joi, 28 martie, 2024

Horoscop zilnic 22 aprilie 2018: Pestii fac orice pentru a scapa de treaba

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 22 aprilie 2018. Vor avea loc transformari importante in vietile a doua zodii din punct de vedere amoros.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Berbec
Zi cu nervi si dezamagire pentru berbeci. Proiectul la care lucrezi de mai mult timp risca sa fie compromis din cauza unui coleg impertinent. Iti dai seama, in sfarsit, ca s-a laudat degeaba si ca, de fapt, nu se pricepe la nimic. Profesionistul se dovedeste a fi un amator ingamfat. Mergi mai departe, sunt destui oameni competenti alaturi de care poti progresa.

Horoscop duminica, 22 aprilie 2018 pentru Taur
Duminica e o zi de relaxare pentru tauri. Te simti excelent alaturi de cele mai dragi persoane si aduni momente de neuitat. Setimentul de liniste e atat de puternic incat iti aduci aminte de casa parinteasca si de clipele unice petrecute atunci cand erai copil. Ce poate fi mai frumos?

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Gemeni
Nu te obliga nimeni sa te desparti de canapea astazi. Iti petreci toata ziua pe net, discutand cu o persoana despre care ai sentimentul ca va fi jumatatea ta. Cu toate ca vrei cu toata fiinta sa o cunosti in persoana, decizi sa amani momentul intalnirii. Numai tu stii de ce.

Horoscop duminica, 22 aprilie 2018 pentru Rac
O zi superba pentru raci! Iti petreci ziua acasa, acolo unde te simti cel mai bine. Dimineata te viziteaza rudele dintr-o tara straina, si „mica intanire” tine pana seara tarziu. Bineinteles, nu lipsesc cadourile. Primesti suveniruri si multe alte obiecte unice, care te vor incanta.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Leu
Stii ca ai toate argumentele de partea ta atunci cand nimeni nu indrazneste sa te contrazica. Problema e ca, de fapt, nu ai dreptate, dar acest lucru va iesi la iveala ceva mai tarziu. Desi vei fi confruntat in fata, dupa acest moment, iti mentii parerea cu fermitate si minimalizezi incidentul.

Horoscop duminica, 22 aprilie 2018 pentru Fecioara
Lectie de umilinta pentru fecioare. Te lauzi in fata tuturor cu noua achizitie dar, ce sa vezi, tranzactia nu se finalizeaza. Lumea te va asalta cu telefoane pentru a-si da cu parerea. Pregateste-te din timp, tu ai ales sa vorbesti cand nu era cazul. Daca ai grija ce spui vei reusi sa-ti salvezi onoarea.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Balanta
Balantele au o intalnire de gradul 0. Ti se topeste inima de la dragoste, la propriu. Daca este pregatit pentru acest moment va primi raspunsul mult asteptat. Felicitari, de astazi se poate considera ca esti intr-o adevarata relatie amoroasa. Bineinteles, se lasa cu postari pe Facebook. Nimeni nu rateaza un astfel de moment.

Horoscop duminica, 22 aprilie 2018 pentru Scorpion
Scorpionii isi petrec ziua luptand pentru ordine. Prima batalie, cu un vecin care face galagie si lasa un dezastru in urma dupa o petrecere. Desi il rogi frumos sa o lase mai usor cu zgomotul, vecinul se incapataneaza, astfel incat nu-si mai ramane decit sa faci o petite in tot blocul. Va intelege, pana la urma, ca nu e de glumit cu tine.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Sagetator
Sagetatorii nu sunt pregatiti pentru evenimente tensionate. Esti cu gandul la relaxare si ai impresia ca asemenea momente s-au tot petrecut in trecut. Deja vu la orice pas. Preferi sa mergi la cumparaturi unde, surpriza, intalnesti o persoana care-ti fura privirea. Si cam atat…

Horoscop duminica, 22 aprilie 2018 pentru Capricorn
Capricornii sunt decisi sa-si puna in ordine viata personala. In primul rand te hotarasti sa imbunatatesti comunicarea in cuplu, dar nu uita ca relatiile nu au nevoie doar de vorbe, ci si de afectiune. N-ar fi rau sa pregatesti o vacanta romantica. Partenerul va aprecia si, garatat, va uita de toate probleme din cuplu. O vacanta face cat o mie de cuvinte, cel putin.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Varsator
Varsatorii sunt asaltati cu tot felul de informatii si cereri din partea prietenilor si a rudelor. Fiecare parca are ceva de discutat care nu necesita amanare. E dificil sa fii o persona de incredere. Va trebui sa spui stop, la un moment dat, altfel vei deveni confuz. Nu e nimic rau sa te ocupi si de propria viata.

Horoscop duminica, 22 aprilie 2018 pentru Pesti
Pestii sunt satuli de agitatie. Toate lucrurile care trebuie facute acasa te duc cu gandul ca, poate, e momentul unei schimbari de ritm. Asa ca te duci in vizita la un prieten, sa testezi terenul, doar ca te trezesti in aceeasi situatie. Concluzia: de ce sa tot faci curat si sa speli vase, cand poti merge la un gratar cu tacamuri de… plastic? Genial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img