vineri, 29 martie, 2024

Horoscop marti 5 iunie. O zodie va avea parte de o suma uriasa de bani!

Distribuie:

Publicat:

Horoscop marti 5 iunie. Fecoarelor li se va indeplinii cea mai arzatoare dorinta, iar altei zodii i se va face o ordine atat in ganduri cat si in viata.

HOROSCOP BERBEC marti 5 iunie

Te uiti in jurul tau si vezi ca e cam gol pe langa tine, incat ai fi tentat sa spui ca nu ai pe cine te baza. Gresit: esti singur pentru ca esti cu o suta de metri inaintea celorlalti care alerga in spatele tau.

Bucura-te de aceasta solitudine – seamana cu singuratatea alergatorului de cursa lunga – pentru ca, neavand pe nimeni alaturi de tine, e semn ca tu esti in fruntea plutonului, ca esti cel mai aproape de finish, si deci nu ai motive sa te temi de concurenta care e atat de departe in urma.

Tu esti liderul, deschizatorul de drumuri, capitanul de echipa, si, prin exemplu personal, le arati ce inseamna sa fii primul!

HOROSCOP TAUR marti 5 iunie

Decat sa stai si sa-ti faci atatea procese de constiinta ca nu stii cum sa iesi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji si temeri si ti-ai pune imaginatia bogata la treaba.

Esti prin de idei excelente, numai gandirea negativa te blocheaza sa te manifesti in voie, ca atare e nevoie de un efort de vointa din partea ta ca sa te rupi de starea sumbra in care ai alunecat.

Nu te mai plange, nu te mai teme de orice, nu mai vedea in jur doar riscuri si pericole, ci lasa-ti mintea sa inventeze libera, pentru ca propria ta creativitate va gasi azi cele mai interesante solutii. Stii ce ai de facut, doar ca preferi sa spui prea repede: nu pot.

HOROSCOP GEMENI marti 5 iunie

Nu poti ajunge la succes chiar din prima. Gandeste-te la campioni, de cate ori au cazut pana au ajuns pe podium.

Inventatorii de cate ori au esuat, pana au spus evrika. La fel si tu: experimentezi intruna, incerci ba una, ba alta, strici si o iei de la capat de nenumarate ori pana intr-o zi cand vei putea spune cu mandrie ca ti-ai atins marele scop.

Nu te teme deci de esecuri, de hopuri, de probele nereusite, pentru ca ele sunt absolut firesti in ascensiunea oricarui om catre succesul deplin. Ai de invatat din fiecare etapa care, aparent, nu ajunge inca unde doresti, dar… insista!

HOROSCOP RAC marti 5 iunie

Se aude clinchet de pahare, de parca ar aparea motiv de celebrat in mediul tau apropiat de prieteni.

Daca nu iesi undeva cu amicii dupa serviciu, la o cafea sau la o bere, atunci lucrurile pot deveni si mai sofisticate, in sensul ca ai putea primi o invitatie la o receptie sau la o nunta. Clar ca la asemenea ocazie trebuie sa te prezinti impecabil, ca atare cea mai mare preocupare a ta va deveni vestimentatia.

Esti influentat si de cei din jur, pentru ca daca ii vezi pe ceilalti imbracati la patru ace, preocupati de tot ce-i mai scump si mai modern, nu poti fi mai prejos, deci vei face unele investitii in haine mai scumpe. Dar motivul ce se cere sarbatorit merita din plin efortul, caci distractia va fi maxima.

HOROSCOP LEU marti 5 iunie

Tot ti-ai pus intrebari dificile despre viata dar nu prea ai gasit raspunsuri. E semn ca nu le-ai cautat unde trebuie, de aceea trebuie sa lasi in urma dilemele neclare ale trecutului si sa fii deschis spre ceva nou.

E posibil sa incepi o noua scoala a vietii, pentru ca iti dai seama ca etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunta sa-ti pui intrebari existentiale.

Curiozitatea e un prim pas spre intelepciune, deci recunoaste ca nu le stii pe toate si invata mai departe. Gaseste cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care sa te lumineze!

HOROSCOP FECIOARA marti 5 iunie

Pune-ti o dorinta, pentru ca azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregatit sa-ti asculte toate comenzile! Nu e o joaca, e chiar ceva cat se poate de real, dar pentru ca dorinta ta sa devina realitate, trebuie sa te concentrezi numai asupra viitorului.

Nu-ti mai aminti ca ai mai trecut prin astfel de momente si nimic n-a iesit, ca ai mai avut astfel de dorinte si nu s-au materializat, pentru ca a face comparatie mereu cu trecutul nu e decat o forma de a-ti taia singur creanga de sub picioare. Crede cu tarie in visul tau si apoi lasa duhul tau bun sa se ocupe de el!

Tu esti doar sursa dorintei, deoarece mijloacele de a ajunge la concretizare chiar nu mai sunt treaba ta: asteapta miracolul!

HOROSCOP BALANTA marti 5 iunie

Nu renunta nicio clipa sa crezi cu tarie in norocul tau, in sansa ta de a-ti indeplini un mare vis, pentru ca esti pe drumul cel bun. Trebuie sa ramai concentrat permanent la scopul tau cel mare, deoarece e o calatorie care dureaza si in care fiecare pas facut conteaza.

Crede cu tarie in succesul final si investeste in ceea ce te asteapta la capat toata energia ta, toata gandirea pozitiva, toate sperantele, pentru ca ele devin resursele unui succes de care te vei bucura ani de zile.

Esti inca la faza constructiei, ridici acum zidurile puternice ale cladirii de mai tarziu, dar fii sigur ca fiecare caramida e pusa la locul potrivit. Continua cu rabdare!

HOROSCOP SCORPION marti 5 iunie

Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume.

Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara.

Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

HOROSCOP SAGETATOR marti 5 iunie

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezinta de obicei, pe tine, un om mereu in miscare, dar probabil aveai nevoie de putina odihna.

Dormi cateva ore in plus, te rasfeti in tratamente care fac bine trupului sau sufletului, iti permiti sa te ocupi de lucrurile carte iti fac placere sau poate iti permiti o zi de vacanta.

Ai dori sa dureze cat mai mult aceasta stare de bine, de confort emotional, de pace interioara, dar numai de tine depinde cum reusesti sa prelungesti aceasta binefacatoare tihna!

HOROSCOP CAPRICORN marti 5 iunie

Ai de ales intre doua directii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea sa le urmezi pe amandoua, pentru ca nu te poti opri asupra uneia singure, dar dupa o vreme vei ajunge la concluzia ca nu sunt valabile ambele, ca de fapt fugi dupa doi iepuri care nu duc acolo unde crezi.

Asculta ce-ti transmite mintea dar si ceea ce-ti sopteste inima, deoarece e o decizie in care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cantareste pe indelete, nu te grabeste nimeni sa dai raspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliaza perfect pe sperantele tale actuale.

HOROSCOP VARSATOR marti 5 iunie

Ai mai multe lucruri de rezolvat in acelasi timp si vei face tot posibilul sa te achiti de toate sarcinile, fara sa dezavantajezi pe niciuna. Oricum, chiar daca te straduiesti sa le faci pe toate perfect, nu se poate spune ca ajungi la aceleasi rezultate si intr-o parte, si-n alta, deci tot va trebui sa te apleci mai mult asupra uneia singure.

Daca te concentrezi asupra unui singur scop, acesta va avea efecte mult mai bune decat daca ti-ai distribui fortele si atentia pe mai multe fronturi. Stii cum se spune cand alergi dupa doi iepuri, nu?

HOROSCOP PESTI marti 5 iunie

Ai mari rezerve daca sa te implici acum in planul pe care ti-l prezinta cineva cu mult aplomb. Esti mult mai suspicios ca altadata si ai mereu impresia ca in spatele aparentelor mult prea frumoase se ascunde ceva care ti-ar putea crea neplaceri, mai devreme sau mai tarziu.

Intuitia ta este bine dezvoltata si vei reusi sa descoperi la timp fisurile secrete astfel incat sa nu te bagi in ceva periculos pentru tine.

Mai bine mai astepti, pentru ca nu e singura ocazie care ti se ofera. Vor mai veni si altele si, daca o accepti pe cea de acum, vei regreta ca te-ai pripit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img