sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop dragoste 4-10 februarie 2019. Noi inceputuri pentru doua zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 4-10 februarie 2019 . Este saptamana Lunii Noi in Varsator, una dintre cele mai puternice Luni Noi din 2019.  Este prima sansa de nou inceput dupa eclipsa totala lunara sangerie de acum 2 saptamani si este prima Luna Noua in semnul in care a avut loc eclipsa totala lunara din iulie 2018 : in Varsator.

Horoscop dragoste Berbec
Ai tendinta de a irosi energia cu lucruri marunte si triviale. Incearca sa-ti schimbi atitudinea ca sa nu risti sa-ti deteriorezi relatia. Sparge rutina, fa ceva interesant cu partenerul, readu scanteia.

Daca esti singur, nu te forta. Relaxeaza-te, distreaza-te, lasa lucrurile sa se intample.

Horoscop dragoste Taur
Rezolva-ti conflictele. Nu le lasa sa escaladeze. Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu, fii maleabil si gasiti solutiile care sa va convina amandurora. Fii pozitiv si onest.

Daca esti singur, nu te stresa sa gasesti pe cineva. Bucura-te de ceea ce ai si de iesirile cu prietenii. Nu se stie niciodata de unde va veni marea dragoste.

Horoscop dragoste Gemeni
Viata amoroasa poate fi tensionata, insa nu forta lucrurile. Pastreaza-ti calmul, altfel risti sa strici totul. Atentie la cuvinte, sa nu regreti mai tarziu. Fii mai intelegator cu partenerul, incearca sa-i implinesti nevoile emotionale.

Daca esti singur, ai nevoie de o alta abordare a intalnirilor. Fii mai deschis, mai flexibil si mai relaxat.

Horoscop dragoste Rac
Planetele sunt favorabile relatiilor amoroase. Stai departe de oamenii care pot pune bete in roate mariajului tau. Comunica sincer si deschis cu partenerul si afla unde este nevoie de imbunatatiri.

Daca esti singur, nu-ti pierde energia cu flirturi neinsemnate. Concentreaza-te pe ceea ce conteaza.

Horoscop dragoste Leu
Ai nevoie de o schimbare in viata amoroasa. Incearca sa iti pastrezi egoul in limite normale, sa nu fii prea insistent si prea pretentios. O discutie onesta cu partenerul de cuplu te poate ajuta sa vezi cum stau lucrurile din punctul sau de vedere. Incearca sa fii flexibil si sa gasesti solutii favorabile pentru amandoi. Viata de cuplu poate renaste.

Horoscop dragoste Fecioara
Daca intre tine si partenerul de cuplu s-a creat o anumita distanta, este imperios necesar sa intervii. Altfel lucrurile pot lua o turnura nefavorabila. Reaprinde focul dintre voi pana nu e prea tarziu. Exprima-ti sentimentele, fii mai romantic, mai dragastos.

Daca esti singur, fii rabdator. Astrele nu par favorabile intalnirilor amoroase in aceasta saptamana, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te incui in casa. Iesi mai des in oras!

Horoscop dragoste Balanta
In ultima vreme, ai tot fost predispus tentatiilor. Incearca sa nu faci ceva de care sa-ti para rau toata viata. Sentimentele partenerului pot fi distruse pentru totdeauna si sa nu mai poti repara nimic.

Daca esti singur, asteapta-te la o saptamana plina de erotism si senzualitate. Totusi, nu te angaja in relatii amoroase frivole si riscante.

Horoscop dragoste Scorpion
Simti nevoia sa muti relatia de cuplu la un alt nivel. Poate ca vrei sa oficializezi ceva sau sa va mutati in casa noua. Sau, poate ai de gand sa mariti familia.

Daca esti singur, sunt sanse mari sa iti intalnesti jumatatea. Desi nu va fi floare la ureche sa o cuceresti, nu trebuie sa te dai batut.

Horoscop dragoste Sagetator
In ultima vreme ai fost foarte plangacios si pretentios. Trebuie sa-ti schimbi atitudinea daca vrei ca partenerul sa nu se simta iritat de comportamentul tau. Spune ce ai de suflet, fara sa faci acuzatii. Numai astfel puteti rezolva problema

Horoscop dragoste Capricorn
Nu mai pretinde ca totul este lapte si miere daca lucrurile stau altfel. Mai bine rezolvi ceea ce este de rezolvat si mergi mai departe. Fii diplomat si conciliant, evita conflictele si puteti lua totul de la capat. Relatia poate deveni cu adevarat infloritoare.

Daca esti singur, atragi multe persoane in jurul tau. Te simti “viu” si te bucuri de atentia ce ti se acorda. Sansele sa incepi o relatie noua sunt foarte mari.

Horoscop dragoste Varsator
Viata amoroasa este complicata in acest moment. Incearca sa analizezi ce este cu tine si ce poti imbunatati. Fii mai calm, mai deschis, evita conflictele. Fii mai pasional si mai dragastos.

Daca esti singur, fii mai deschis. Nu te inchide in tine. Oamenii nu pot afla cum esti daca se izbesc de un zid.

Horoscop dragoste Pesti
O saptamana plina de surprize placute din partea partenerului. Poate urmeaza o cerere in casatorie sau marirea familiei.

Daca esti singur, norocul este de partea ta. Fa prima mutare si apropie-te de persoana care iti place. Sunt sanse sa incepi o relatie frumoasa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img