vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP: Momente speciale pentru nativii Berbeci

Distribuie:

Publicat:

Dragostea pluteste in aer pentru nativii Berbeci. Acestia vor merge la un eveniment unde ar putea cunoaste persoana potrivita.

Taurii sunt pe fuga. Isi vor rezolva toate treburile dimineata, iar in restul zilei se vor relaxa.

A iesit soarele si pe strada Gemenilor. Dupa o perioada furtunoasa in plan sentimental, vor incepe o noua relatie sau o vor consolida pe ceea pe care o au deja.

Racii vor face o noua achizitie. Acesti nativi si-ar putea cumpara un produs pentru casa pe care si-l doreau de mult timp.

Leii vor calatori week-end-ul acesta. Ar putea pleca intr-un city break in strainatate sau intr-o excursie pe plaiuri mioritice.

Fecioarele acorda o mare importanta sanatatii in aceasta perioada. Vor aduce imbunatatiri stilului lor de viata si chiar ar putea face miscare.

Se anunta noi oportunitati pentru Balante. Vor face cateva schimbari in cariera lor care ii vor ajuta sa evolueze.

Este zi de petrecere pentru Scorpionii. Vor participa la un eveniment important in familie si vor avea parte de multa distractie.

Sagetatorii vor avea parte de o zi linistita. Insa, in a doua parte a zilei, ar putea primi o invitatie sa iasa in oras.

Capricornii sunt cu capul in nori. Nu se vor putea concentra sub nicio forma, iar gandul le este numai la vacanta.

Varsatorii vor fi nevoiti sa ia o decizie importanta saptamana viitoare. Asa ca astazi vor lua in calcul avantajele si dezavantajele noii oportunitati.

Pestii cunosc o persoana noua si s-ar putea sa pastreze legatura si in viitor. Acestia ar putea lega o frumoasa prietenie sau de ce nu? O idila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img