sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 20 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Va fi greu sa mentii starea linistita din ultimele zile, in timp ce vei fi nevoit sa construiesti noi relatii, fie ca intalnesti oameni noi la locul de munca sau la evenimente.

Taur
Colegii de serviciu iti vor pune nervii la incercare, pana in punctul in care te vei indoi de tine insuti. Te irita orice discutie si iei totul personal.

Gemeni
Cu cat vorbesti mai mult astazi, cu atat complici lucrurile. Nu mai incerca sa castigi orice batalie si sa ai mereu dreptate. Incearca sa cooperezi si sa lucrezi in echipa.

Rac
Esti foarte nerabdator, in special pentru ca sfarsitul de saptamana este aproape si poti sa pui in aplicare planurile romantice pentru persoana iubita.

Leu
Adopti orice idee, oportunitate si sfat care apare si esti numai ochi si urechi cand vine vorba de schimbari. Le aplici imediat, fara sa mai stai pe ganduri.

Fecioara
Ai un moment de inspiratie care iti releva foarte multe idei si va fi nevoie sa-ti faci timp sa le notezi pe ceva, ca sa nu le uiti.

Balanta
Sinceritatea si onestitatea te va scoate din problemele care vor aparea si reusesti cu succes sa stai departe de conflictele iscate de cei din jurul tau.

Scorpion
O discutie intre patru ochi iti va oferi noi perspective asupra politicii de la locul de munca si asupra comportamentului sefului.

Sagetator
Deschiderea catre experiente noi si interesante te va distrage de la responsabilitati, dar te va implini pe plan emotional si te va apropia de prietenii tai.

Capricorn
Chiar daca la serviciu toate sunt bune si frumoase, prietenii si familia vor avea grija sa-ti complice ziua si sa puna la indoiala toate strategiile tale de viitor.

Varsator
Gandirea ta „neconventionala” s-ar putea sa-ti afecteze relatiile solide. Nici prietenii apropiati nu par sa inteleaga faza prin care treci acum.

Pesti
Esti aproape de marginea prapastiei si nu mai ai mult pana clachezi. Incearca sa fii diplomat si sa nu reactionezi agresiv celor care te continua sa te calce pe nervi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img