joi, 28 martie, 2024

Horoscop zilnic, 19 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Esti foarte irascibil si iti iesi usor din fire. Relatiile de la locul de munca, cat si cu partenerul de viata vor fi tensionate, asa ca e mai bine sa lucrezi de acasa.

Taur
Risti sa cheltui bani pe niste lucruri de care nu ai nevoie cu adevarat si care te vor lasa falit. Fii mai chibzuit si nu intra in incurcaturi.

Gemeni
Vei primi o veste buna pe care o asteptai de mai mult timp: ai fost acceptat la un job, sau poti merge la un eveniment la care vrei sa te duci cu prietenii. Incepi saptamana minunat!

Rac
Nu esti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca e mai bine sa eviti sa pleci undeva, pentru ca oamenii si locurile noi iti vor agrava starea. Mai bine uita-te la un film, sau citeste o carte.

Leu
Esti tot mai convins sa partenerul de viata este sufletul tau pereche si ca sunteti facut unul pentru celalalt. Este putin mai rece, dar asta te atrage si mai mult.

Fecioara
Vei avea mai multe responsabilitati la munca, iar asta te va tine ocupat mult timp.Renunta la planurile de relaxare sau de vacanta din perioada urmatoare, pentru ca vei fi mai mult la munca.

Balanta
Vei iesi in oras in compania unei persoane cu un simt al umorului foarte dezvoltat, care te va face sa uiti de ziua grea de luni. Te relaxezi si te gandesti ca ar trebui sa iesiti mai des.

Scorpion
Esti mai capricios ca oricand si nimeni nu ajunge la o intelegere cu tine. Colegii de la munca te evita, iar partenerul de viata va prefera sa doarma in alta parte, pana te calmezi.

Sagetator
Simti cum relatia cu un prieten apropiat, sau cu partenerul de viata nu mai este la fel si ca nu mai aveti nimic in comun. Incerci sa salvezi relatia, dar nimic nu va mai fi la fel.

Capricorn
Ai un inceput greu de zi, dar lucrurile se vor schimba in bine pe parcursul ei datorita ambitiei si perseverentei tale. Nu te dai batut si lupti impotriva greutatilor care apar.

Varsator
Chiar daca ai sentimentul ca totul este impotriva ta, stii cum sa faci fata situatiilor delicate datorita abilitatilor tale diplomatice si a calmului.

Pesti
Gandurile tale se indreapta catre prietenii si cunostintele apropiate cu care nu te-ai mai intalnit de mult timp. Pui mana pe telefon si incepi sa stabilesti intalniri cu ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img