vineri, 29 martie, 2024

Horoscop zilnic, 05 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
O mica neintelegere s-ar putea transforma intr-un scandal pe cinste, daca nu te stapanesti. Te aprinzi foarte tare, prinzi curaj sa spui ceea ce simti si sa ceri ceea ce ti se cuvine.

Taur
Ca si nativul Berbec, nu scapi de conflicte la locul de munca, dar nu vei fi tu cel implicat. Esti tentat totusi sa te alaturi unei tabere, lucru ce iti poate aduce probleme.

Gemeni
Esti entuziasmat despre posibilitatea inceperii unei noi relatii si, pentru ca sunt la mijloc sentimentele tale, poti isca certuri sau discutii aprinse in contradictoriu.

Rac
Ti-ai planificat atat de multe lucruri, evenimente si intalniri astazi, incat tot programul tau va fi dat peste cap, vei intarzia peste tot. Nimic nu iese dupa cum ti-ai fi dorit.

Leu
Nu ai reusit sa te odihnesti suficient in ultimele zile, iar asta iti va afecta productivitatea si eficienta la locul de munca. Cu toate astea, reusesti sa faci ce trebuia pentru azi.

Fecioara
Chiar daca te simti in forma si crezi ca poti invinge orice obstacol, dar vor aparea mici probleme de care trbeuie sa te ocupi. Reevalueaza situatia si creeaza o alta strategie.

Balanta
Vrei sa te deconectezi de la realitate si sa reflecti mai mult asupra intelegerii universului si a lucrurilor din jurul tau. Iti doresti sa tii totul secret si sa nu te dai de gol.

Scorpion
Muncesti din greu sa mentii un echilibru intre nevoile personale, intre viata ta personala si promisiunile pe care le-ai facut fata de cei apropiati, lucru ce nu e usor deloc.

Sagetator
Tentatia de a actiona impulsiv e la orice pas si nu stii cand sa te opresti. Daca nu reusesti sa te stapanesti deloc, vei avea parte de consecinte neasteptate, care te vor costa mult.

Capricorn
Visezi cu ochii deschisi la lucruri extravagante si pe care nu ti le poti permite. Te cuprinde o stare de anxietate si faci lucruri prostesti, doar pentru a impresiona pe cineva.

Varsator
Deciziile pe care le iei acum, vor avea efecte pe termen lung, mai ales in ceea priveste educatia si calatoriile. Cu toate astea, fii atent la toate detaliile si situatiile posibile.

Pesti
Ca si Capricornul, esti distras de la obiectivele pe care ti le-ai impus cu ceva timp in urma si iti canalizezi energia catre alte activitati, care nu au legatura cu locul de munca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img