joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP: LUNI,3 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Ai un conflict de dimineata cu partenerul de viata, cu un parinte sau cu colegii de apartament. Nu reusesti sa te stapanesti, dar va trebui sa le ceri scuze pentru ca tu esti de vina.

Taur
Incepi saptamana cu o decizie in favoarea sanatatii tale. Nu ai mai amanat vizita la medic si te duci la un consult. Din fericire, vei gasi solutiile problemelor tale.

Gemeni
E posibil sa intalnesti un coleg nou de munca sau un manager sa faca o vizita la sediul in care lucrati. Acesti oameni vin din medii sociale diferite si ai putea avea de invatat de la ei.

Rac
Se iveste o situatie delicata la locul de munca, dar care iti va releva adevaratii prieteni. Apropiatii vor reactiona diferit: unii te vor sustine, iar ceilalti isi arata adevarata fata.

Leu
Te contrazici cu un prieten apropiat si pentru ca niciunul dintre voi nu vrea sa cedeze, ajungeti sa va reprosati lucruri grave. E momentul sa luati o pauza.

Fecioara
Vei fi nevoit sa stai peste program pentru a termina anumite sarcini si vei ajunge acasa tarziu. Din aceasta cauza, te vei certa cu copilul sau partenerul tau.

Balanta
Esti unul dintre putinii norocosi pentru ca iti vei incepe saptamana alaturi de o persoana iubita. Veti distra si va veti bucura unul de compania celuilalt.

Scorpion
Starea ta de spirit nu este cea mai buna. Faci niste planuri pentru diseara, dar e posibil sa te intristezi mai rau. Petrece timpul liber singur. Este cel mai bine.

Sagetator
Prietenii te vor invita la un eveniment de la care nu trebuie sa lipsesti. Firea ta deschisa te va ajuta sa-ti faci multi prieteni, asa ca nu ai de ce sa-si faci griji.

Capricorn
Nimeni nu te intrece cand vine vorba de economii, dar e bine ca astazi sa te rasfeti putin si sa investesti in micile placeri. Vei incepe saptamana atfel.

Varsator
Comunici foarte bine cu colegii de la locul de munca si reusiti sa il impresionati chiar pe sef. Nu te lasa mai prejos si ai grija sa nu fii umbrit de ei.

Pesti
Multitudinea de planuri si de idei din capul tau nu-ti dau pace si nu reusesti sa te linisesti. Calmeaza-te, relaxeaza-te si solutiile vor veni cu timpul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img