joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 5 august 2016

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Primesti un telefon sau o scrisoare din partea unei persoane dragi care iti cere o intalnire. Stai insa prost cu timpul.

Taur
Incepi sa te descurci mai bine in contexte sociale. Stii sa faci conversatie, iar daca vei fi invitat in oras, vei deveni vedeta serii.

Gemeni
Te simti energic, iar acest lucru este remarcat si de cei din jurul tau, care incep sa te priveasca cu alti ochi. Seara ai parte de o cina romantica.

Rac
Este momentul ideal pentru a cere o marire de salariu sau o promovare. Solicitarea ta va cantari greu. Seara se intrevede o petrecere.

Leu
Te trezesti morocanos. Simti ca nu vei putea face nimic altceva, toata ziua, decat sa lenevesti. Obligatiile insa te forteaza sa iesi din casa.

Fecioara
Iti pui la bataie creativitatea pentru a rezolva o situatie stringenta la locul de munca. Efortul tau e notat si apreciat.

Balanta
Un prieten sau un membru al familiei este suparat si necomunicativ. Iti faci griji sa nu fie vina ta. Abordeaza-l cu intelegere si caldura.

Scorpion
Putina introspectie ti-ar putea dezvalui un talent de care nu erai constient ca il ai. Nu iti ramane de facut decat putin antrenament.

Sagetator
Te integrezi intr-un grup nou, cu preocupari in domenii spirituale pe care pana acum nu le luai in serios. E o experienta bizara, dar fascinanta.

Capricorn
Viata intima este principala ta preocupare de azi. Tot ce faci pe parcursul zilei – cumparaturi, sport –  este pentru a-ti incanta diseara partenerul.

Varsator
Iti descoperi talentul pentru afaceri si gestionarea banilor. Incepi sa te interesezi de domeniul imobiliar sau de alte investitii.

Pesti
Lipsa de comunicare cu un partener de afaceri sau un coleg tensioneaza relatiile. Fa primul pas si incearca sa rezolvi calm problema.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img