vineri, 29 martie, 2024

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 – O zodie are mare noroc astazi, iar alta isi poate reface viata sentimentala

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 1 mai 2018, prezentat de Neti Sandu, in cadrul Stirilor Pro TV din 8.04.2018. Astrologul Neti Sandu spune ca vibratia zilei de astazi este 1 si asta ne ajuta sa dam startul unor noi inceputuri!

O zi frumoasa de munca si de distractie!

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018- Zodia care are astazi noroc sa isi schimbe viata sentimentala

Vibratia zilei este 1 si o sa facem ceva pentru prima oara si o s-avem grija sa ne si iasa.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 TAUR:

Se poate sa revedeti niste persoane pe care nu le-ati mai intalnit de multa vreme, sa va prinda bine conversatia cu ele, ca nu mai sunteti pe fuga, sunteti la relax. O sa va bucurati de prezenta unor oameni dragi, de peisaje, de vestile care or sa va si incante, dar or sa va si bulverseze, intr-o oarecare masura.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 GEMENI:

O sa va fie la indemana sa va suiti la volan, in tren, avion, sa ajungeti la cineva care v-asteapta cu toata dragostea. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani ca sa va duceti la o aniversare, ori se muta in casa noua niste prieteni, e ceva la care o sa va duceti cu placere.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 RAC:

Se poate sa va implicati in organizarea unui eveniment care sa insemne mult pentru voi, si poate pentru familia voastra. Poate sa fie o zi speciala pentru voi si sa reparati o casnicie, o relatie sentimentala, o prietenie, chiar si un parteneriat de afaceri, care se poate regla, din mers, la un gratar.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 LEU:

Se pare c-o sa faceti un sacrificiu sa va vedeti cu cineva care v-ar incarca, frumos, bateriile sufletului si o sa va fie apreciat gestul. Se observa distractie mai departe de casa, in alt oras, alta tara poate si sa mai ramaneti pe-acolo si maine, sa va refaceti fizic si psihic, pe cat posibil.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 FECIOARA: 

Un anturaj pe sufletul vostru, la plimbare, la petrecerile la care veti ajunge, si o sa merite sa traversati tara pentru asta. Poate faceti o economie pe unde va duceti, mai primiti ceva din partea casei, nimeriti si niste reduceri sau le platiti data viitoare, cand mai ajungeti pe-acolo, desi nu se prea intampla asa.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 BALANTA:

Cineva de care sunteti inca indragostiti, desi v-ati separat, poate reveni si sa va continuati povestea de iubire-daca tot e anul vostru special. Se mai pot schimba datele unei relatii care n-a capatat un statut clar si sa luati o decizie care sa va faca viata mai frumoasa, si stabila, ca asta va doreati.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 SCORPION:

Se observa un motiv de bucurie, vine cineva in vizita, sau va cheama la ei acasa niste prieteni si o sa va-ntretineti frumos toata ziua. Va ganditi sa-i faceti o surpriza fiintei iubite, sa va duceti in plimbare la munte sau la malul marii daca stiti ca-i place, c-asa obisnuiati de 1 mai.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 SAGETATOR:

O sa va deplasati dintr-un loc intr-altul si o sa revedeti oameni cu care va distrati ori de cate ori aveti ocazia. O sa treceti cu usurinta peste niste suparari mai vechi, cu cineva pe care-l iubiti si o sa iesiti la intalnire daca vi se lanseaza invitatia, sa stingeti conflictele.

Horoscop Neti Sandu 1 mai 2018 CAPRICORN: 

Intalnire cu cineva care nu se-mpaca deloc cu ideea ca v-ati separat si incearca o reconciliere-vedem

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img