joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 28 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Vei trece printr-o perioada in care te vei simti debusolat si foarte confuz. In asemenea circumstante, cei din jurul tau te vor lasa in pace, in loc sa te ajute.

Taur
Ce ai de pierdut? Toata lumea asteapta de la tine sa iei cea mai buna decizie si stii ca nu poti da inapoi acum. Nu mai trage de timp si fa-ti curaj.

Gemeni
Nu esti singurul care-ti poate rezolva problemele. Ai prieteni care sunt capabili sa te inteleaga si sa te ajute neconditionat, pentru ca tin la tine foarte mult.

Rac
Ai observat cum intarzierile sunt tot mai frecvente in viata ta? Oamenii de la intalniri intarzie, produsele intarzie, iar ziua de azi nu va face exceptie. Incearca sa te calmezi si nu face o scena.

Leu
Weekendul nu ti-a ajuns si mai vrei sa iti iei o zi libera pentru a te descarca de energiile negative. Mergi la sala, sau practici orice fel de sport care te elibereaza.

Fecioara
Dedica-ti ziua copiilor si partenerului de viata. Chiar daca nu ai mai avut timp nici de tine, familia este intotdeauna mai importanta. Nu pierde momentele unice din viata copiilor tai.

Balanta
Un prieten apropiat sau o ruda incearca sa saboteze relatia in care te afli. O neintelegere dintre voi doi iti va deschide ochii si vei afla adevaratele intentii ale celuilalt.

Scorpion
Ai zburat din floare in floare, dar acum te cuprinde oboseala. Perioada sociabila prin care treci necesita multa energie. De aceea, trebuie sa te mai odihnesti.

Sagetator
Daca se intampla sa fii martorul unui eveniment neplacut pe strada, la locul de munca, sau il privesti la televizor, vei deveni constient de vulnerabilitatea ta. Incearca sa o ascunzi de ceilalti.

Capricorn
Lasa garda jos azi si invata de la colegii tai. Un lider trebuie sa stie sa lase de la el. In plus, putina relaxare nu strica dupa o perioada incarcata.

Varsator
Spre sfarsitul zilei vei constientiza faptul ca nu vei termina totul la timp. Te cuprinde teama, panica si devii foarte agitat. Ca o solutie, cere ajutor si lasa orgoliul deoparte.

Pesti
Ziua de luni va fi un fiasco total. Nu incerca sa gasesti motive pentru ce se va intampla, chiar daca esti frustrat, tocmai pentru ca tu nu ai facut nimic gresit. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img