vineri, 29 martie, 2024

Horoscop Martisor. Ce floare esti in functie de data nasterii si cat noroc vei avea in viata

Distribuie:

Publicat:

oroscop Martisor. Ce floare esti in functie de data nasterii si cat noroc vei avea in viata. Zodiacul Floral iti da raspunsuri nebanuite. Ce anunta horoscopul de 1 Martie Martisor pentru 2019.

Horoscop 1 Martie Martisor. Zodiacul floral este un tip de horoscop caracteristic mai ales femeilor. Data in acre te-ai nascut are corespondente in zodiacul floral, astfel ca  pentru a avea ce ti-a rezervat destinul in functie de horoscopul floaral, dar si care sunt zilele tale norocoas, este foarte simplu. 

Fiecare zodie din horocopul floral are propriile trasaturi si elemente specifice.Iata care sunt florile fiecareia dintre cele 12 zodii si ce semnificatie au acestea.

Caprifoiul (21 martie – 20 aprilie) – in horoscopul european, Zodia  Berbec
Caprifoiul mai este cunoscut drept Mana Maicii Domnului. Aceasta planta semnifica puterea de a face fata oricarei situatii, oricat ar fi de dificil. Nativii acestei zodii reusesc, precum caprifoiul, ajung un varf cu usurinta si au putere de lupta in orice imprejurare grea a destinului.

Macul (21 aprilie – 21 mai) – in horoscopul european, zodia Taur
Macul este o floare frumoasa si eleganta care semnifica sensibilitatea, delicatetea, finetea, sublimul dintr-o persoana. Nu-i de mirare ca nativii reprezentati de aceasta floare au inclinatii spre frumos, spre arta. Sunt patimasim iubesc si isi traiesc viata la cote inalte, d emulte ori, la limita. Le place sa treaca prin tot felul de teste, sa riste si sa castige. Astfel de persoane au mare noroc in viata, dar la polul opus, teste la care ar putea fi supuse se dovedesc uneori, de netrecut.

Lavanda (22 mai – 21 iunie) – in horoscopul european, zodia Gemeni
 Lavanda este unica prin mirosul imbatator si inconfundabil pe care-l putem simti cu usurinta de la mare departare. La fel si Gemenii. Au mare impact asupra celor din jur, se fac mereu placuti si starnesc cu usurinta admiratia celorlalti. Sunt creativi si norocosi.

Iris (22 iunie – 22 iulie) – in horoscopul european, zodia  Rac
Nativii acestei zodii sunt reprezentati foarte bine de Iris, iar asta pentru ca se nasc cu  o intuitie demna de invidiat, care ii indruma pe cele mai bune cai in viata. Nativii zodiei Iris se bucura de tot ce au mai bun alaturi de ceilalti, fara egoism, fiind extrem de familiste si avand grija sa-i pastreze aproape pe toti cei dragi. 

Floarea Soarelui (22 iulie – 22 august) – in horoscopul european, zodia Leu
 Nativii acestei zodii sunt persoane carismatice si seducatoare care impun respect si admiratie. Au mereu puterea de a atrage atentia tuturor celor din jur, doar prin simplul fapt ca debordeaza de incredere in sine. Aceste persoane sunt lideri innascuti.

Zorele (23 august – 22 septembrie) – in horoscopul european, zodia Fecioara
 Vesele si sarmante, pesoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt asemeni zorelelor: deoarece sunt populare si siubite de toata lumea. Nativii au un simt practic foarte dezvoltat si sunt singurii din Zodiac capabili sa se apropie de perfectiune.

Trandafir (23 septembrie – 22 octombrie) – in horoscopul european, zodia Balanta
Eleganta este principala trasatura a nativilor acestei zodii, dar si un simt estetic bine dezvoltat. Pe de alta parte, trandafirii, asemeni balanetelor, sunt aprige luptatoare, corecte si iubitoare de dreptate si inteapa cu spinii lor pe oricine se va dovedi minincinos, oportunist.

Crizantema (23 octombrie – 21 noiembrie) – in horoscopul european, zodia Scorpion
Sunt persoane complexe, la fel ca si florile care le reprezinta. Nativii au un potential enorm de cunoastere, implicare si gasire a drumului spre succes. Iar asta deoarece au inclinatii mari catre studiu si aprofundare, iar ambitia este una dintre cele mai puternice caracteristici ale lor. Rareuri dau gres in viata.

Narcisa (22 noiembrie – 21 decembrie) – in horoscopul european, zodia  Sagetator
Nativii sunt persoane armonioase, vesele si optimiste, indragostite iremediabil de viata si de partenerii lor. Norocul este de partea lor mai tot timpul si au o putere inegalabila de a duce la capat orice isi propun.

Garoafa (22 decembrie – 19 ianuarie) – in horoscopul european, zodia Capricorn
Garoafa se identifica prin responsabilitate, determinare si statornicie, fiind si cele mai importante caracteristici care ii definesc pe nativii zodiei Capricorn. Garoafele sunt flori rezistente, puternice, greu le doboara vicistitudinea vremii. Vointa lor este de neclintit, astfel ca nativii sunt dispusi sa mearga pana la capatul lumii!

Orhideea (20 ianuarie – 18 februarie) – in horoscopul european, zodia Varsator
 Sunt persoane originale si extravagante, iar cei nascuti in Varsator sunt caracterizati de sofisticatele Orhidee. Sunt persoane sociabile care interactioneaza usor si care au abilitatea de a se face foarte usor placute in societate. Au un stil fermecator si original. Nimic nu e imposovil pentru nativii zodiei Varsator.

Nufar (19 februarie – 20 martie) – in horoscopul european, zodia Pesti
Cea mai clara trasatura a nativilor acestei zodii este stabilitatea. Iubesc apa, viata, linistea, sunt devotate iubirii pana la capat. Nufarul este o planta sacra ce simbolizeaza bucurie, renastere, fertilitate. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img