vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP:Cum sa il convingi sa te ia de nevasta

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Nu poti forta un Berbec in a face ceva ce nu vrea. Asadar, orice fel e reactie impulsiva, categorica din partea unei femei care nu mai are rabdare sa se marite va fi primita foarte prost de barbatul nativ din Berbec. Cel mai indicat este ca femeia sa-si convinga partenerul Berbec ca el vrea sa se insoare. Practic, Berbecul trebuie sa aiba, cel putin, impresia ca a fost ideea lui casatoria. O vacanta in doi si o oprire la un magazin de bijuterii ar putea sa-i deschida mintea intr-atat incat sa vada un set de verighete sau un inel de logodna, mai ales daca observa cum partenera lui isi lungeste ochii dupa aceste accesorii. Cu atat mai mult va aprecia daca ea nu va face fel de fel de aluzii catre maritis in acele momente.

Taur

Taurii sunt fiinte practice care apreciaza siguranta. La ei functioneaza cel mai bine argumentele logice, de la posibilitatea contractarii unui credit, la siguranta asigurarii medicale pana la alte chestiuni care necesita un cuplu casatorit. Intr-adevar, romantismul dispare in astfel de momente, insa femeia care vrea sa se casatoreasca cu un taur trebuie sa mizeze mai mult pe pragmatism decat pe romantism pentru a-l convinge.

Gemeni

Este dificil “sa prinzi in plasa” un nativ din zodia Gemeni. Vesnic expansivi, pusi pe joaca, inclusiv cu starile de spirit ale oamenilor, cu capul in nori si mereu sperand la mai mult si la noutate, idee de casatorie nu este agreata prea tare de Gemeni. Insa, atata timp cat barbatul nativ din Gemeni isi iubeste sincer partenera de cuplu, iar aceasta nu da semne ca i-ar ingradi in vreun fel libertatea, ca nu i-ar pune sub nicio forma piedici in realizarea viselor, atunci Geamanul este ca si luat.

Rac

Cel mai bun mod de a determina un Rac sa-si ia angajamentul casatoriei este sa fii cat mai romantica cu acesta. Confortul, siguranta si senzatia de “acasa” in bratele partenerei vor fi suficiente pentru a determina un Rac care-si iubeste partenera sa o ceara de sotie.
Leu

Un Leu este perfect capabil sa-si neglijeze partenera chiar si atunci cand el asteapta momentul potrivit pentru a o cere de sotie. Insa, pe de alta parte, este deschis la initiative care ar deranja pe altii, mai ales daca sunt marete asa cum le plac Leilor. Chiar si glumele sau propunerile de casatorie venite din partea unui prieten comun ar putea sa-i suscite interesul inainte de a-l deranja.
Fecioara

Barbatii nascuti sub semnul Fecioarei se lasa atat de prinsi de detalii incat si cererea in casatorie ar putea sa o amane pentru ca nu li se pare sa ar iesi asa cum isi doresc ei. Din acest motiv iubitele barbatilor Fecioara au deseori de asteptat pana li se adreseaza marea intrebare. Pentru a elimina tergiversari, cel mai bine este ca femeia sa-i spuna clar, la obiect ce fel de inel de logodna vrea.

Balanta

Barbatii Balanta se manifesta cu atata incredere in sine incat este amuzant sa-ti imaginezi acest nativ cu frica de respingere in san. Insa aceasta este principala problema a Balantelor: frica de a fi refuzati. Cu cat femeia se arata mai deschisa fata de el, fara de un viitor impreuna, cu cat isi verbalizeaza planurile in doi pe termen lung, cu atat barbatul din Balanta va prinde mai mult curaj si mai multa incredere in relatia de cuplu pentru a rosti intrebarea.

Scorpion

Barbatii Scorpioni se multumesc usor cu partenerele pe care le au incat nici nu mai simt nevoia de schimbare, de a face un pas inainte. Din acest motiv este aproape datoria iubitelor de Scorpioni sa puna intrebarea cea marea. Nu este neaparat vorba de faptul ca Scorpionii ar fi anti-casnicie, ci pur si simplu nu-si doresc mai mult atunci cand se simt impliniti in relatia de cuplu. De aceea au nevoie de un imbold.

 

Sagetator

Barbatilor din Sagetator le este teama de casatorie pentru ca simt ca acel act ar putea sa le taie aripile, sa le limiteze libertatea. Doar o femeie care-i arata in permanenta partenerului ei Scorpion ca are toata libertatea din lume (cu restrictiile de bun-simt de tipul “Sa te puna dracu’ sa ma inseli!”) poate sa-l determine pe acesta sa se aseze la casa lui.

Capricorn

Nu este indicat sa grabesti un barbat nascut sub semnul Capricornului. Nativii acestei zodii au nevoie de mai mult timp decat altii pentru a se convinge ca partenera este cea potrivita pentru tot restul vietii. Chiar si dupa o relatie de trei-patru ani, un barbat din Capricorn inca mai are nevoie de reasigurari cu privire la increderea fata de partenera.

Varsator

Un barbat Varsator o sa-si ridice multe semne de intrebare despre cum o sa ii afecteze viata o casnicie. Chiar daca locuieste cu iubita sa in aceeasi casa de mai multi ani, chiar daca impart toate cheltuielile si gandesc cele mai importante, dar si minore aspecte in doi, in momentul in care va auzi de insuratoare o sa fie cuprins de intrebari, de neliniste. Totusi, atat timp ca ea, partenera, il asigura ca va avea aceeasi libertate ca si in prezent si, mai ales, ca nu va fi o nunta obisnuita, ci una neconventionala dupa bunul plac al amandurora, atunci sunt sanse mari ca Varsatorul sa devina treptat incantat de ideea insuratorii.

Pesti

Cel mai usor induci ideea casniciei, in sens pozitiv, unui barbat din zodia Pesti este daca il aduci in prezenta unui cuplu logodit sau a unui cuplu casatorit care are o dinamica pozitiva. Cu alte cuvinte, in prezenta unui cuplu vesel in care partenerii se completeaza si se inteleg, nu in fata unor soti inraiti si cicalitori. Cu cat vede in jurul lui exemple de “Asa da” cu privire la casnicie, cu atat mai mult o sa se trezeasca in el dorinta de a avea acelasi lucru, crescand astfel sansele de a rosti intrebarea “Vrei sa fii sotia mea?”. Sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img