joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP: Miercuri,28 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Te frustreaza faptul ca nu te poti baza pe oamenii din jurul tau si esti pe punctul de a-ti pierde increderea in ei. Nu lasa insa disperarea sa te cuprinda.

Taur
Esti constient de diferentele dintre relatia pe care crezi ca o ai si ceea ce se intampla in realitate de fapt. Este momentul perfect sa spui ce simti, dar ai grija la tonul folosit. 

Gemeni

Poti face progrese remarcabile daca vei aborda problema care persista de ceva timp si daca esti dispus sa te confrunti cu o situatie dificila. 

Rac
Nu e usoara decizia de a schimba stilul de viata, adoptand o dieta sanatoasa si exercitiile fizice zilnice, dar rezultatele se vor vedea imediat daca vei munci constant.

Leu
Ai destule informatii pentru a lua o decizie in aceste momente dificile, cu suisuri si coborasuri. Vei lua o hotarare foarte clara cu privire la directia vietii tale personale.

Fecioara
Iti folosesti imaginatia pentru a scapa de constrangeri si responsabilitati, pentru ca vrei sa faci doar ceea ce iti face placere.

Balanta
Te poti simti deznadajduit pentru ca esecuri din trecut iti revin in minte. Chiar daca nu ai ajuns la destinatie, drumul pe care esti iti va aduce multe satisfactii.

Scorpion
Dorinta de stabilitate este foarte mare, intrucat efortul de a mentine armonia dintre viata personal si cariera incepe sa te copleseasca.

Sagetator
Oportunitatile care ti se ivesc astazi iti readuc aminte de visuri si idei mai vechi, dar pe care nu le-ai pus in aplicare. Trebuie sa te hotarasti daca profiti de aceste ocazii.

Capricorn
Din fericire, ai toate resursele de care ai nevoie in misiunea in care tocmai te-ai inrolat. Intre timp, reiei legaturile cu prietenii care te-au sustinut dintotdeauna.

Varsator
Nu e tocmai momentul sa iti plangi de mila, mai ales cand vine vorba de problemele financiare. Tii cu tarie la convingerile tale, dar trebuie sa le adaptezi circumstantelor.

Pesti
Vestile de la locul de munca sunt imbucuratoare, dar va fi nevoie de ajutorul unui coleg sau al unui prieten pentru a termina toate sarcinile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img