joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 25 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Daca pana acum ai stat pe banca de asteptare, este cazul sa iesi pe teren, sa-ti iei inima in piept si sa spui tot ce simti. Ai asteptat deja prea mult.

Taur
Esti nerabdator, dar si foarte emotionat in acelasi timp, pentru ca nu stii ce sa faci cu dorintele neobisnuite care nu-ti dau pace.

Gemeni
Ai ajuns intr-o dilema fara sa stii cum si de ce. Din fericire, spritul critic si ratiunea sunt la cote maxime si te vor scoate din orice incurcatura.

Rac
Pe de-o parte, tanjesti dupa confortul de a fi cu cineva care te accepta asa cum esti, dar pe de alta parte, vrei sa mentii starea de echilibru din prezent.

Leu
Dorinta ta de a intelege si de a accepta ce nu poti controla este foarte puternica, iar asta te va ajuta mult pe plan personal, dar si profesional.

Fecioara
Goana dupa raspunsuri ar putea fi enervanta, daca o vei transforma intr-un interogatoriu. Fii precaut inainte de a-i indeparta pe toti cei din jurul tau.

Balanta
Cu toate ca iti doresti sa iti respecti planurile si agenda de evenimente, lucrurile ar putea scapa de sub control din cauza unor colegi de la locul de munca.

Scorpion
Discernamantul si sinceritatea merg mana in mana, pentru ca citesti foarte rapid caracterele oamenilor si le spui in fata ce te deranjeaza la ei.

Sagetator
O schimbare emotionala apare la orizont, in conditiile in care esti foarte impulsiv si vrei sa spui ce ai pe suflet, chiar si unui strain.

Capricorn
Nu este momentul sa rabufnesti astazi la serviciu. Incearca sa discuti si sa aplanezi conflictele. Comunicarea este cheia spre succes.

Varsator
Esti foarte vigilent si nu iti scapa nimic, desi, micile atentii din partea unei persoane dragi s-ar putea sa te faca sa uiti de toate problemele.

Pesti
Dupa ce actionezi impulsiv, constientizezi ce ai facut si te temi de consecinte. Este totusi un lucru bun, pentru ca atragi persoane care au acelasi comportament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img