vineri, 29 martie, 2024

Horoscop, marți, 27 februarie 2018. Gemenii primesc sprijin necondiționat de la un partener puternic

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 27 februarie 2018 – Berbec

Ai puterea de a reveni asupra unor erori pe care le vezi acum foarte clar, nu pentru că ai fi devenit brusc modest, ci pentru că realizezi ce consecințe au generat și nu le poți ignora.

Horoscop 27 februarie 2018 – Taur

 

Reușești să îndepărtezi, cel puțin parțial, norii negri care îți colorau viitorul în tonuri sumbre. Așa ai ocazia să vezi că nu e deloc greu să răzbești, trebuie doar să înțelegi ce se petrece.

 

Horoscop 27 februarie 2018 – Gemeni

Ai putea beneficia de sprijinul necondiționat al unuia dintre partenerii tăi cei mai puternici, iar importanța acestui lucru îți va deveni clară într-o situație problematică, pentru că va înclina balanța de partea variantei pozitive.

Horoscop 27 februarie 2018 – Rac

Decizi să sprijini una dintre inițiativele partenerului de cuplu, mai mult de dragul armoniei, nu pentru că ai fi convins că va reuși să facă cine știe ce.

 

Horoscop 27 februarie 2018 – Leu

Ai șansa de a repara una dintre relațiile cele mai importante din mediul de la serviciu sau de a îndrepta o greșeală care ți-a stricat acea relație.

Horoscop 27 februarie 2018 – Fecioară

Există posibilitatea să regăsești acea căldură care a lipsit din relația de cuplu pentru un moment și acesta să fie punctul din care să schimbi soarta relației.

Horoscop 27 februarie 2018 – Balanță

Poți primi o veste bună de la o persoană din familie sau o poți oferi tu. Este o zi în care multe se pot rezolva de la sine, doar pentru că oamenii sunt mai binevoitori.

Horoscop 27 februarie 2018 – Scorpion

Este posibil să descoperi o modalitate nouă de a aborda una dintre sursele de stres intens. Ceea ce ai făcut până acum a fost doar un exercițiu de imaginație.

Horoscop 27 februarie 2018 – Săgetător

Se rezolvă ceva de la sine, inspirația e la tine acasă, așa că se anunță o zi frumoasă, calmă, cu numeroase momente în care vei avea motive de recunoștință.

Horoscop 27 februarie 2018 – Capricorn

Privești cu îndoială și pesimism la rezultatele obținute de persoane din anturaj. Ceva mai multă generozitate ți-ar aduce mai multe bucurii.

Horoscop 27 februarie 2018 – Vărsător

Ai șansa de a vedea foarte clar cât de mult te costă, de fapt, banii pe care îi câștigi și, mai ales, cât de important este să fii pe deplin împăcat cu ceea ce faci.

Horoscop 27 februarie 2018 – Pești

Un prieten îți întinde o mână, poate doar pentru a cere ceva pentru sine ori poate de dragul bucuriilor trecute. Este alegerea ta ce vei face cu ceea ce ți se oferă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img