joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP: Marti,27 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Esti pregatit sa muncesti din greu pentru idealurile tale si sa termini tot ce incepusei. Vrei sa incepi imediat, dar ai grija sa te gandesti si la viitor.

Taur
Te asteapta o calatorie de afaceri sau de studiu, pentru ca frica este inlocuita de curaj. Iti planifici si iti gestionezi planuri mari si iei decizii importante pentru viitorul tau.

Gemeni
Nu exista nimic ce te poate opri din a-ti duce la indeplinire idealurile. Esti cu capul in nori si visezi la momentul in care vei spune tuturor ca ai reusit.

Rac
Chiar daca prietenii si familia vor incerca sa-ti stea in cale si nu te iau in serios, tu iti urmezi calea si nu te dai batut, indiferent ca le convine sau nu.  

Leu
Leii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt muncitori si loiali, dar ai uitat de o promisiune mai veche si ai lasat un proiect neterminat, iar asta te va motiva sa fii mai productiv.

Fecioara
Ti-a revenit increderea in tine si realizezi cat de usor poti imbina utilul cu placutul. Reiei controlul asupra vietii tale si stii cand sa te opresti, dar si cand sa tragi tare.

Balanta
Esti prins intre viata personala si cea profesionala, pentru ca e posibil ca planurile de cariera sa aiba un impact negativ asupra relatiei cu partenerul de viata sau cu membrii familiei.

Scorpion
Trebuie sa actionezi cu precautie, pentru ca niste schimbari vor avea loc in mediul in care te afli. La job iti faci foarte bine treaba si sunt sanse sa devii obsedat de munca.

Sagetator
O persoana apropiata iti va oferi niste ponturi cu ajutorul carora sa mai castigi niste bani, in acest fel aducandu-te cu picioarele pe pamant, departe de ideile tale aventuriere.

Capricorn
Te bazezi pe intuitie si reusesti sa iti pui in ordine sarcinile de peste zi. Ceea ce pare atat de dificil pentru altii, tu faci asta cu o foarte mare usurinta.

Varsator
Cu toate ca pare ca te bazezi pe imaginatie atunci cand iti stabilesti planul de atac, tu stii ce faci pentru ca ai incredere in experinta dobandita in timp.

Pesti
Desigur ca este mai prudent sa tii mereu totul sub control, dar catodata e mai inteligent sa accepti lucrurile asa cum sunt si sa te lasi dus de val.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img