marți, 16 aprilie, 2024

HOROSCOP: Luni,31 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Iti place sa stai in medii cat mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasa, de aceea vei iesi oriunde vezi cu ochii, cu sau fara un motiv anume. Unde-i loc de socializare, hop si tu, de aceea esti cel mai usor de gasit in spatii deschise, in aglomeratie, in locuri publice, unde dorinta ta de comunicare e satisfacuta din plin. Ce-i drept, unde sunt atat de multe tipuri de oameni, se mai pot incinge si dispute, dar incearca sa le detensionezi cu o gluma, nu tot cu ton ridicat.

Taur

Si ce daca azi nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare? Meriti si tu o pauza, in care sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de tot ceea ce iti umple inima. Ca e vorba de o zi mai libera sau doar de o seara mai linistita dupa ce ai fost la serviciu, simti ca acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tau pentru ca iti reincarca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi in amor, pentru ca se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubita. Dar trece!

Gemeni

Azi ai parte numai de lucruri bune, e motiv de petrecere, si primesti vesti bune si felicitari, bucura-te cu toata fiinta ta de evenimentele fericite la care participi. Familia, cei dragi, prietenii sunt si ei prin preajma, si vor sa fie luati mai mult in seama de tine, chiar daca si tu, orgolios din fire, doresti acelasi tratament, dar de data aceasta tu trebuie sa faci un pas pentru a le oferi acestora mai multa atentie.

Rac

Daca nu primesti nici un fel de incurajare de la cei din jur, inseamna ca nu te afli in mediul adecvat pentru scopurile tale. Cauta alt grup de colaboratori, iesi din spatiul sumbru in care ai nimerit, pentru ca te-ar putea influenta negativ. Tu esti plin de energie, de pofta de miscare si de actiune, or acest anturaj ostil, impovarat de griji si probleme, s-ar putea sa te traga si pe tine inapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – tristi, pesimisti, lipsiti de directie – deci erijeaza-te in liderul lor si condu-i spre ceva care sa-i scoata din aceasta stare nefasta.

Leu

Ai mare grija la deciziile categorice pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa care, mai devreme sau mai tarziu, te vor pune intr-o situatie dificila. Daca pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bomba. Fii deci prudent cand spui azi un da sau un nu, pentru ca s-ar putea sa sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de raspunsul tau. Daca e un refuz, fa-l sa nu sune ca o usa trantita in nas, ca sa nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest raspuns de la tine.

Fecioara

Daca nu stai si astepti sa se rezolve problema de la sine, ai face mari pasi inainte spre scopul tau cel mare. Apuca-te de treaba, pune mana pe unelte si construieste singur ceea ce vrei sa obtii, pentru ca nu vine nimeni sa faca asta in locul tau. Spiritul de initiativa, energia investita, curajul de a da startul acum si de a trece la fapte iti vor fi recompensate cu o evolutie rapida si buna spre ceea ce visezi. Toate evolueaza foarte bine datorita acestor resurse de energie pozitiva pe care le canalizezi prioritar spre scopul tau, ca atare nu lasa vremea sa treaca: fa ceva in interesul tau!

Balanta

Suferi in sinea ta pentru o dezamagire de care nu te poti inca detasa, desi nu mai are nicio importanta in prezent. Nu e genul tau sa te tot refugiezi in trecut, in amintiri, in fostele tale experiente negative, ca atare numai de tine depinde sa inchizi acel capitol de odinioara odata pentru totdeauna si sa te concentrezi numai asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu merita sa tot scormonesti prin sipetul cu amintiri dupa cine stie ce lectii trecute, pentru ca ceea ce se petrece acum in viata ta are deja la baza lectiile deja intelese atunci. Din toate inveti, deci si acestea probleme de demult si-au lasat amprenta asupra omului care esti acum.

Scorpion

Daca vezi ca nimic nu mai inainteaza urmand propriile tale idei, ar fi bine sa ceri ajutor de la altii. Ai putea intalni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, in situatia de fata, ca atare nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente cand a apela la altii si, mai ales, a respecta parerile lor, e salvator, asa cum se va intampla si astazi. Lasa incapatanarea la o parte si orgoliul ca te descurci si singur si asculta ce spune celalalt. Fie ca-i ceri tu direct sfatul sau ti-l ofera printr-un concurs de imprejurari favorabil tie, vei vedea ce folositoare e interventia sa!

Sagetator

Ai uneori nevoie sa te rupi de stresul cotidian si sa te retragi in lumea ta interioara, cea in care esti liber sa visezi frumos, sa inventezi ceea ce nu ai in viata obisnuita. Nu e doar visare aici, nu e doar un spatiu al fanteziei in care poti zburda cum vrei, ci e atelierul tau de creatie. Acolo se nasc visele tale cele mai frumoase, planurile tale de viitor, scopurile tale cele mai inalte, ca atare ofera-ti, din cand in cand, acest ragaz in care sa stai de vorba cu tine insuti. Asa descoperi ce anume iti doresti, pe ce te poti baza pentru a ajunge la visele tale, creand strategii dintre cele mai eficiente. Chiar daca acum esti doar la etapa visului, esti convins ca va veni ziua cand ceea ce creezi va prinde contur si in realitate.

Capricorn

Discutia pe care o ai azi cu ceilalti membri ai familiei are darul de face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveti cu totii starea necesara si timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample si va mai clarificati aspectele incerte. De acum inainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va indreptati si veti fi recunoscatori acestei zile care v-a asezat fata in fata cu sinceritate pentru a va prezenta fiecare intentiile si asteptarile. Era nevoie de aceste lamuriri!

Varsator

Esti impins de la spate de termene limita, dar, desi esti o fire iute de obicei, acum parca esti strans cu usa, si nu dai randament sub asemenea presiune. Cineva te bate la cap sa te grabesti, sa nu pierzi vremea, sa termini totul acum, dar tu ai mai avea inca multe de rezolvat inainte de a incheia un proiect in desfasurare. Consideri ca graba poate strica tot ce ai construit, de aceea o lasi mai moale, in ciuda tuturor stimulentelor impulsive de pe margine. Esti convins ca a lucra sub tensiune poate genera erori majore si preferi sa-ti iei ragazul necesar pentru a te ocupa de tot pe indelete, fara sa-i lasi pe ceilalti sa te streseze. Grabeste-te incet!

Pesti

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea ce bine incep sa se aseze toate acela locul lor numai datorita acestei atitudini de invingator!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img