miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop dragoste. Zodiile cu cea mai buna compatibilitate in cuplu

Distribuie:

Publicat:

Horoscop dragoste. Care sunt zodiile cu cea mai buna compatibilitate in cuplu si cum se completeaza acestea in horoscopul dragostei.

Cu totii ne dorim partenerul potrivit care sa ne inteleaga si alaturi de care sa ne simtim impliniti. Potrivit astrelor, sunt zodii cu cea mai buna compatibilitate in cuplu si zodii care nu sunt deloc compatibile intre ele in ceea ce priveste horoscopul dragostei.

Atunci cand ne cautam sufletul pereche, cand cautam cea mai buna compatibilitate este evident ca trebuie sa tinem cont de lucrurile pe care le putem avea in comun cu partenerul de viata. Tocmai din acest motiv zodiile din aceleasi semne se potrivesc de minune in horoscopul dragostei, dar asta nu inseamna ca firile diferite nu se pot completa reciproc. 

Horoscop dragoste Berbec. Cea mai buna compatibilitate pentru Berbec

Berbecul este un semn de foc, agil, energic si pasional. El se va potrivi cu cineva la fel ca el sau cu cineva care ii poate intretine flacara ce-l anima in fiecare zi. Cea mai buna compatibilitate pentru berbec, in relatia este cuplu este cu Leul sau Sagetatorul,dar si cu zodiile de aer, Varsator sau Gemeni, va putea mentine o relatie palpitanta, unde semnul de aer va aduce noutatea, iar Berbecul nebunia.

Horoscop dragoste Taur. Cea mai buna compatibilitate pentru Taur

Taurul este semn de pamant, deci nativii din aceasta zodie sunt foarte bine infipti cu picioarele pe pamant. Taurul este o fire puternica, incapatanata, dar, la fel de mult este si un familist convins, in care poti avea incredere. Cea mai buna compatibilitate pentru Taur este cu zodiile Capricorn si Fecioara, dar se poate simti implinit emotional cu Racul sau Pestii, formand o relatie de cuplu plina de dragoste.

Horoscop dragoste Gemeni. Cea mai buna compatibilitate pentru Gemeni

Gemenii sunt guvernati de semnul de aer ce ii face pe acestia sa fie adaptabili oriunde si oricand, sa fie persoane foarte comunicative, dar si care manipuleaza foarte usor. Gemenii plictisesc destul de usor, de aceea au nevoie de semne asemanatoare. Cea mai buna compatibilitate pentru Gemeni sunt zodii ca Balanta sau Varsatorul, pentru ca impreuna sa poata visa. Pe de alta parte si un semn de foc plin de dinamism cum sunt Leul sau Berbecul il poate tine pe loc pe alunecosul din zodia Gemeni si, impreuna, cei doi pot face un cuplu desavarsit.

Horoscop dragoste Rac. Cea mai buna compatibilitate pentru Rac

Racul este considerata cea mai sensibila din zodiac, isi doreste dragoste, familie si stabilitate. pe care le poate primi de la cei de acelasi semn, apa. Cea mai buna compatibilitate pentru Rac este cu Pestii, dar si Scorpionii sunt extrem de atenti atunci cand se simt iubiti, iar Racul stie cum sa iubeasca cu patos. Taurul si Fecioara pot fi alte optiuni bune in relatia de cuplu pentru Rac, acestea oferindu-i mereu stabilitatea de care are nevoie, insa Racii nu intotdeauna pot suporta criticile fecioarei sau raceala taurului.

Horoscop dragoste Leu. Cea mai buna compatibilitate pentru Leu

Leul este un artist din nastere, este creativ, emotiv si este considerat iubaretul zodiacului. El nu poate fi inteles de prea multa lume, deci trebuie sa aveti grija pe langa cine nimeriti. Cea mai buna compatibilitate pentru Leu o formeaza zodiile Berbec si Sagetator – semne de foc ca si Leul, iar impreuna pot face un cuplu fara egal,atunci cand fiecare renunta cate putin la orgoliul lui. Iar cu Balanta si Gemenii, zodii aproape la fel de exuberante ca si ei, Leii vor face o pereche foarte echilibrata, caci se completeaza perfect.

Horoscop dragoste Fecioara. Cea mai buna compatibilitate pentru Fecioara

Fecioarele sunt pragmatice, analitice si cu tendinta de a fi  prea perfectioniste, totusi ele sunnt extrem de fidele si stabile. Cea mai buna compatibilitate pentru Fecioara este cea cu Taurul si Capricornul,  se inteleg perfect si pot face casa buna. Dintre zodiile de apa,Scorpionii se vor simti atrasi de loialitatea Fecioarelor, iar Racii pot face pereche cu acei nativi din zodia Fecioarei mai temperati.

Horoscop dragoste Balanta. Cea mai buna compatibilitate pentru Balanta

Balanta este cel mai justitiar, plin de farmec si diplomat semn dintre semnele de aer. Cea mai buna compatibilitate pentru Balanta este cu Gemenii sau Varsatorii, cu cei din urma pot face o poveste de dragoste superba, caci sunt doi visatori libertini si stiu sa-si acorde spatiul necesar. Impreuna cu Leul, cei doi vor straluci plini de ei si se vor iubi ca in povesti. Cu Sagetatorul va face casa echilibrata bazata pe dreptate si corectitudine.

Horoscop dragoste Scorpion. Cea mai buna compatibilitate pentru Scorpion

Iubirea unui Scorpion te poate coplesi ,pasiunea lui este foarte intensa si se aprinde pe zi ce trece, iar daca nu-ti plac relatiile de cuplu siropoase nu poti tine pasul cu amantul perfect al zodiacului. Cea mai buna compatibilitate pentru Scorpion este cu Racii si Pestii, semne de apa ca si el, se pot lasa la fel de bine prada pasiunii si pot face fata unei relatii pline de romantism. Scorpionii, pentru ca ofera atata dragoste nu suporta sa fie inselati sau mintiti in relatie, de aceea mai poate face casa buna cu Capricornul si Fecioara,care nu-l vor trada niciodata.

Horoscop dragoste Sagetator. Cea mai buna compatibilitate pentru Sagetator

Sagetatorul este intelectual, onest ,vesnic pozitiv si zambitor. Persoanele din zodia Sagetatorului pot fi totusi schimbatoare si nehotarate. Cea mai buna compatibilitate pentru Sagetator este cu Berbecul si Leul, care pot tine pasul cu el. Desi pare un visator, si de aceea se potriveste perfect cu aventurierul Varsator, el este loial si foarte corect si isi doreste o lume la fel. Balanta ii poate oferi stabilitate si il poate tine pe linia de plutire atunci cand Sagetatorul pica prea adanc in nelinistea care il caracterizeaza.

Horoscop dragoste Capricorn. Cea mai buna compatibilitate pentru Capricorn

Nu exista semn mai disciplinat, pragmatic si cu o vedere in perspectiva mai buna decat a Capricornului. Cea mai buna compatibilitate pentru Capricorn este cu Taur sau Fecioara, zodii ghidate de aceleasi idealuri in viata. Scorpionii se vor bucura de ambitia Capricornului, de stabilitatea emotionala si seriozitatea cu care trateaza problemele din viata. Pestii vor fi foarte fascinati de verticalitatea acestei zodii,ei fiind alunecosi din fire, si isi vor dori un model demn de urmat, astfel ca vor fac o relatie de cuplu fericita.

Horoscop dragoste Varsator. Cea mai buna compatibilitate pentru Varsator

Varsatorul este considerat geniul zodiacului, iar el isi doreste libertate si intelegere. Mereu trebuie sa inventeze, sa se simta in largul lui si sa fie gata oricand de o noua aventura. Cea mai buna compatibilitate pentru Varsator este cu Sagetatorul, care il va urma si sustine in toate nebuniile vietii lui si cu Berbecul, care il va inspira si va fi o sursa nesfarsita de idei. Cu Balanta va avea o relatie de prietenie absoluta, care poate dura o vesnicie, iar Gemenii ii pot oferi o relatie amoroasa aprinsa, dar nu tot timpul au rabdare cu acesti visatori neobositi.

Horoscop dragoste Pesti. Cea mai buna compatibilitate pentru Pesti

Pestii vor iubire infinita, sunt foarte romantici si nu degeaba sunt considerati alti buni amanti ai zodiacului. Sunt inflacarati si tocmai de aceea cea mai buna compatibilitate pentru Pestipot este cu Scorpionii, acesti siroposi fara cusur, dar si cu Racii, care ii vor declara iubirea vesnica si absoluta pe care o cauta Pestii cu atata disperare. Daca insa nu dau peste zodii de apa ca el, fac pereche buna cu Taurul sau Capricornul, care ii pot oferi stabilitatea si fidelitatea de care acestia au nevoie pentru a da tot ce este mai bun si frumos din ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img