miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop dragoste saptamana 8-14 aprilie – Evenimente astrale importante. Ce-ti aduc in amor!

Distribuie:

Publicat:

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 8-14 aprilie 2019. Incepe sezonul planetelor retrograde din aprilie, odata cu aceasta saptamana! Dupa ce Mercur a fost primul retrograd 2019 ocupand aproape toata luna martie cu testele si reverificarile sale in comunicare, gandire, tehnologie si transport, din 10 aprilie ne asteapta patru luni de JUPITER RETROGRAD. In plus, Jupiter, Venus, Mercur si Soarele fac ca aceasta sa fie o saptamana plina de evenimente astrale. Se face aglomeratie pe cer… Venus, Mercur si Soarele se conecteaza cu Jupiter, Saturn, Neptun, Pluto si Nodurile Lunare – si totul intr-o succesiune foarte rapida! Luna aprilie devine din ce in ce mai intensa pe masura ce avansam in ea!

Si relatiile ajung in centrul scenei in aceasta saptamana, cand Venus in Pesti se conecteaza cu sextilul Neptun-Saturn. Este timpul sa ne asezam la masa de negocieri si sa lamurim unele aspecte. Inima ti se poate umple cu o ceata roz, dar Saturn vine Vineri ca sa te faca sa fii mult rational in aspecte sentimentale. Cu Pluto, planeta renasterilor si Nodul Sud implicate in weekend, unele trairi devin adanci, poate prea adanci de gestionat. Poate ca sufletul tau le poarta de cateva vieti… Asteapta-te ca evenimentele sa aiba o traire karmica!

Horoscop dragoste Berbec
Nu incerca sa-ti controlezi partenerul. Ai tendinta sa devii pretentios si poti zdruncina astfel echilibrul relatiei voastre. Nu te ingrijora. Vei reusi sa iti recastigi increderea de sine, iar in cuplu se va instaura din nou calmul. Weekendul va aduce discutii menite sa stabileasca noile directii in care va veti indrepta impreuna.

Horoscop dragoste Taur
O saptamana interesanta pentru viata amoroasa, mai ales ca pornesti in cautarea adevarului interior. Fii cinstit cu tine insuti, dar si cu partenerul de viata. Nu lasa emotiile sa iti controleze comportamentul. Fii pregatit pentru surprize, schimbari si descoperiri. Viata amoroasa se imbunatateste simtitor, mai ales daca esti singur. Nu este exclus sa incepi o relatie noua.

Horoscop dragoste Gemeni
Pot aparea cateva tensiuni in relatie. Nu lasa emotiile sa iti controleze comportamentul. Vorbeste sincer si deschis cu partenerul despre nevoile tale. Spre sfarsitul saptamanii diferendele se pot potenta si veti putea adopta o atitudine concilianta. Va veti recastiga optimismul si va veti simti fericiti.

Horoscop dragoste Rac
O saptamana cu multiple oportunitati sa te apropii de partenerul de cuplu. Lasa-ti insecuritatile de-o parte si fa-ti timp sa explorezi. In acest fel, partenerul se va simti mai liber. Asigura-te ca ii arati partenerului dragostea si interesul tau. Nu apela la minciuna. Incearca sa-ti controlezi schimbarile de dispozitie, deoarece partenerul se poate plictisi de aceasta continua stare. E pacat sa distrugi o atmosfera cu lucruri nesemnficative.

Horoscop dragoste Leu
Saptamana aduce numeroase momente in care poti discuta chestiuni importante cu partenerul de cuplu. Poate ca ai exagerat uneori, poate ca ai lasat insecuritatile sa iasa la lumina. Dar nu lasa aceste emotii puternice sa strice atmosfera calda din cuplu. Fii cinstit cu tine insuti, dar si cu partenerul de cuplu si fa tot ce poti ca sa dezvolti aceasta relatie.

Horoscop dragoste Fecioara
Partenerul tau va fi oaza ta de liniste. Vei simti nevoia sa fii mai aproape de el, pentru a-ti gasi echilibrul. Instinctul este puternic si te va ajuta sa rezolvi orice problema ar aparea brusc in viata ta amoroasa. Daca esti singur, aceasta saptamana iti poate prilejui intalnirea cu dragostea vietii tale. Asigura-te, insa, ca nu devii prea nervos. Agitatia poate speria persoana de care esti interesat.

Horoscop dragoste Balanta
O saptamana in care emotiile pot fi puternice. Te simti nesigur si ai senzatia ca partenerul nu iti satisface nevoile si solicitarile. Concentraza-te mai mult pe relatie si fa tot ce depinde de tine pentru a o imbunatati. Nu mai pasa responsabilitatea la partener.

Horoscop dragoste Scorpion
O saptamana cu multe emotii si sensibilitate. Nu sunt excluse discutii serioase cu privire la evolutia din ultima vreme a relatiei de cuplu. Poate te-ai distantat de partener mai mult decat ti-ai fi dorit. Dar acum este un moment oportun sa rezolvi situatia. Te vei simti revigorat si poate aparea un pas nou in relatia voastra. Comunicarea este cheia.

Horoscop dragoste Sagetator
O saptamana in care poti fi destul de sensibil. Emotiile puternice nu te lasa sa gandesti rational. Poti avea asteptari nerealiste de la partener si de aici sa apara frici legate de dragostea si acceptarea partenerului. Weekend-ul poate aduce o clarificare a situatiei. Fii sincer si deschis cu tine insuti si cu partenerul de viata. Armonia poate reveni in relatia voastra.

Horoscop dragoste Capricorn
O saptamana cu emotii intense. Te simti vulnerabil, iar aceasta frica se poate manifesta fie prin nesiguranta, fie prin coplesirea partenerului intr-un exces de afectiune. Incearca sa nu-ti manipulezi partenerul. Vorbeste sincer si deschis despre relatia voastra. Daca esti singur, e de preferat sa nu faci nimic inspre o noua relatie. Poti fi destul de confuz si poti lua decizii gresite.

Horoscop dragoste Varsator
Viata amoroasa poate fi influentata de o analiza serioasa a trecutului tau, mai ales ca o persoana speciala se reintoarce in viata ta. Sau macar in gandurile tale. Nu pare a fi o problema atat timp cat iti vei mentine echilibrul. Ai grija, insa, sa nu te lasi purtat de val si sa strici tot ce ai construit pana acum in viata ta. Pe scurt, daca esti implicat intr-o relatie, nu te lasa afectat de aceasta veche pasiune. Daca esti singur, gandeste-te de doua ori inainte sa te arunci cu capul inainte.

Horoscop dragoste Pesti
O saptamana in care poti pastra calmul si armonia in relatie, atat timp cat esti cinstit cu tine insuti si cu partenerul. Nu incerca sa te ascunzi. Spune-i partenerului ce simti, care sunt fricile tale si lamureste problema. Altfel poti deveni o persoana morocanoasa, cu un comportament schimbator si enervant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img