nivelul pe care te afli si, mai ales, cel spre care te indrepti.

Concentreaza-ti energia pe ceea ce va sa vina, pentru ca trecutul si-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de facut de acum inainte, ca atare nu te tot refugia in amintiri, in istoricul cu care te mandresti sau nu, in vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Horoscop 8 noiembrie 2018 SCORPION
Bucura-te de ceea ce ai, pentru ca ai la dispozitie lucruri minunate, pe care le-ai obtinut prin efort si pasiune. Nici nu conteaza ca nu ai ajuns, inca, la potentialul tau maxim.

In fond mai ai atatea de facut si de acum inainte! Nu-ti spune nimeni sa obtii totul in acest moment al existentei tale, dar poti sa-ti propui sa atingi apogeul de acum inainte!

Traseaza-ti urmatorii pasi cu incredere absoluta in succes, sigur ca tot ce iese din mainile sau din mintea ta e un succes deplin, si cat timp crezi asta cu tarie, e doar o chestiune de timp pana ajungi la varful visat. Dar dupa el vine o alta culme si mai grozava ce merita cucerita!

Horoscop 8 noiembrie 2018 SAGETATOR
Revendica-ti dreptul la fericire, fara sa tii cont de ce spune lumea. Niciodata nu-i vei multumi pe toti, ca atare acum conteaza doar ce vrei tu cu adevarat. Investeste energie si pasiune in ceea ce vrei tu sa primesti de la viata, si nu te lasa oprit din elan de cei invidiosi, neputinciosi sau invechiti, acele persoane care nu pot intelege dorinta ta de a evolua spre un anumit tel. Indiferent ce fac sau gandesc ceilalti, alaturi de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neaparat in asentimentul tau, de aceea nici nu incerca sa le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, asa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu incredere!

Horoscop 8 noiembrie 2018 CAPRICORN
Stii sa-ti exprimi sentimentele intr-o forma convingatoare, si nimeni nu iti poate contesta talentul literar. Ai fi un scriitor grozav de romane cu tenta romantica, pentru ca, cel putin azi, detii toate calitatile in acest sens: si un vocabular bogat, si sensibilitate, si pricepere de a aseza cuvintele intr-o forma placuta.

Daca ai astfel de veleitati, pune-le in practica, pentru ca ar putea iesi o opera literara de toata frumusetea. Daca nu, atunci indrepta-ti vorbele frumoase catre cineva drag: va fi incantat de ce aude!

Horoscop 8 noiembrie 2018 VARSATOR
Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate incercarile tale de a comunica si a colabora, primesti inapoi replici monosilabice, refuzuri si chiar reactii neplacute, incat aproape ca ar fi bine sa reduci la minimum orice dialog.

Unii sunt prea ocupati de propriile lor probleme ca sa te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinta ta de a le fi de ajutor, la nevoie, si il iau pe nu in brate la orice propunere care vine din afara.

Mai bine iti vezi de ale tale, fara a insista atat de mult sa participi la discutii sau sa legi prietenii. In loc de gesturi de prietenie, primesti semnale ostile de respingere.

Horoscop 8 noiembrie 2018 PESTI
Mediul in care te afli te influenteaza negativ, ca atare alege-ti cu grija companionii, ca sa nu-ti strici ziua din cauza toanelor lor. Ai alaturi persoane impovarate de tot felul de necazuri care nu iti apartin, dar, cum esti sensibil la necazurile altora, te vor impresiona imediat si vei aluneca si tu spre aceeasi panta depresiva.

Fa tot posibilul sa iesi din locurile in care planeaza lipsuri, boli, necazuri, chiar daca esti un suflet mare care rezoneaza la tot ce aude in jur, dar chiar nu merita sa-ti strici ziua din cauza altora care isi elibereaza astfel problemele pe umerii tai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img