joi, 28 martie, 2024

Horoscop, vineri, 9 martie 2018. Gemenii sunt nemultumiti de munca lor. Au nevoie de cooperarea colegilor

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 9 martie 2018. Gemenii sunt nemultumiti de munca lor. Au nevoie de cooperarea colegilor

Horoscop 9 martie 2018 – Berbec
Astazi pasesti, cu destule retineri, intr-o perioada pe care o vei considera foarte potrivita pentru afirmare, dar care este, de fapt, una de reasezare – fiecare pe pozitia pe care o merita.

Horoscop 9 martie 2018 – Taur
Parteneriatele vor deveni principalul motiv de preocupare pentru tine, timp de mai multe luni. Nu este deloc o idee buna sa incerci sa compensezi ceea ce lipseste cu excese de autoritate.

Horoscop 9 martie 2018 – Gemeni
Munca si rezultatele pe care stii ca le poti obtine vor deveni principalul motiv de nemultumire. Ar fi de dorit sa cauti cele mai bune metode pentru a obtine cooperarea celor din jur.

Horoscop 9 martie 2018 – Rac
Tot ce este legat de sentimentele tale, de cei dragi, de creatiile de orice fel intra intr-o etapa de reconfigurare, in care lucrurile pot evolua mai lent, dar vor aduce si rezultatele dorite.

Horoscop 9 martie 2018 – Leu
Te vei ocupa cu mai multa atentie de casa si de familie, tocmai pentru ca acolo sunt problemele cele mai importante, dar si mai usor de rezolvat.

Horoscop 9 martie 2018 – Fecioara
Vei avea acces la persoanele de care ai nevoie, dar la nu la fel de usor ca pana acum. Deplasarile si intalnirile de orice fel se pot complica din nimic.

Horoscop 9 martie 2018 – Balanta
Investitiile de orice fel, sursele de venit si tot ce este legat de resursele obtinute prin eforturi proprii trebuie gandite si regandite cu mare atentie, in perioada urmatoare.

Horoscop 9 martie 2018 – Scorpion
Se anunta un fel de pauza de refacere, pe care o poti interpreta cum vrei – o pauza pentru a rezolva problemele restante sau un interval in care vei acumula nemultumiri.

Horoscop 9 martie 2018 – Sagetator
Este necesar sa te ocupi de starea de sanatate, de reglarea unor procese care nu mai sunt tocmai cum trebuie. Vei primi suficiente semnale in acest sens, in perioada urmatoare.

Horoscop 9 martie 2018 – Capricorn
Horoscop 9 martie 2018 – Protectorii tai incep sa se ocupe de altceva – eventual, chiar de protejarea propriilor interese. Prietenii vor fi si ei ocupati cu ale lor, asa ca va trebui sa fii mai prudent in tot ce faci.

Horoscop 9 martie 2018 – Varsator
Ofertele pe care le-ai primit incep sa isi arate dezavantajele, isi pierd din stralucire, la fel si tu, care te-ai lasat dus de val fara sa stai prea mult pe ganduri.

Horoscop 9 martie 2018 – Pesti
Intri intr-o etapa de reevaluare a unor metode, planuri de viitor, dorinte si intentii care au ca scop principal consolidarea locului si rolului pe care ti le-ai asumat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img