joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop Neti Sandu 31 decembrie. Ce zodie varsa lacrimi de Revelion

Distribuie:

Publicat:

Horoscop Neti Sandu 31 decembrie. E bine sa punem capat tuturor conflictelor, sa ne alegem obiective pe care sa le urmarim cu insistenta ca sa le atingem si in general s-avem incredere ca putem face lucruri marete.

Vibratia zilei este 4 si o sa fim aproape cu sufletul, de ai nostri. Acum sa vedem ce se intampla in fiecare zodie.

BERBEC

O sa va stoarca lacrimi de fericire prezenta cuiva si poate va luati un angajament – sa va vedeti mai des, sa reluati o relatie. Ati putea pleca la drum si sa mai faceti si o cumparatura din mers, lejer, fara sa va stresati, c-o sa le rezolvati pe toate si o sa va mai ramana timp si pentru voi.

TAUR

Poate fi o noapte a surprizelor placute pentru voi si sa cunoasteti niste oameni care vor juca un rol important in viata voastra, pe mai multe planuri. Fiti pe receptie ca Venus va sponsorizeaza din punct de vedere sentimental si poate-ntalniti pe cineva la noapte, la party si sa incepeti o relatie.

GEMENI

O sa primiti un semn de viata de la cineva cu care chiar sperati sa petreceti revelionul si-o sa-l considerati un mare cadou. O sa tot primiti invitatii pana-n ultima clipa de la diverse persoane si o sa gestionati frumos timpul, sa treceti pe la toti cei care sunt pe lungimea voastra de unda.
Horoscop Neti Sandu 31 decembrie. Racii primesc ajutor

RAC

O s-aveti spor la treaba, daca sunteti pe picior de plecare si lucrurile or sa se lege frumos, c-o sa va mai si ajute cineva dintre ai vostri. Poate aparea din senin un castig banesc, si o sa fiti si voi mana larga acum, pe ultima suta de metri, c-o sa vreti sa le luati de toate alor vostri.

LEU

Se poate sa cheltuiti peste limita propusa dar n-o sa va abtineti de la nimic, pentru ca bucuria alor vostri e in prim-plan. Se poate sa luati si niste cadouri si ceva de-mbracat, daca nu sunteti multumiti cu tinuta pe care-o aveti si o sa va bucurati de ultimele achizitii.

FECIOARA

O sa va faca placere sa organizati la voi acasa, frumos, cu tot dichisul, masa festiva, asta in cazul in care n-aveti chef de iesit pe undeva. Se pare ca n-o sa rezistati sa nu treceti si pe la niste rude, macar spre dimineata, daca sunteti invitati in alta parte, intr-un club, la un restaurant.

BALANTA

Se poate sa primiti un cadou care sa nu va lase deloc indiferenti si sa aflati cat de mult va iubeste cineva. Vine cineva diseara si or sa va invadeze toate emotiile, c-ati vrea sa iasa totul frumos, s-o impresionati in mod placut pe acea persoana, c-ati vrea-o in viata voastra.

SCORPION

Se poate sa dati dovada de un plus de generozitate si sa-l invitati si pe acel cineva care se simte singur, abandonat de semeni. Pentru voi poate fi noaptea cea mare in care o sa primiti o cerere in casatorie, faceti anuntul, iar unii dintre voi poate aflati c-o sa deveniti parinti.

SAGETATOR

Cineva care nu v-a putut uita va cauta si vrea sa va-ntalniti macar maine, daca la noapte aveti alt program. O stare de efervescenta la voi, vestile bune curg, invitatiile la fel, totul e sa stiti sigur unde si cu cine veti petrece noaptea dintre ani, sa va mearga la suflet.

CAPRICORN

O sa va ia prin surprindere sosirea cuiva care nu era pe lista de invitati dar o sa se integreze in peisaj. O sa va dati peste cap sa ajungeti in cat mai multe locuri pana la noapte, sa lichidati toate obligatiile si sa va tihneasca petrecerea dintre ani.

VARSATOR

Poate faceti rapid o revizie a masinii, ca sa n-aveti neplaceri la drum, schimbati cauciucuri, luati rovignete, benzina. Anturajul va cheama peste tot zilele-astea, sa faceti cumparaturi impreuna si sa fixati programul acestei nopti, si a celorlalte zile libere.

PESTI

Se poate intampla ceva care sa va smulga de la petrecerea la care-o sa va duceti, ca sa aterizati si-n alta parte unde sunteti doriti. O sa fiti in centrul atentiei, si poate veti lega noi prietenii, ori vreun parteneriat de afaceri, incropiti si o sponsorizare pentru proiectele de anul viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img