joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP : Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu?

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Viata de cuplu iti inspira siguranta si incredere, pentru ca persoana iubita se tine de cuvant cand isi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o placere sa vezi cat de serios se implica in cea ce faceti impreuna si esti foarte sigur pe promisiunile sale, convins ca ele vor deveni curand realitate. Si tu trebuie sa aduci aceleasi argumente solide cand vine vorba de planuri de viitor, pentru ca tot ce promiteti acum unul altuia va deveni, in scurt timp, un fapt concret de care va veti bucura impreuna. Ati depasit faza de vorbe sau declaratii, ci treceti la fapte!

Taur

Stai cu urechile palnie la orice pont de natura financiara care ar putea trece pe langa tine, pentru ca ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca si cum te-ai afla la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa excelenta de castig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinte ce se poate masura si in bani. Afacerile incheiate astazi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile indreptate direct spre tine s-ar putea sa valoreze mult sau sa deschida poarta spre o etapa mai prospera in viata ta. Merita sa profiti de sansa imediat, fara sa stai pe ganduri, pentru ca suna profitabil!

Gemeni

Daca cel mai mare vis al tau, la ora actuala, este sa cuceresti inima cuiva, fa un pas in fata si arata cine esti. Te va remarca intr-o aura speciala, incat s-ar putea indragosti pe loc de tine! Succesul sentimental ar fi asigurat, fie ca e vorba de dorinta de a incepe o relatie noua, fie de repararea unor probleme anterioare din relatia existenta. Ai un aer aparte care atrage atentia asupra ta, inspiri incredere, putere, autoritate iar celalalt va fi atras de tine ca de un magnet, fara sa reziste sarmului tau. Il cuceresti mult mai usor, pentru ca iesi in evidenta printr-o altfel de lumina decat inainte, fiind momentul tu de afirmare. Cum sa nu-ti placa sa stralucesti?

Rac

Atmosfera este excelenta pentru a-ti recapata buna dispozitie. Te intalnesti cu persoane amuzante, cu tineri pusi pe glume, lasi si tu copilul din tine sa se manifeste in voie, asa cum de obicei nu reusesti sa fii. Exista un motiv placut de sarbatorit si atmosfera vesela pune stapanire pe toata lumea. Acest tonus excelent merita promovat, merita folosit intens pe toate planurile, deoarece te molipsesti repede de veselie, stare ce poate da startul unei perioade lungi de distractie. Accepta invitatiile de a iesi undeva cu amicii, de a merge la o petrecere sau adu tu singur muzica, dans si zambete in viata ta!

Leu

Esti foarte preocupat de mersul unui proiect care inainteaza lent, dar ai totusi convingerea ca esti pe calea cea buna. Ai suficienta rabdare pana vei ajunge acolo unde ai sperat si depui toate eforturile necesare pentru a atinge succesul. Ti se cere enorm, si efort fizic, si concentrare, si forta fizica, pentru ca nu e un proiect oarecare ce evolueaza de la sine, ci depinde mult de resursele pe care le investesti in acest sens. Le detii pe toate in cantitati suficiente, ca atare doar de tine depinde cat de mult si de serios te implici in ceea ce ai de facut.

Fecioara

Daca te cramponezi atat de starea de confort instalata doar de teama schimbarii, ai putea rata ocazii mult mai bune decat cea de care te tii acum cu dintii. Relaxeaza-te un pic in fata noilor provocari, fara a te gandi ce te asteapta! Esti in deplina siguranta sa faci o modificare de decor, de sens, de atitudine in fata noului, chiar daca, la prima vedere, e mai comod sa ramai cu lucrurile deja cunoscute si inradacinate. A te complace in stagnare doar din putina lene, nu e in avantajul tau, deci accepta noul cu mai multa seninatate si incredere.

Balanta

Iti faci prea multe griji cu privire la veniturile sau resursele tale financiare. Nu trebuie sa calculezi in permanenta cat ai acumulat sau cat mai ai de primit din diverse surse, pentru ca de fiecare data vor aparea si banii necesari pentru cheltuielile curente. Mai mult decat atat: ai tu un talent al tau care, daca ar fi pus serios la treaba, ar genera venituri suplimentare, dar ti-e frica sa te folosesti de ele. Iti pui prea multe intrebari: e rentabil ce fac, am toate calitatile pentru a transforma ce stiu intr-o afacere? Nu-ti mai pune intrebari, ci incearca sa faci primul pas spre profit, fara teama!

Scorpion

Cea mai mare preocupare a zilei e traiul linistit in caminul perfect. Daca inca nu ai un loc al tau pe care sa-l numesti acasa, ai sansa de a face planuri mari in acest sens. Visezi cu ochii deschisi si iti imaginezi cum ar fi casa ta de poveste! Continua sa lasi fantezia sa zboare in voie, creeaza mintal un decor ideal in care te vezi traind, pentru ca unele vise chiar se implinesc! Vezi cu ochii mintii ca locuiesti intr-un spatiu exact asa cum ai dorit dintotdeauna si crede cu tarie in aceasta materializarea viziunii tale!

Sagetator

Ai multe lucruri de facut, dar reusesti tu sa te invarti in asa fel incat sa nu ramana nimic nerezolvat. Nu sunt decat activitati de rutina, si tocmai pentru ca sunt usoare, le stergi imediat de pe lista de sarcini astfel incat sa te poti bucura si de cateva ore de relaxare. Pe langa multiple chestiuni banale mai pot aparea si altele neprevazute, dar par nesemnificative ca sa le consideri intr-atat de grele incat sa nu le poti rezolva repede. Iti iei de-o grija.

Capricorn

Nu crede tot ce auzi astazi, mai ales daca e vorba de declaratii de iubire, de linguseli pompoase si laude pe care stii prea bine ca nu le meriti, pentru ca te pot amagi amarnic! Cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine si esti gata-gata sa-i cazi in plasa, dar tocmai pentru ca esti o fire realista si rationala, va trebui sa chibzuiesti profund asupra celor auzite. Chiar meriti tu aceste laude? Esti atat de grozav pe cat spune? Nu-l crede si nu-l lasa sa te manipuleze cu astfel de vorbe mari! Te cunosti mai bine si nu vei aluneca pe pista falsa pe care incearca sa te impinga prin minciuna si ipocrizie.

Varsator

Esti inca sub influenta unei vesti care te-a pus intr-o lumina defavorabila si e normal sa suferi ca ai fost tratat nedrept. In loc sa stai si sa ticluiesti planuri de razbunare, mai bine ai aduna probe in favoarea ta pentru a-ti recupera imaginea pe care consideri ca o meriti. Poti gasi usor marturii care sa certifice faptul ca esti nevinovat, ca tot ce ai facut a fost conform regulilor si nimeni nu are dreptul sa te acuze de ceva. dar daca totusi te simti cu musca pe caciula oricat de putin, fa un efort sa repari situatia, inainte de a trece cineva la masuri mai drastice impotriva ta.

Pesti

Nu trebuie sa faci nimic sa castigi iubirea, ci o meriti pentru ceea ce esti, pentru ceea ce oferi, nu pentru ceea ce te straduiesti! Nu ti se cere nici un efort suplimentar decat acela de a darui neconditionat, fara a pretinde ceva in schimb si fara a cauta motive pentru care iubesti. A spune ca iubesti pe cineva pentru ca… e ca si cum ai fi platit pentru asta, deci schimba-ti, un pic, atitudinea in fata iubirii. Nu trebuie sa dai ceva ca sa primesti iubirea, ci pur si simplu sa emani caldura, sa te lasi invaluit de ea, fara a te gandi la ce va fi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img