vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 3 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Partenerul iti va face o surpriza la primele ore ale diminetii, care te va coplesi enorm. Nu iti mai iei gandul de la asta si nu faci niciun pas fara sa il consulti.

Taur
Daca accepti o iesire in oras, nu inseamna ca esti disponibil sa mai faci asta o data. Spune-le direct persoanelor ce te deranjeaza la ei si nu fi ipocrit.

Gemeni
Apar probleme destul de complicate la serviciu si speri sa iti gasesti alinarea in persoana iubita. Probabil ca aceasta va pune paie pe foc, decat sa-l stinga.

Rac
Incerci sa ajungi la destinatie foarte repede si nu te bucuri deloc de calatorie, nu profiti de toate etapele prin care treci. Ia-o mai usor.

Leu
Atunci cand te simti iubit si apreciat, esti amabil, prietenos si socializezi mai mult decat in mod normal. Ar fi bine ca aceasta stare sa dureze mai mult.

Fecioara
Nu ai nimic in comun si nu vorbesti aceeasi limba cu persoana de care te simti atras. O sa te lupti cu morile de vant daca nu esti mai rational.

Balanta
Singurul remediu pentru situatiile de azi este acceptarea acestora si ironia. Nu le lua in serios si fa glume pe seama lor. Doar asa vei scapa cu nervii intregi.

Scorpion
Cu cat esti mai determinat, cu atat trebuie sa fii mai precaut. Din cauza esecurilor, o sa fii disperat in cautarea succesului. Ai potential, dar foloseste-l cu atentie.

Sagetator
Energia va veni dintr-o sursa extrena si neasteptata. Este o surpriza placuta insa, care te duce cu un pas mai aproape de weekend.

Capricorn
O persoana incearca sa arunce vina pe ceilalti, fara sa se gandeasca la sentimentele lor. S-ar putea ca tu sa fii acela. Riposteaza si spune adevarul.

Varsator
Esti pe punctul de a descoperi o noua pasiune, care iti va ocupa o mare parte din timp, in perioada urmatoare.

Pesti
La sfarsitul zilei vei regreta comentariile rautacioase si modul in care te-ai comportat cu ceilalti. Te-ai simtit bine pe moment, dar reactiile lor nu-ti dau pace acum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img