vineri, 29 martie, 2024

Horoscop zilnic, 14 noiembrie. Gemeni ar trebui sa isi schimbe profesia

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Saptamana incepe cu un nou proiect de echipa, dar de data tu vei fi cel care il va coordona, iar aceasta functie iti prinde de minune.

Taur
Simti ca nimeni nu te asculta si nu acorda atentie ideilor tale creative de a face timpul sa treaca mai usor la locul de munca, iar radbarea ta nu va mai avea limite.

Gemeni
Ai un dar innascut de a linisti apele, de a-i calma pe ceilalti si de a aduce pacea oriunde de afli. Poate ar trebui sa iti schimbi profesia si sa te axezi pe ceva terapeutic.

Rac
Dupa un weekend zbuciumat, esti foarte sensibil in ceea ce priveste relatiile sentimentale de orice natura si te intrebi daca prietenii mai tin la tine la fel de mult.

Leu
Daca pana acum erai plin de energie in zilele de luni, astazi preferi sa te retragi intr-un coltisor, sa fii tacut si sa te gandesti la persoana iubita.

Fecioara
Spre sfarsitul zilei vei avea o discutie cu un coleg de munca, care te va determina sa te intrebi daca acest serviciu merita toate eforturile tale.

Balanta
Trebuie sa admiti ca nu poti controla totul, mai ales sentimentele. Cu cat incerci sa te departezi de persoana de care te simti atras, cu atat o placi mai mult.

Scorpion
Ti-au prins bine cele doua zile de relaxare, pentru ca ai constientizat ca motorul motivatiei tale este increderea in tine. Nimic nu te mai poate opri acum.

Sagetator
Micile probleme pe care le-ai intalnit la serviciu ti-au zdruncinat idealurile carierei si incepi sa iei in serios viata familiala sau de cuplu.

Capricorn
Dupa un weekend plin, ajungi mai obosit la munca decat ai fi crezut si incerci sa dai randament, dar ai nevoie de ajutor. Colegii si cafeaua sunt aliatii tai azi.

Varsator
Ai impresia ca persoanele de sex opus iti pun piedici si fac totul intentionat ca sa te dea la o parte. Incearca sa gandesti de ce ar actiona asa, poate ca ai si tu o vina.

Pesti
Ar trebui sa mai dai energie si Capricornilor, pentru ca tu ai foarte multa. Inseninezi fetele tuturor cu glume si cu zambetul tau pana la urechi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img