joi, 28 martie, 2024

Horoscop, vineri, 8 mai. Zodiile norocoase ale zilei

Distribuie:

Publicat:

Sunt zile și zile. Pentru cei cărora astrele le sunt ghid în viață, trebuie să afle că vineri, 8 mai 2020, nu multe zodii stau pe roze, ba chiar unele frizează limitele neplăcerii. Specialiștii atrag atenția celor în zodia Scorpion și aduc vești bune pentru cei născuți în luna Vărsătorului .

Horoscop, vineri, 8 mai 2020. Zodiile norcoase ale zilei

Berbec

O idee fulgerătoare poate cădea azi în calea ta. Din orice direcție se poate ivi o surpriză, dar ai noroc, căci din inima ta azi vine cel mai bun sfat pentru a luat decizia adecvată în situația în care vei fi pus. Fii pe fază pentru a face față acțiunilor bruște.

Taur

Fă ordine în viața ta și cereți drepturile: la liniște, la replică, la prosperitate. Până acum, doar ai oferit până la epuizare, așa că a venit vremea să schimbi coordonatele. Unde pui că ești în faza în care poți atrage în viața ta tot ceea ce-ți dorești?

Gemeni

Azi, spre tine vine o veste, printr-un prieten. Numai bine, căci stresul pusese stăpânire pe tine, iar cele auzite te eliberează și îți dau o mână de ajutor.

Rac

Ai atâtea aspecte minunate în jurul tău și, totuși, tot te amărăști. Nu te uita și, mai ales, nu uita de sursele tale de bucurie: familie, omul drag, poate un animal de companie, lectură, artă, natură.

Leu

Trebuie să înțelegi că nu le poți face pe toate perfect. Cum poți învăța ce e mai bun dacă nu te-ai dat cu capul de pragul de sus? Asta se poate întâmpla și azi: descoperi ce neregulă s-a petrecut, dar, ca de obicei, o transformi în tragedie, deși o gafă poate fi oricând un motiv de distracție.

Fecioară

Apelezi într-o problemă la o persoană al cărei rol este acela de a analiza imparțial situația. Ești confuz și nu poți gândi de unul singur, așa că ai nevoie de validări sau răspunsuri din partea altora. Ia o mică pauză, respiră adânc și vezi ce e de făcut. Ești unicul responsabil pentru ceea ce se întâmplă și singurul care poate ajusta neregula întâmplată.

Balanța

Nu mai face comparații, cel puțin azi. Nu confrunta norocul tău cu al altora, pentru că viața nu e egală. Important de memorat pentru tine este că roata vieții se învârte și fiecare trece prin momente de vârf, dar și prin altele de prăpastie, ca atare, ai răbdare pentru ca toate să revină la un anumit punct.

Scorpion

Sunt situații când este tare bine să rămâni în umbră, să nu atragi atenția asupra ta. Nu uita, Dumnezeu se amuză când ne aude planurile. Așadar, decât să povestești înainte ce ai de gând să realizezei, mai bine faci. Unde pui că nici nu ai alături de tine camarazi prea buni, ci mai degrabă oameni care stau cu ochii pe tine gata să-ți fure avântul.

Săgetător

Fă un exercițiu astăzi și bazează-te pe cifre certe și fapte concrete. Există în preajma ta o persoană care îți oferă informații verificate și documentate, iar dacă ții cont de părerea ei, ai numai de câștigat.

Capricorn

Sosesc vești proaste de departe, lucru care te irită. Nici nu este ceea ce ți-ai fi dorit să auzi și nici nu vin din partea cărui om ai vrea. Ele anunță conflicte, separări, neînțelegeri, certuri, iar unele dintre acele subiecte pot avea urmări și asupra ta. E de înțeles o atmosferă tensionată astăzi, dar încearcă să ții situația sub control, căci poți.

Vărsător

Atmosfera calmă în care te află are un rol aproape vindecător. Simți că mintea ți se limpezește și inima se golește de temeri. Numai bine, căci în ultima vreme prea ai stat într-o zonă bolnavă.

Pești

Câteodată, piedicile sunt cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla, semn că planul pe care îl aveai nu îți era prevestit. Astăzi e momentul! Abandonează ideea, care, de altfel, nu mai poate înainta deloc, și alege alt țel, mai motivant. Vino cu noi propuneri pentru tine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img