vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 24 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Ai nevoie de banii pe care i-ai imprumutat unui prieten apropiat, dar el se face ca a uitat. Incerci pe toate caile sa ii ceri inapoi, dar se pare ca nu ii pasa.

Taur
Oricat ti-ai dori sa faci parte din discutiile contradictorii de la serviciu, abilitatile persuasive nu sunt in cea mai buna forma azi. Nu te implica, vei avea de pierdut.

Gemeni
Vrei sa avansezi in functie si ai face orice sa schimbi postul actual, dar realitatea este ca mai ai multe de invatat si de cunostinte de acumulat.

Rac
Buna ta dispozitie va fi distrusa de confirmarea unor zvonuri pe care nu ai vrut sa le crezi pana acum. O persoana apropiata te-a tradat si inca esti in stare de soc.

Leu
Vei primi vesti extraordinare de la superiori: ti se propune o colaborare pe care ti-o doreai de foarte mult timp, poti lucra de acasa si esti platit foarte bine.

Fecioara
Daca nu ai reusit sa te odihnesti in weekend, ar trebui sa o iei mai usor si sa mai renunti la unele planuri pentru ca oboseala te va prinde in cele din urma.

Balanta
Inceputul de saptamana va fi unul incarcat si vei ajunge foarte obosit acasa. Partenerul tau avea planuri pentru voi doi, dar va trebui sa-l refuzi pentru ca esti extenuat.

Scorpion
Pentru ca ai inceput prea multe proiecte, nu reusesti sa termini la timp unul foarte important, iar seful tau nu va fi deloc multumit.

Sagetator
Relatia amoroasa in care te-ai implicat de curand iti pune multe semne de intrebare, mai ales ca partenerul este foarte insistent, iar tu vrei sa iei lucrurile treptat.

Capricorn
Te-ai trezit cu fata la cearceaf si esti foarte irascibil. Orice discutie pe care o vei avea azi se va transforma intr-o cearta daca nu te linistesti.

Varsator
Te gandesti ca nu ti-ai mai cumparat nimic de multa vreme si mergi la cumparaturi. Din pacate, esti mana larga si vei cumpara mai mult decat ai nevoie.

Pesti
Fara sa constientizezi prea mult, faci lucruri formidabile la serviciu, reusind sa impresionezi colegii si superiorii, care iti vor propune un alt post.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img