joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 28 iulie 2016

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Sunt sanse ca planurile pe care ti le faci de dimineata sa fie anulate dupa-amiaza. Ar fi bine sa ai niste alternative la indemana.

Taur
O zi in care se pot ivi conflicte. Primesti cerinte diferite de la doua tabere la care tii la fel de mult. Fii cooperant pentru a razbi.

Gemeni

Esti prea subtil pentru binele tau. In special in problemele care tin de dragoste, ar trebui sa fii mai direct pentru a obtine ceva.

Rac
Se poate ivi o situatie care, desi pare complicata, te va ajuta sa intelegi multe despre tine insuti si despre ceilalti, dupa rezolvare.

Leu
Daca lucrurile stagneaza in viata amoroasa, poate ca e timpul sa incerci ceva mai radical. Nu te teme sa experimentezi lucruri noi.

Fecioara
Cu firea ta schimbatoare nu vei reusi sa rezolvi nimic notabil. Ar fi util sa te si tii de o directie, daca tot ai apucat intr-acolo.

Balanta
Nimic nu te poate scoate din calmul tau, astazi. Oricum, nici nu intelegi si nici nu prea iti pasa de ceea ce se intampla in jurul tau.

Scorpion
Daca te simti prins intr-o relatie care nu mai merge, astazi ar fi o zi ideala pentru a-i pune capat. Cu putin curaj, poti incepe un drum nou.

Sagetator
Ai multa energie fizica, astazi. Poate ca a venit in sfarsit ziua in care sa te apuci serios si sistematic de practicarea unui sport.

Capricorn
Nu lasa rusinea sau teama de esec sa te impiedice sa-ti exprimi sentimentele fata de o alta persoana. Gaseste-ti cuvintele si rosteste-le!

Varsator
O pauza de la rutina zilnica ar fi ceea ce ti-ar trebui pentru a-ti recapata tonusul. Macar fa-ti planuri, daca nu poti actiona imediat.

Pesti
Esti mai gelos decat ar fi cazul. Mediteaza putin la situatia ta din cuplu si intreaba-te daca nu cumva ai tras concluzii pripite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img