marți, 23 aprilie, 2024

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE: Iata ce va rezerva astrele ASTAZI

Distribuie:

Publicat:

Iata ce va rezerva astrele, in functie de zodie, pentru ziua de vineri, 8 septembrie 2017.

Berbec

Ai muncit mai mult decat ti s-a cerut pentru ca totul sa fie perfect si gata la timp, inainte de sedinta in care ti s-ar putea decide soarta, din punct de vedere profesional. Tot ceea ce mai poti face acum e sa astepti.

Taur

Te bucuri ca vine weekend-ul. Nu mai ai deloc timp liber in timpul saptamanii si nu numai tu simti asta. Cei apropiati se simt neglijati si nu se feresc deloc sa-ti reproseze faptul ca nu le esti alaturi. 

Gemeni

Ziua incepe chiar foarte bine, dar nu continua la fel. Desi ai planuit totul in detaliu, pana la perfectiune, la sfarsitul zilei nimic nu iese asa cum vrei tu si te enervezi. Daca vrei sa mai poti remedia ceva, ia-ti o zi libera si ocupa-te de ceea ce ai de facut.

Rac

Esti plin de energie si nu te dai in laturi cand vine vorba de munca. Ba chiar faci si putin voluntariat, ceea ce iti va aduce numai laude, mai ales ca ai si cateva idei care vor fi apreciate si de sefi.

Leu

Avansezi repede cu proiectul la care lucrezi si esti constient ca sunt sanse mari sa fie un adevarat succes pe plan profesional. Nu mai visa cu ochii deschisi, daca iti place postura in care ai putea fi pus, concentreaza-te sa termini totul la timp, scrie Ziua de Cluj.

Fecioara

Cineva din familie iti da, fara sa-i ceri, sfaturi legate de relatia ta sentimentala si iti pune si intrebari care ti se par cam deplasate. Nu te enerva, fii diplomat. Ba mai mult, poti chiar sa-i dai senzatia ca esti interesat de ceea ce iti spune.

Balanta

Nu esti in apele tale si din aceasta cauza o sa te comporti mai ciudat cu cei din jur. Incearca sa iesi din starea asta pana ajungi acasa de la munca, altfel risti sa strici momente importante alaturi de cei dragi.

Scorpion

Ai cateva dificultati financiare si faci tot felul de calcule pentru a gasi solutii care sa te scoata din criza. Cineva din anturaj iti ofera o varianta demna de luat in seama. 

Sagetator

Partenerul de viata trece printr-o perioada mai speciala si vrea sa aiba parte de mai multa atentie. Profita de zilele libere din weekend si fa-i pe plac. 

Capricorn

Un eveniment neasteptat care intervine dupa-amiaza, nu-ti mai permite sa duci la bun sfarsit tot ceea ce aveai de gand sa faci astazi. Erai hotarat sa rezolvi niste probleme, insa esti nevoit sa amani pentru saptamana viitoare. Noroc ca nu era nimic urgent.

Varsator

Ceva ce se intampla in viata personala iti acapareaza toata atentia si nu te mai intereseaza nimic altceva. Nici macar mesajele disperate pe care ti le trimite cineva de la job. Esti mult prea fericit acum, asa ca nici macar pierderea slujbei nu te-ar afecta.

Pesti

In sfarsit a sosit clipa. Primesti ceva la care visai de multa vreme si credeai ca nu se va mai intampla vreodata. Nici nu stii cum sa-ti manifesti bucuria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img