vineri, 29 martie, 2024

Horoscop dragoste saptamana 14-20 ianuarie 2019. Intalniri electrizante inainte de Luna plina sangerie

Distribuie:

Publicat:

Suntem in mijlocul sezonului de eclipse ale lunii ianuarie 2019, intre eclipsa partiala de Soare din Capricorn din 6 ianuarie si cea totala de Luna plina sangerie din 21 ianuarie. Schimbarea este in aer, dar inca nu toate datele sunt instalate insa simtim anticiparea lor.

Saptamana incepe in forta. Luni, 14 ianuarie, Mercur, planeta comunicarii, este in sextil cu visatorul Neptun si ne umple capul cu idei minunate. Te gandesti la iubire? Actioneaza! Luna se afla la mijloc intre cele doua eclipse si pune lucrurile in miscare! Weekend-ul devine si mai fierbinte. Venus, planeta iubirii si a relatiilor, si Marte, zeul actiunii, al pasiunii si al focului puternic aprins, sunt in trigon si te predispun la noi aventuri romantice.

Horoscop dragoste Berbec
Ai nevoie de mai multa maturitate si mai mult rationament pentru a descoperi unde ai gresit. Urmeaza o perioada de reacomodare cu partenerul de cuplu, de regasire si de reaprindere a focului dintre voi. Daca esti singur, ai o aura proaspata care va atrage ca un magnet persoanele de sex opus. Vei primi multe complimente.

Horoscop dragoste Taur
O perioada de constientizare a problemelor din cuplu. Nu mai ignora dificultatile, rezolva-le acum! Mai tarziu poate fi prea tarziu. Rezultatele pot fi fantastice. Scanteia amorului se poate reaprinde. Daca esti singur, renunta la victimizare. Actioneaza si pot iesi focuri de artificii din dormitorul tau. Schimba-ti atitudinea si vei vedea imediat rezultatele.

Horoscop dragoste Gemeni
Dedici mai mult timp partenerului de cuplu, iar rezultatele se vor vedea imediat. Relatia devine mai armonioasa, mai fierbinte. Faceti planuri de viitor. Daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti gasesti jumatatea. Nu te incuia in casa. Iesi mai des, nu refuza invitatiile prietenilor.

Horoscop dragoste Rac
Optimismul este in crestere, iar noua atitudine, mult mai pozitiva, iti incanta partenerul de cuplu. Lipsa posesivitatii, degajarea, il elibereaza de presiune si este mult mai jucaus. Relatia de cuplu infloreste. Weekend-ul se anunta exploziv. Daca esti singur, nu mai lasa pe altii sa-ti faca treaba. Ia-ti viata in propriile maini si cauta ce ti se potriveste. Esti singurul in masura sa aleaga.

Horoscop dragoste Leu
Pot aparea cateva turbulente in familie. Fii precaut si analizeaza-ti vorbele. Se anunta niste schimbari care te pot soca la inceput, insa se dovedesc a fi de bun augur. Daca esti singur, fa-ti curaj si spune ce simti persoanei pe care o indragesti.

Horoscop dragoste Fecioara
Daca esti implicat intr-o relatie, reaprinde flacara. Nu lasa pe nimeni sa intervina intre tine si partener si sa darame tot ce ati construit impreuna. Daca esti singur, abordeaza o alta cale si incearca sa nu exagerezi cu lauda. S-ar putea sa ajungi langa persoane nepotrivite daca vei continua asa.

Horoscop dragoste Balanta
Trebuie sa intelegi ca o relatie nu ar trebui sa fie tot timpul calma. Mai sunt si momente tensionate sau neintelegeri pe care sa le rezolvi cu diplomatie si naturalete. Relaxeaza-te si mergi inainte! Daca esti singur, este vremea sa lasi trecutul la locul lui si sa te ocupi de prezent, fara sa te ingrijorezi prea tare de ce-ti va aduce viitorul. Traieste prezentul!

Horoscop dragoste Scorpion
Viata intima are nevoie de putina ordine. Da, ai o imaginatie bogata. Da, esti incantator. Da, poti fi foarte sarmant. Dar daca nu faci nimic pentru imbunatatirea situatiei, ai putea pierde totul. Daca, insa, actionezi, si recuperezi timpul pierdut, relatia de cuplu poate inflori din nou. Scorpionii singuri au parte de o saptamana agitata, cu multe intalniri amoroasae sau cu prietenii. Distractia e la loc de cinste.

Horoscop dragoste Sagetator
Relatia de cuplu este armonioasa si urmeaza o saptamana relaxanta si linistita. Daca esti singur, iei in calcul reluarea relatiei cu o fosta iubire. Actioneaza cu prudenta, totusi, inainte de a face vreo miscare decisive. Chiar merita sa ii maia dai o sansa. In orice caz, atentie sa nu repeti greselile trecutului.

Horoscop dragoste Capricorn
Partenerul are nevoie de tine. Inceteaza cu tratamentul rece si pozitia aroganta. Arata-ti o fata mai blanda, mai placuta, mai imaciuitoare. Scanteia dintre voi se va reaprinde. Daca esti singur, vei avea o atitudine posomorata si negativista, mai ales spre sfarsit de saptamana. Incearca sa-ti imbunatatesti starea de spirit si sa iesi mai mult.

Horoscop dragoste Varsator
O saptamana prielnica reaprinderii focului pasiunii. Controleaza-ti egoul si incearca sa satisfaci si nevoile partenerului de cuplu, nu doar pe ale tale. Daca esti singur, iesi mai mult, intalneste oameni noi! Stelele sunt favorabile unei intalniri care sa-ti schimbe viata.

Horoscop dragoste Pesti
Ai nevoie de mai multa intelegere, de mai multa discutie cu partenerul de cuplu. Renunta la incapatanare si inflexibilitate. Relaxeaza-te, cauta calea de mijloc si scanteia pasiunii va invia. Fericirea in doi depinde de diplomatia ta. Daca esti singur, nu te mai astepta ca altii sa-ti rezolve lucrurile. Preia fraiele propriei vieti si actioneaza. Tu stii cel mai bine ce ai nevoie si ce te face fericit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img