vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 26 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Mijlocul de saptamana te surprinde intr-un moment in care vrei sa fii vulnerabil in fata cuiva. Alege persoana cu atentie si fii sigur ca merita increderea ta.

Taur
Toate intentiile tale bune, onorabile nu vor fi de ajuns ca sa stabileasca pacea la locul de munca. Lasa colegii sa-si rezolve problemele intre ei.

Gemeni
Imaginatia si compasiunea vor pune stapanire pe tine si vei percepe persoanele din jurul asa cum ti-ai dori tu sa fie si nu cum sunt ele, de fapt.

Rac
Daca ceva pare prea bun ca sa fie adevarat, cel mai probabil ca asa este. Evita persoanele care pun presiune pe tine si nu lua decizii importante azi.

Leu
Vei cheltui mult mai mult decat ti-ai propus, daca te lasi prada dorintelor care intrec limitele logicii. Vei incerca sa justifici asta sub pretextul unor cadouri. 

Fecioara
Nu te baza pe intuitie si fii atent la detaliile care fac diferenta. Vei vedea ca nu totul este in regula si ca, de fapt, sunt mai multe probleme decat credeai.

Balanta
Esti foarte dornic sa vina weekendul si sa pleci din oras, sa mai scapi de rutina si de responsibilitati. Nu te concentrezi la serviciu si cauti, de fapt, planuri pentru o escapada.

Scorpion
Se pare ca o persoana te-a dat peste cap si iti concentrezi toata atentia asupra ei. Esti hipnotizat de frumusetea acesteia si de compatibilitatea dintre voi.

Sagetator
Limita dintre adevar si fictiune este foarte subtire, dar se pare ca ai reusit sa le imbini intr-un proiect productiv carierei. Incearca sa mentii aceasta stare.

Capricorn
S-ar putea sa surpraevaluezi valoarea oamenilor si a lucrurilor din viata ta, lucru ce ar trebui sa te faca sa fii precaut in cheltuirea banilor, sau petrecerea timpului tau.

Varsator
Visele si planurile tale de viitor s-ar putea sa intre in conflict cu dorintele unor persoane apropiate. Este nevoie sa faci un compromis, dar te va face fericit in cele din urma.

Pesti
Va fi foarte dificil sa te concentrezi asupra sarcinilor la locul de munca, cand mintea iti zburda la plimbari si escaladari pe munte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img