vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul saptamanii 11 – 17 aprilie

Distribuie:

Publicat:

Se anunta o perioada in care se reaprind scanteile dragostei, iar cei singuri au toate sansele sa isi gaseasca partenerul potrivit. Citeste horoscopul saptamanal 11 – 17 aprilie si vezi ce te asteapta.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie BERBEC

In prima parte a saptamanii iti vei concentra toata atentia asupra rudelor si prietenilor apropiati, urmand ca in a doua parte sa acorzi o mai mare atentie partenerului de viata. Este posibil ca in viata ta sa apara o veche cunostinta, pe care te vei bucura sa o revezi. Ziua de joi va fi cea mai potrivita pentru a lua decizii la locul de munca, insa trebuie sa ai grija si la dorintele colegilor de serviciu. Spre sfarsitul saptamanii trebuie sa ai grija ce semnale iti trimite propriul organism.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie TAUR

Incepi saptamana cu dreptul in ceea ce priveste locul de munca. Ai toate sansele sa primesti o oferta din partea sefilor, insa nu te grabi sa dai un raspuns. Marti sau miercuri te vei intalni cu cineva din trecutul tau care va atinge un subiect sensibil al vietii tale. Incearca sa nu pui la suflet toate rautatile. Cel mai bine ar fi sa iti iei cateva zile libere, citeste o carte, mergi la cinema, fa tot posibilul sa te relaxezi. Ar fi bine sa iti vizitezi rudele pe care le-ai cam uitat. 

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie GEMENI

Ai tendinta de a deveni irascibil(a), poate si din cauza faptului ca luna se plimba prin zodia nasterii tale. Incearca sa vezi partea plina a paharului, mai ales luni si marti. Totodata, ai mari sanse sa primesti o suma de bani pe la mijlocul saptamanii. Ultimele zile ale saptamanii sunt dedicate partenerului de viata, pe care l-ai cam neglijat in ultimul timp. Daca esti singur(a), fa-ti curaj si invita in oras persoana la care te gandesti de cateva zile. Nu vei regreta!

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie RAC

Dupa sfarsitul de saptamana obositor pe care l-ai avut, cu siguranta vei gasi in ziua de luni o oaza de liniste. O plimbare in oras cu partenerul de viata va face minuni. Incearca sa iti gasesti echilibrul, mai ales ca se anunta o saptamana aglomerata. Miercuri este posibil sa semnezi contractul mult asteptat la locul de munca.  Incearca sa iti dedici mai mult timp familiei si prietenilor, reia legatura cu fostii colegi de facultate si sigur este o persoana pe care iti doreai de ceva timp sa o suni.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie LEU

Se anunta o saptamana grea pentru nativii acestei zodii, care au tendinta sa se planga din orice chestie marunta in aceste zile. Cel mai bine ar fi sa te destinzi si sa zambesti mai mult. Nici pe plan profesional lucrurile nu sunt atat de roz precum ti-ai dori, insa e mai bine sa iei totul pas cu pas si sa nu te avanti in lucruri care iti dau si mai multe batai de cap. Pe plan sentimental, cu conditia sa reusesti sa faci anumite compromisuri minore, viitorul ar putea sa iti surada.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie FECIOARA

Nu incepi saptamana cu dreptul din punct de vedere medical, asa ca mai bine ar fi sa reduci din orele petrecute in oras si sa te axezi pe indatoririle de la locul de munca. Chiar daca nu vei fi cea mai vesela persoana, familia si prietenii iti vor sta mereu alaturi si iti vor asculta toate nemultumirile. Spre sfarsitul saptamanii astrele sunt de partea ta, asa ca nu trebuie sa te mire o invitatie in oras din partea persoanei pe care o placi. Daca te afli deja intr-o relatie, partenerul de viata iti va face o surpriza placuta.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie BALANTA

Reusitele acestei saptamani depind in mare masura de felul in care vezi si reactionezi la tot ceea ce te inconjoara. Incearca sa gandesti inainte de a actiona si pune in balanta avantajele si dezavantajele fiecarei decizii. Pe plan profesional s-ar putea sa se iveasca oportunitatea de a participa la proiectul mult visat. Zilele de vineri si sambata vor fi benefice pentru viata ta sociala, poti intalni persoane noi cu care ai putea lega relatii de prietenie sau amoroase. Daca te afli deja intr-o relatie, acorda o mai mare atentie partenerului de viata.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie SCORPION

Ai tendinta sa cheltuiesti pe activitati de moment. Poate ar fi mai bine sa fii chibzuit(a) si sa te gandesti ca imediat vine vara si o sa ramai fara economiile de vacanta. Incepi saptamana in forta, iei cele mai bune alegeri si reusesti sa te afirmi la locul de munca, ceea ce iti va aduce beneficii. Cu toate acestea, tine cont ca lucrul in echipa este cel mai benefic. Pe plan sentimental lucrurile arata bine, mai ales joi si vineri, cand ai mari sanse sa iti gasesti jumatatea. Nu renunta. 

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie SAGETATOR

Incepi saptamana debordand de energie, pe care ar fi bine sa ti-o pastrezi de luni pana duminica, pentru ca se anunta o saptamana plina. Seful iti va oferi oportunitatea mult visata la locul de munca, iar familia va dori sa petreaca mai mult timp cu tine, mai ales ca ai fost cam absent(a) in ultima perioada. Cu toate acestea, ai grija sa nu te suprasoliciti, asa ca o plimbare in parc sau o iesire cu prietenii te va ajuta sa iti pastrezi mintea limpede. Ai grija la alimentatie!

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie CAPRICORN

Ziua de luni te gaseste cam abatut(a), asa ca ar fi bine sa lasi activitatile de la munca pe planul doi si sa faci ceva pentru tine. O iesire la film sau in oras cu un vechi prieten ar putea fi solutia potrivita. La serviciu colegii iti vor cere ajutorul intr-o chestiune destul de complicata, asa ca nu te avanta sa le dai un raspuns imediat. Cere mai multe detalii. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata, care s-a simtit neglijat in ultima perioada.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie VARSATOR

 Cu toate ca nu ai tendinta sa te oftici pentru orice maruntis, saptamana aceasta vei fi mai sensibil(a) ca de obicei, asa ca incearca sa nu pui la suflet tot ce ti se spune. Toate aceste ganduri negre se vor rasfrange asupra sanatatii tale. Miercuri va fi o zi productiva pe plan profesional, desi se contureaza si cateva provocari, pe care le vei trece cu brio.  Ultimele zile ale saptamanii vor fi benefice vietii de cuplu. Incearca sa profiti de aceste momente petrecute impreuna.

Horoscop saptamanal 11 – 17 aprilie PESTI

Incepe saptamana cu o vizita la parinti, pe care sigur nu i-ai mai vazut de ceva timp. Poti da si un telefon, daca iti este mai usor. In rest, se anunta o saptamana destul de relaxata, atat la serviciu cat si in cadrul familiei. Atentie! Ai grija sa nu faci excese, mai ales in ceea ce priveste alimentatia de zi cu zi. Sambata te va suna un prieten care iti va cere ajutorul. Inainte sa il refuzi, incearca sa te pui in locul sau si sa cantaresti toate optiunile chiar si de doua ori. Nu vei regreta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img