vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOPUL ZILEI – 1 IUNIE: Balantele rezolva probleme importante, iar Sagetatorii scapa de datorii

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul zilei de vineri, 1 iunie, aduce informatii pentru toti nativii. Daca unii sunt privilegiati la locul de munca, altii sunt in sanatate, unii nativi ar putea sa aiba probleme in dragoste sau pentru altii se anunta schimbari mari. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi horoscopul de mai jos, realizat de astrologul Remus Ionescu.

BERBEC
O forma de zile mari, atat fizic cat si mental, iar ideile si chiar glumele de acum se pot transforma in proiectele si in alegerile de maine. Posibil sa aflati pe o cale neoficiala rezultatul oficial al unei evaluri si poate ca veti incepe saptamana viitoare intr-o alta pozitie.

TAUR
Ati putea surprinde placut un fost partener de afaceri sau colaborator cu un simplu telefon; veti gasi, dincolo de amabilitati, subiecte ce tin de zona profesionala sau afaceri. Sau poate ca acolo, la drum, unde va aflati, faceti noi cunostinte si descoperiti interese comune.

GEMENI
Un semn de generozitate sau o fi vorba despre o datorie de onoare: oricum, par sa iasa niste bani din buzunarele voastre. Apar idei noi sau argumente pentru un proiect pe care nu l-ati transpus inca in practica din cauza unor retineri.

RAC
Posibil sa intalniti neasteptat de multa deschidere si ingaduinta din partea cuiva care s-a aratat inflexibil pana acum. Schimbari de bun augur in infatisarea voastra: alta coafura, culoare a parului sau un alt stil vestimentar.

LEU
Va hotarati poate sa aplicati principiul ''cui pe cui se scoate'' si sa intrebuintati destul de serios acea parte a corpului in care ati remarcat o durere sau deranjament de alta natura. In ansamblu, insa, se poate observa o imbunatatire in planul sanatatii, mai ales daca ati respectat prescriptiile.

FECIOARA
Posibil sa schimbati foaia si sa faceti o oferta de pace cuiva cu care nu v-ati inteles prea bine in ultima perioada. Oricum, multe par sa mearga in favoarea voastra in aceasta perioada,atat in plan, profesional cat si in cel personal, sentimental.

BALANTA
Sunteti pe val, insa va despartiti fara probleme pentru cateva zile de sfera profesionala. Poate va hotarati, totusi, sa dati o fuga la munte sau acolo unde va asteapta prieteni buni si unde stiti ca ati putea avea parte si de aventura, de adrenalina, de aer curat.

SCORPION
Schimb de mesaje, vi se confirma ca sunteti oricand bineveniti in casa unor prieteni sau rude aflate departe. Putin probabil sa ramaneti pe loc in aceste zile, caci simtiti nevoia sa va eliberati, sa va incarcati bateriile in natura.

SAGETATOR
Se poate sa descoperiti un plus in portofel sau in cont si nu veti mai sta pe ganduri in ceea ce priveste o deplasare, o iesire cu fiinta iubita sau cu cea pe care vreti sa o cuceriti. Posibil sa rezolvati niste chestiuni prin telefon si veti avea liniste pentru zilele care urmeaza.

CAPRICORN
O surpriza pentru voi: va cauta cineva cu o atitudine si cu vorbe mult mai calduroase decat la ultima voastra intalnire. Sanatatea necesita atentia voastra in aceasta perioada si poate ca aveti in sfarsit timp sa va faceti un program (alimentar sau de odihna) asa cum va doriti.

VARSATOR
Distractie, miscare, activitate: puneti pasiune in tot ceea ce faceti. O perioada cu progrese remarcabile pentru copiii ce practica un sport ori doresc sa se initieze in tainele unei discipline artistice; nu mai simt nevoia telefoanelor, tabletelor, consolelor.

PESTI
Va simtiti bine si in linistea casei daca programul nu v-a permis sa faceti o alta alegere in timp util. Ati putea fi gazde pentru rude ale voastre pentru cateva zile, poate va fac nepotii o bucurie deosebita in aceste zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img