vineri, 29 martie, 2024

Horoscop : Miercuri,14 Decembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Oamenii pot face cereri nejustificate si acuzatii false la adresa ta sau a apropiatilor. Daca vrei sa ii infrunti, ofera argumente pentru a nu mai spune nimic, niciodata.

Taur
Lasa-ti imaginatia sa zburde, pentru ca astazi este una dintre acele zile cand ai putea veni cu o noua inventie pentru bucatarie, care, in timp, va deveni un obiect indispensabil.

Gemeni
S-ar putea ca lucrurile sa se mai linisteasca comparativ cu ultimele zile. Este un moment bun pentru a face o pauza. Detaseaza-te de griji si responsabilitati si fa o baie fierbinte.

Rac
O greutate mare ti se va lua de pe umeri si va merge la fix, pentru ca vine vacanta. Nu trebuie sa te mai preocupe munca foarte mult, deoarce te poti bucura de concediu pe deplin.

Leu
Oamenii ar putea fi foarte duri astazi, dar, dupa o evaluare atenta, vei vedea ca acestia nu au nici o intentie rea. Mai mult ca sigur, nu sunt pe deplin informati.

Fecioara
Nu critica situatia pana cand nu vii cu o solutie mai buna. Pune-ti creativitatea la treaba, fii increzator si optimist. Pesimismul nu va ajuta la gasirea unei solutii.

Balanta
Vei fi foarte visator si instabil emotional, fata de ultimele saptamani. Incearca sa nu fii vulnerabil la locul de munca si fii tu insuti doar cand ajungi acasa.

Scorpion
Ia o pauza si evadeaza din realitate pentru o perioada. Lasa copilul din tine sa se joace, indeplineste-ti toate dorintele si relaxeaza-te. Meriti!

Sagetator
Daca simti nevoia de a-i ajuta pe altii in nevoie, nu sta deloc pe ganduri, dar nu o face in detrimentul contului bancar, sau a emotiilor.

Capricorn
Prin construirea unei baze solide, ai creat o rampa de lansare de incredere pentru a decola. Transmite tuturor ce ai invatat si lasa opinia sa fie auzita.

Varsator
Acum, cand aveai o idee solida referitoare la situatia ta financiara, pot aparea lucruri neasteptate pentru ca regulile se vor schimba din nou.

Pesti
Foloseste gadget-uri si dispozitive electronice pentru a-ti face viata mai usoara astazi. Constientizeaza ca exista, cel mai probabil, o modalitate mai simpla de a rezolva anumite sarcini.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img