joi, 28 martie, 2024

Horoscopul pentru marti, 24 aprilie. O zodie ajunge la capat de drum

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 24 aprilie 2018. Se anunta o zi de marti in care o zodie va ajunge la un final de drum Alti nativi  se vor gasi intr-un mediu in care vor fi criticati.

Citeste horoscopul zilei pentru zodia ta!

Horoscop Berbec

Argumentele contradictorii pe care trebuie sa le gestionezi azi te duc intr-un punct de iritare maxima, incat e normal sa rabufnesti la un moment dat. In loc sa privesti conflictele din jur ca pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gandi daca nu cumva iti prezinta lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Poate pe moment esti tentat sa le respingi, sa nu tii cont de ele, dar mai tarziu s-ar putea sa le gasesti utilitatea. Nu refuza o idee doar pentru ca e complet diferita de a ta. Nu le stii tu pe toate si nici nu ai intotdeauna dreptate, deci coboara tonul si urechea la cel care iti ofera azi o informatie foarte buna

Horoscop Taur

Nu astepta ceva anume doar dintr-o singura directie, pentru ca s-ar putea ca paleta de optiuni sa fie mai larga decat o vezi tu acum. Astepti iubire de la o anumita persoana, astepti vesti bune doar dintr-o singura directie, iti legi asteptarile de o singura pasiune, or lucrurile bune pot aparea din sute de directii interesante.

Fii deschis la alternative, nu-ti seta visele spre un unic scop, pentru ca ar putea trece pe langa tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata sa primesti si lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat inainte, tot asa cum trebuie sa fii gata sa renunti la alte idei, pentru ca nu sunt singurele bune in aceasta situatie.

Ia vezi cate feluri ai in meniu, nu doar cel pe care il consumi din obisnuinta de fiecare data!

Horoscop Gemeni

Calculezi resursele de care dispui, iar rezultatul suna de-a dreptul promitator, incat ai curajul sa iesi la cumparaturi. Meriti un bonus, dupa cat de mult ai muncit, deci nu te zgarci si nici nu te gandi neaparat la facturile care urmeaza, caci le vei plati tu pe toate, pas cu pas, fara graba.

Cand te dai peste cap pentru cine stie ce cheltuieli imense, intri in panica, dar azi ai o atitudine destul de relaxata fata de bani ce te ajuta sa faci putina ordine prin bugetul familiei.

Gandeste pozitiv spre viitorul tau financiar, spune-ti ca poti fi prosper, ca vei castiga atat cat iti trebuie, ca vei primi de la Univers toate resursele de care ai nevoie, si vei vedea ca asa va fi! Evident, nu cere de la Univers sa-ti umple si camara: asta de tine depinde!

Horoscop Rac

Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece in jurul tau se nasc azi proiecte creatoare de exceptie. Esti stimulat sa visezi pana departe, ai curajul sa adaugi noi si noi detalii la scopul propus si esti incantat sa vezi ce bine evolueaza toate intr-o directie promitatoare.

Primesti suficiente garantii, informatii folositoare, indrumari benefice ce duc spre scopul ales, incat nu stai pe loc, ci folosesti fiecare clipa pentru a mai completa cumva tabloul frumos pe care il creezi. Bucuria cu care privesti rezultatele visate te impinge mai repede inainte, ca atare fa si azi un pas intr-acolo!

Horoscop Leu

Te afli intr-un mediu foarte pestrit si, cand se aduna la un loc oameni atat de diferiti, e greu de crezut ca gasesti un ton potrivit pentru a ta face placut in ochii tuturor.

Te poti astepta ca multi sa te critice, sa te atace, sa se enerveze pe tine pentru cine stie ce nimicuri, dar intr-o atmosfera atat de tensionata, fa un efort sa ramai amabil si prietenos, rezervat si rational, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a-i dezarma chiar si pe cei mai nervosi.

Nimeni nu te va putea certa la nesfarsit daca tu ii zambesti si-i vorbesti pasnic!

Horoscop Fecioara

Uneori lucrurile cele mai bune care sunt special pentru tine sunt cele care… inca nu au aparut, ca atare tot ce poti face e sa-ti indrepti atentia spre orizont si sa vezi ce te asteapta acolo!

Ceva de exceptie, exact pe gustul si sufletul tau, va avea loc foarte curand, dar inca nu-l poti vedea foarte clar. Cere sa ti se arate, crede cu tarie in componenta miraculoasa a acelui eveniment si stai cuminte in asteptarea lui.

Chiar daca stii ca vine, chiar daca deja presimti ca numai lucruri bune se vor intampla, tot vei fi surprins cand va deveni realitate, dar acum nu poti face decat sa-ti imaginezi cat de bine si frumos va fi momentul! Asteapta-l cu incredere, si cere-l sa vina mai repede!

Horoscop Balanta

Nu te poti desfasura in voie in mediul ostil in care te afli astazi. Ai in jur numai critici care-ti pandesc toate miscarile, sefi severi care abia asteapta sa te prinda cu vreo greseala si, in asemenea conditii, nu poti da randament.

Nu poti lucra eficient cand cineva iti supravegheaza cu ochi rai fiecare miscare si sare la gatul tau la cea mai banala abatere, dar nu ai cum sa schimbi lucrurile.

Accepta situatia, lucrand printre colegi necooperanti, printre oameni care nu au incredere in tine sau poate nici nu te cunosc foarte bine, ci stau cu ochii pe greselile tale cu o usoara satisfactie.

Horoscop Scorpion

Uneori, un final de drum e cel mai bun lucru care se poate intampla. Daca tu nu ai curajul sa spui stop pentru a incheia odata si-odata o actiune care nu-si mai are rostul si daca ceva dincolo de tine opreste evolutia lucrurilor, atunci e o eliberare binevenita!

Profita de faptul ca un lucru nu mai inainteaza deloc, e semn ca mai bine lasi totul balta si nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor. Abandoneaza acel plan, elibereaza locul de tot ce a avut legatura cu el si apoi incepe ceva complet nou, fara a resuscita ceva deja mort.

Horoscop Sagetator

Ajungi la capatul unui proiect care isi arata deja urmarile palpabile. Poate efectele sunt si de natura financiara, dincolo de satisfactia muncii implinite, deci cu atat mai mare e bucuria.

A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fara contributia unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul sa va apreciati unii altora rolul jucat, sa va aratati reciproc recunostinta si sa impartiti echitabil roadele.

E o zi cu iz festiv, pentru ca ai ceva minunat de sarbatorit alaturi de alte persoane care au fost alaturi de tine in ultima perioada. Impreuna ati depus eforturi, iar acum, tot impreuna, celebrati cu bucurie victoria!

Horoscop Capricorn

Daca vezi ca apar numai piedici in planurile incepute candva, n-ar fi rau sa asculti parerile celor din jur care te incurajeaza sa schimbi directia. Poate tu inca mai speri ca mai ajungi undeva, poate incapatanarea si ambitia nu te lasa sa renunti inca, desi vezi cu ochii tai ca nu mai ajungi nicaieri, dar daca intelegi totusi ca tot efortul tau e in zadar si roadele nu vor sa apara, ar fi bine sa incerci altceva.

Nu poti admite faptul ca renuntarea ar fi solutia, dar nu e deloc o renuntare, ci doar o schimbare de macaz, pornind pe o cale paralela, folosindu-te de rezultatele partiale de pana acum. E doar alta viziune!

Horoscop Varsator

Nimic nu se construieste peste noapte. Ca atare nici relatia pe care tocmai o incepi acum nu poate ajunge la punctul sau maxim cat ai clipi. Ai rabdare, investeste tot ce ai mai bun in ea, fa in asa fel incat sa va cunoasteti mai bine.

Fiecare zi care trece mai pune o caramida la relatia voastra, deci trebuie sa fii constient ca nici nu poti spune foarte clar, deocamdata, incotro mergeti.

Important e ca relatia evolueaza frumos in fata ta, dar e cale lunga pana isi va arata adevarata valoare. Orice prietenie, orice iubire, orice colaborare, orice relatie e o scoala: invatati amandoi, predati amandoi la aceasta scoala.

Horoscop Pesti

Ai tot amanat sa te implici intr-un proiect la care erai si tu invitat, pentru ca nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit sa spui da, sa accepti sa intri si tu in acest demers comun, pentru ca intre timp ai vazut incotro merg lucrurile si ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine.

Nu mai tergiversa lucrurile: cu cat te implici mai repede, cu atat roadele bune se vor arata mai curand! Nu are rost sa mai astepti, pentru ca acum sunt intrunite conditiile optime ca sa te implici si tu trup si suflet, total, cu scopul unei mari reusite ce se intrevede deja la orizont.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img