vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscopul saptamanii 9-16 februarie. Vezi ce iti rezerva fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop saptamanal 9-16 februarie Berbec

In aceasta saptamana nativii din Berbec se gasesc intr-un impas. De aceea, ii vor include in planurile lor pe unii prieteni de la care asteapta o mana de ajutor. Cu aceasta ocazie, relatiile de prietenie vor fi reevaluate atent. Pe plan profesional, ar fi indicat sa se rediscute unele conditii de munca sau de colaborare.

Horoscop saptamanal 9-16 februarie Taur

Taurii au o atitudine destul de incapatanata. Sunt impotriva curentului si au idei originale, ceea ce ii ajuta la locul de munca. In mediul familial situatia nu este prea buna. Nativii din aceasta zodie incearca sa evite sa petreaca prea mult timp alaturi de membrii familiei extinse si de rude. Nici cu sanatatea nu stau prea bine, este posibil sa sufere de pe urma sistemului imunitar slabit.

Horoscop saptamanal 9-16 februarie Gemeni

In relatie, partenerul incearca din rasputeri sa atraga atentia nativilor din Gemeni, insa fara prea mare succes. In planul sanatatii, ei beneficiaza din plin de momente de liniste si calm. Cariera merge ca pe roate. Gemenii intampina situatii inedite la locul de munca, dar fac fata cu brio oricarei provocari.

Horoscop saptamanal 9-16 februarie Rac

Saptamana viitoare se poate dovedi a fi una extrem de benefica pentru nativii din zodia Rac, atat din punct de vedere profesional, cat si comunicational. La locul de munca eforturile le sunt rasplatite si au parte chiar de o promovare. In plan amoros, Racii isi coplesesc partenerul cu atentii si gesturi de iubire. Nici cu sanatatea nu stau prea rau; au mici probleme cu digestia, dar acestea sunt trecute repede cu vederea.

Horoscop saptamanal 9-16 februarie Leu

Leii nu au probleme mari in sectorul sanatatii, insa in viata amoroasa nativii isi neglijeaza partenerul in detrimentul prietenilor, ceea ce duce la mari dispute pe aceasta tema. In plan financiar, lucrurile merg prost; este posibil sa dea bani cu imprumut si sa nu-i mai recupereze.

Horoscop saptamanal 9-16 februarie Fecioara

Fecioarele asteapta in aceasta saptamana vesti importante cu privire la semnarea unui contract. Situatiile de la locul de munca sunt gestionate corect, iar colegii si superiorii apreciaza intelepciunea de care dau dovada. In plan amoros nativii au parte de iesiri in oras si de multe complimente din partea celor care ii curteaza.

Citeste pe one.ro continuarea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img