vineri, 29 martie, 2024

Horoscop zilnic, 8 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Vei avea o zi linistita pentru ca atmosfera de la serviciu va fi placuta, iar seful va fi binedispus. Nu muncesti prea mult si vei iesi in oras spre seara.

Taur
Vrei sa lucrezi la proiectul inceput saptamana trecuta, dar colegii de echipa nu sunt la fel de motivati ca tine, iar singur nu poti acoperi totul. Nu te stradui prea mult.

Gemeni
Orice remarca te afecteaza si treci foarte repede de la o stare la alta. Vei fi ori foarte confuz, ori vei obosi cu atatea incertitudini care sunt in mintea ta.

Rac
Te-ai bazat pe niste persoane si ai sperat ca vei rezolva situatiile complicate cu ajutorul lor, dar vei realiza ca ai gresit avand incredere in acesti oameni. Esti pe cont propriu acum.

Leu
Te vei simti amenintat de o persoana noua de la serviciu, care-ti va parea agresiva si cu o viziune opusa tie. Fii atent pentru ca s-ar putea sa judeci gresit.

Fecioara
Nu trata cu superficialitate persoanele din jurul tau astazi si nu crede tot ce spun. Fii rezervat, cerceteaza si descopera singur adevarul.

Balanta
Ai tendinta sa tragi de prietenii apropiati si sa vrei ce e mai bine pentru ei. Unii dintre ei se vor enerva, asa ca ar fi mai bine sa-i lasi in pace, sa faca ce vor.

Scorpion
Vei afla informatii pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc si nu vor ajunge la ele niciodata. Profita de ele in cel mai corect si inteligent mod.

Sagetator
Nu te astepta ca cei din jurul tau sa observe starea ta emotionala instabila de azi. Nu toata lumea are un suflet mare ca si tine.

Capricorn
Esti irascibil, foarte agresiv si cel mai probabil vei incepe o disputa care se va transforma intr-o cearta pe cinste, care nu se va termina prea usor.

Varsator
Tacticile diplomatice nu vor da roade pentru ca persoanele cu care vei sta de vorba vor fi la fel de incapatanate ca si tine.

Pesti
Te simti ca o oala sub presiune, dar nu stii din ce cauza. Daca stai sa te gandesti mai bine, vei realiza ca totul este in mintea ta, nimic nu este real.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img