marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 18 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Daca vei grabi lucrurile, nu inseamna ca vei rezolva totul mai rapid. Timpul va trece la fel, doar tu il vei percepe diferit.

Taur
Spre deosebire de multi dintre apropiati, care inca nu au facut niciun progres in cariera, esti foarte norocos, mai ales ca ai fost, sau urmeaza sa fii promovat.

Gemeni
Sa nu te ia prin surprindere daca esti agitat, iritat si nervos astazi. Asta se datoreaza si faptului ca ai pus prea multa presiune asupra ta.

Rac
Te simti vinovat pentru ca nu ai mai petrecut timp suficient cu persoanele dragi. Nu mai sta peste program si gandeste-te mai mult la cei pe care i-ai neglijat.

Leu
Sunt sanse foarte mari sa apara un conflict in relatia de cuplu, pentru ca tu vrei sa o iei mai usor, in timp ce partenerul apasa pedala de acceleratie.

Fecioara
Ai programat de unul singur un weekend romantic si vei face o surpriza minunata persoanei dragi, aratand astfel afectiunea prin actiuni si nu prin vorbe.

Balanta
Daca vei da de un coleg care se va misca prea lent, s-ar putea sa nu te mai poti controla si sa ai un comportament agresiv. Rabdarea nu e punctul tau forte.

Scorpion
Esti incapatanat si nu accepti nicio remarca, indiferent ca este o critica, un sfat sau pur si simplu o parere. Ia-o mai usor si nu lua totul personal.

Sagetator
Ar trebui sa vezi lucrurile asa cum sunt si nu cum iti doresti tu sa fie. Realitatea este crunta. Poate de asta vrei sa evadezi mereu din ea.

Capricorn
Oricat de mult iti place sa fii in compania oamenilor, vei trecde printr-o perioada in care vei sta cu tine. Ai nevoie sa mai respiri putin.

Varsator
Pentru ca ai petrecut foarte mult timp cu anumite persoane in timp ce ai uitat de alti prieteni, sa nu te mire faptul ca acestia din urma vor renunta la tine.

Pesti
Rutina, drumurile zilnice, oboseala te epuizeaza si nu mai energie pentru nimic. Asta daca nu cumva vei fi motivat de o persoana apropiata pe care nu o poti refuza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img