vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop saptamanal bani 4-10 iunie – Prudenta si atentie! Vezi de ce!

Distribuie:

Publicat:

Horoscop saptamanal BANI.  Din punct de vedere al banilor nostri, cum ii facem sau cheltuim, ce oportunitati sau piedici avem, saptamana 4 – 10 iunie 2018 aduce pe de-o parte o usurare a efectului lui Uranus in Taur care defineste noua noastra realitate despre bani de acum incolo timp de 8 ani, dar pe de alta parte ne solicita prudenta datorita a doua tranzite astrale noi :

Financiar vorbind, saptamana aceasta fii atent, nu specula nimic, nu iti asuma riscuri mari.

Tranzitul Mercur in patrat cu Neptun iti poate distorsiona gandirea, te poate confuza, complica discutiile sau negocierile de afaceri. Pot aparea lipse de claritate, interpretari gresite, deci fii pe faza.

Nivelul de confuzie si insecuritate adus de acest tranzit va creste daca nu suntem atenti si constienti de el.

Evita sa te certi, evita scandalurile sau atitudinea de superioritate ca tu stii si altul nu. Evita minciunile.

Protejeaza-te de oamenii prea insistenti, in special de vanzari.

Tranzitul de joi Soarele in patrat cu Neptun poate fi dur pentru ca te poate face sa simti ca ti-ai pierdut calea, sa te intrebi de ce faci ceea ce faci, ce vrei de fapt de la viata.
 

Neptun tinde sa iti dea peste cap simtul propriei identitati, sa nu mai ai asa multa energie ca inainte, sa te simti nesigur, confuz sau dezamagit de viata ta personala sau profesionala. Este doar un test !

Uranus este in Taur dupa 84 ani, unde va sta pana in iunie 2026. Acesta incepe, incet incet la unii si mai brutal la altii, sa isi imprime influenta in domeniul banilor la fiecare zodie.

Uranus aduce o vreme a marilor treziri si schimbari cand vine vorba de bani si de cum ii obtinem si ce facem cu ei.

Unii vor castiga in moduri de neimaginat care ne va duce la varfuri extreme, in timp ce altii se vor prabusi in caderi extreme. Jocul vietii se intensifica mai mult ca oricand. Lui Uranus ii place sa ne deschida ochii ca sa vedem lucrurile intr-o cu totul alta forma.

Ceea ce se va intampla este ceva la care, desigur, nu ne puteam gandi. Uranus este cunoscut ca aduce neasteptatul. Este salbatic si rebel iar mottoul lui este „Schimba-te sau vei fi schimbat”. Cert este ca la capatul acestor 8 ani, vom fi cu totul diferiti decat suntem acum.

Iata horoscopul saptamanal BANI pentru 4-10 iunie 2018 :

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Semnul tau zodiacal indica expansiune si noroc acum, dar la fel de bine schimbare si intuitie dezvoltata pe sectorul bani. Toate indica faptul ca esti mai norocos in aceasta saptamana decat de obicei, in special pe directia finante. Astrele leaga banii de viata personala si de relatiile profesionale. Asigura-te ca ai facut sa se afle ca esti in cautarea unor planuri noi de investitii sau de ajutor pentru un nou job. Cineva cunoscut va fi in stare sa te ajute mult.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In sfarsit, in aceasta saptamana te simti energizat gratie activitatii astrale din sectorul de bani si valori. Asta va aduce unele miscari pe planul banilor tai. Daca ai dorit sa faci anumite schimbari in directia de a castiga sau economisi bani, acum este timpul sa incepi sa iti cresti eforturile in aceste directii. Trimite mai multe prezentari, participa la grupuri pe temele acestea, fa un plan de economii, mergi la workshopuri in care sa inveti mai multe despre cum sa faci bani.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta este o saptamana buna pentru tine. Iti va fi mai usor sa comunici iar cautarile de job mai bun sau negocierile de salariu vor merge mult mai usor. Daca vrei sa faci mai multi bani, nu te gandi la negativ, la ce nu merge, la ce nu reusesti sa economisesti. In schimb, gandeste-te la ce poti schimba in viata ta si in viata altora cu ce castigi acum. Ce conteaza acum sunt oamenii pe care ii atingi in viata ta, in bine, si nu ceea ce posezi.

Horoscop saptamanal BANI. RAC (22 iunie – 23 iulie)

In aceasta saptamana, activitatea astrala la tine pentru sectorul ce guverneaza vieti trecute sau karma inseamna ca anumite vise ciudate noaptea se pot opri, la fel si momentele ciudate de sincronicitati din viata ta. Acum ai camp liber sa mergi mai departe pe planul banilor, focusandu-te pe dezvoltarea carierei tale in mai mult decat un singur job. Acum poti gasi ceva valoros pentru tine : fie mai multi bani, fie un nou sens pentru care muncesti, fie o colaborare ce iti place. Lucrurile se pot intampla destul de rapid.

Horoscop saptamanal BANI. LEU (24 iulie – 23 august)

Focusul in aceasta saptamana este pe relatii si pe cum te pot ajuta ele sa iti implinesti obiectivele. Iti poti creste prosperitatea, sustinandu-ti energia aceasta printr-o alta energie similara. Este despre a merge mai departe, de a avansa prin miscare, fie ca mergi la jogging cu prietenii ca sa dai jos cateva kilograme, fie ca accesezi puterea de a face parte intr-un grup de cunostinte a caror activitate este activa si dinamica. Ai deschidere si sustinere astrala pe tot ce inseamna limbi straine sau culturi din alte tari, care iti pot duce afacerea mai departe sau intari cariera.

Horoscop saptamanal BANI. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Cariera ta se poate bucura de o miscare inainte, dar ai grija la un anumit tip de bucluc. Este posibil ca cineva, posibil cineva rival, sa incerce sa iti tulbure teritoriul sau ca cineva nepotrivit sa iti raneasca sentimentele. Situatia debitului tau necesita un aer nou al schimbarii. Curata aceste situatii fiind atent la ele pur si simplu si simtindu-ti intuitia pe zona asta, apoi vei fi mult mai bine.

Horoscop saptamanal BANI. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Aspectele de cariera si persoanele de autoritate sunt cele activate astral in aceasta saptamana pe sectorul banilor tai. Daca vrei sa ai acelasi tip de respect, de bani cash si de admiratie, va trebui sa investesti timp si munca sustinuta ca sa iti aduci ideile in atentia oamenilor de la care vrei aceste valori. Intre timp, fii preocupat cum te imbraci si cum te prezinti si exprimi in lume. In timp ce unii te percep intr-un fel, esti tentat sa o iei pe o alta cale ca sa ii faci sa se tot intrebe cum esti de fapt.

Horoscop saptamanal BANI. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Saptamana aceasta esti focusat pe nevoile familiei si ale partenerului romantic. Nu mai merge sa cheltui dupa aceleasi modele si stiluri de viata ca inainte. In schimb, daca iti pui la inaintare pasii de om matur vei vedea ca poti avea destui bani pentru educatia scolara, pentru o casa confortabila si pentru mai multe. Partea ta creativa se razboieste cu partea ta practica chiar si pe zona banilor. Va trece si asta, ca toate.

Horoscop saptamanal BANI. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Sectorul tau social este activat acum, aducandu-ti mai multi oameni pe care trebuie neaparat sa ii intalnesti si care sa te ajuta sa iti formezi uniuni strategice benefice pentru planurile tale de cariera a la long. Cu toate acestea, este timpul sa devii foarte responsabil cu privire la debitele din viata ta. Daca lasi facturi neplatite va agrava lucrurile, intrucat unele planete pot aduce si pedepse sau pierderi pe fondul neglijentei noastre.

Horoscop saptamanal BANI. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Anumite aspecte astrale ale saptamanii din zona carierei te pot face sa vezi cu prea multa dificultate orice progres real. Ti se cere sa iti construiesti cu multa prudenta munca, de la radacina si baza in sus ca sa ai o fundatie solida. Universul indica nevoia unor schimbari in viata de acasa, poate o posibila mutare la unii dintre voi. Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti duci cariera intr-un alt oras? Ar putea fi foarte bine! Daca ai asemenea ganduri sau planuri de viata, esti sustinut astral.

Horoscop saptamanal BANI. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

In aceasta saptamana, banii tai sunt strans legati de activitate in domeniul romantismului, copiilor si distractiei. Ai putea fi vizitat de cineva din trecutul tau si aceasta persoana poate avea informatii financiare importante de impartasit cu tine. Activitatea din sectorul de munca iti da multa energie ca sa faci toate sarcinile si chiar sa schimbi jobul daca vei dori asta. Foloseste orice bani pe care ii castigi ca sa iti platesti orice forma de datorie, chiar si daca este vorba doar de facturi de utilitati. Fii la zi cu banii datorati ca sa creezi loc pentru bani noi.

Horoscop saptamanal BANI. PESTI (19 februarie – 20 martie)

Pentru tine, aceasta saptamana este despre activitate intensa in sectorul banilor. Expansiunea si unele schimbari indica faptul ca dintr-o data poti avea mai putini bani la dispozitie decat ai planificat. Ai nevoie sa o lasi mai usor, sa iti faci inventarierea nevoilor tale imediate de bani si sa cheltui ajustat acestor nevoi. Daca asta inseamna sa amani anumite reamenajari acasa sau cheltuieli planificate, atunci asa sa faci. Este timp pentru toate mai tarziu, dupa ce te stabilizezi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img